Ronde.ro

Ce înseamnă când te visezi desculţ? Interpretarea visului în care apari des...

Marți, 29.mart..2016 16:34 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce înseamnă când te visezi desculţ?

A te visa desculţ este un simbol care se află în strânsă legătură cu perioada vieţii prin care treci sau cu starea ta emoţională. De regulă acest simbol are legătură cu statutul social, cu modul în care te raportezi tu faţă de ceilalţi, dar şi cu poziţia ta în familie şi cu relaţiile pe care le ai cu membrii acesteia. Te simţi ruşinat şi inferior celor din jurul tău.

Ce inseamna cand te visezi descult Intepretarea visului in care apari descult 2

Ce înseamnă când visezi că mergi desculţ prin noroi?

Dacă visezi că mergi desculţ prin noroi este semn că la nivel emoţional treci printr-o perioadă grea, o perioadă în care simţi că ai un blocaj din punct de vedere energetic şi nu poţi evolua. Ai parte de situaţii dificile care te trag în jos atât în viaţa de familie cât şi în mediul profesional.  La nivel comunicaţional te exprimi greu, transmiţi greu ceea ce simţi şi nu ai încredere în cei din jur pentru a te confesa lor. Noroiul prin care mergi de regulă poate avea două semnificaţii: fie este vorba despre o situaţie dificilă în care singur te-ai implicat, fie ai parte de nişte prieteni falşi care se folosesc de tine atunci când nevoie, dar sunt dispuşi să te lase la greu. În tandem cu semnificaţiile psihologice ale acestui vis, cercetătorii de vise consideră că atunci când visezi că mergi prin noroi este posibil să îţi fie pătată imaginea şi să ai parte de un eveniment în care vei fi în centrul atenţiei, dar nu într-un sens bun. Este posibil să nu te simţi apreciat în cercurile sociale prin care te învârţi şi să ai senzaţia că toţi cei din jur au de fapt o părere proastă despre tine.

Semnificaţiile visului în care mergi desculţ prin noroi:

 • Treci printr-o perioadă grea la nivel emoţional
 • Suferi din pricina unor blocaje emoţionale/energetice
 • Comunici greu cu cei din jur şi nu ai încredere în nimeni
 • Se anunţă evenimente care îţi pot păta imaginea

Ce înseamnă când visezi că mergi desculţ prin zăpadă?

A merge desculţ prin zăpadă reflectă o angoasă profundă la nivel sufletesc şi denotă singurătate şi tristeţe. În tradiţia onirică acest simbol anunţă dezamăgiri în dragoste, certuri şi chiar rupturi. Dacă visezi că mergi desculţ în dragoste este semn că treci printr-o despărţire dificilă, o separare faţă de persoana iubită şi că la nivel sufletesc plecarea ei ţi-a lăsat un gol care nu poate fi înlocuit prea uşor.

De asemenea, acest simbol poate apărea în vis şi în cazul acelora care au pierdut pe cineva drag şi care plâng după prezenţa cuiva în viaţa lor.

Semnificaţiile visului în care mergi desculţ prin zăpadă:

 • Tristeţe, dezamăgiri pe plan amoros
 • Despărţiri, ruptură faţă de persoana iubită
 • Te simţi singur şi dezamăgit profund din punct de vedere emoţional

Dacă visezi că mergi desculţ prin ploaie este semn că vei fi Ce inseamna cand te visezi descult Intepretarea visului in care apari descult 3dezamăgit de modul în care merg lucrurile în viaţa profesională şi că nu te simţi suficient apreciat pentru ceea faci. Suferi jigniri, umilinţe pe acest plan şi ai senzaţia că nimeni nu te consideră suficient de pregătit şi apt pentru ceea ce faci.

Dacă visezi că mergi desculţ pe stradă şi plângi este semn că te simţi umilit de anumite persoane din anturajul tău. Cineva din mediul tău apropiat încearcă să te facă să te simţi inferior şi să îţi pierzi treptat încrederea în forţele proprii.

Având în vedere implicaţiile intriseci şi emoţionale pe care le reflectă acest simbol în visele noastre, pentru a interpreta corect acest vis trebuie să fim foarte atenţi la scenariul în care acesta apare şi mai ales cât de des se repetă. Este un simbol puternic şi poate spune multe despre starea emoţională din prezent dar şi despre evenimentele prin care trecem.


2 comentarii

 • mirela says:

  Buna seara! Am avut doua vise la un inteval scurt de timp in care eram desculta. In primul, eram la serviciu, la alt job decat cel de acum, si tot urcam cu treaba pana la ultimul etaj al cladirii, respectiv etajul 4. De fiecare data, la un anumit nivel salutam o doamna pe care nu o vedeam la fata. La un moment dat, ma vad desculta in timp ce urcam scarile. La final ma vad intr-un birou, dand ceva la semnat doamnei pe care o salutam in timp ce urcam. In al doilea, mergeam alaturi de mama mea. Raman un pic in urma si ma descalt de sandale. Simt asfaltul cald si fin. Apoi mai vad pe cineva care mergea descult. Las sandalele acolo unde m-am descaltat si o ajung din urma pe mama mea. La un moment dat sunt cu sotul meu langa un cinematograf unde se facea reclama unui film care se numea „Jonnie Walker”. As fi vrut sa merg, dar constat ca ruleaza saptamana viitoare.
  Anterior am mai avut doua vise, tot la interval scurt, in care primeam, in primul, un parfum – cadou – „Armani”, pe care, mirosindu-l, am constatat ca este exact parfumull care imi place, iar in al doilea, un alt parfunm de la cineva care mi-a spus ca mi-l da pentru ca are prea multe.
  Va rog, puteti sa interpretati visele mele? Multumesc!

 • Dinu says:

  Dacă eu visez ca merg desculţ, înseamnă că sunt treaz. Dacă visez ca merg incălţat, înseamnă că am un mare coşmar ! Şi mă trezesc imediat… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!