dehaine.ro

Ce înseamnă când în vis conduci un automobil? Interpretarea visului în care...

Marți, 22.Mar.2016 16:50 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă visul în care conduci?

Pentru cei care au o maşină şi conduc zilnic probabil acest vis nu reprezintă nimic ieşit din comun, însă acest simbol apare şi în visele celor care nu deţin un automobil şi nici măcar nu ştiu să conducă. În acest caz din urmă, mai interesant este că în ciuda faptului că în viaţa reală nu ştii să conduci, în vis conduci totuşi intuitiv şi într-un mod ireproşabil. Asta înseamnă că simţi nevoia să deţii controlul asupra evenimentelor şi aspectelor importante din viaţa ta. De asemenea, atunci când visezi că eşti la volanul unui automobil este semn că în sinea ta te consideri un om puternic şi care merită să fie pus în fruntea multor proiecte şi situaţii cheie în care poţi ajuta prin atitudinea ta încrezătoare. Condusul mai semnifică şi relaxare, lejeritate şi că te simţi în largul tău într-un anumit mediu.

Ce inseamna cand in vis conduci un automobil? Interpretarea visului in care conduci un automobil 2

Ce înseamnă când conduci o motocicletă în vis?

Să conduci o motocicletă implică ceva mai mult curaj, nonconformism şi implicit mai multe riscuri decât un automobil. Atunci când visezi că eşti pe şaua unei motociclete este semn că simţi nevoia să experimentezi, să cunoşti lumea şi mai ales simţi nevoia să cunoşti ce se află în fara graniţelor ţării tale. Un astfel vis de prevede un drum lung şi interesant, o excursie în care vei merge şi vei avea parte de trăiri intense şi diverse. Nu ţi-e frică de nimic, ba chiar îţi place să rişti şi simţi nevoia de puţină adrenalină în viaţa ta. Nu suporţi ideea de a trăi precaut sau de a-ţi înfrâna pornirile doar pentru a fi mai în siguranţă. Iubeşti aventura, libertatea şi viaţa şi vrei să te bucuri din plin de ele.

Semnificaţiile visului în care conduci o motocicletă:

  • Curaj, non-conformism
  • Simţi nevoia să experimentezi şi să cunoşti lumea
  • Nu ţi-e frică de nimic
  • Iubeşti adrenalina

Ce înseamnă când conduci un autobuz în vis?

Atunci când visezi că eşti la volanul unui autobuz este semn că ai foarte multe responsabilităţi şi că în viaţa reală simţi că multe dintre sarcinile importante ale căminului se bazează pe tine.  Să conduci un autobuz implică un simţ de răspundere ridicat, în principal datorită faptului că soarta pasagerilor se află în mâinile tale, practic. Atunci când conduci un autobuz gol asta reflectă un sentiment de singurătate şi o stare de stranietate la nivel psihologic. Te simţi neîmplinit şi pustiit pe dinăuntru. Dacă din contră, autobuzul este plin şi tu conduci degajat asta înseamnă că în ciuda faptului că ai multe responsabilităţi pe cap şi viaţa multor oameni depinde de grija ta, eşti fericit şi mai mult decât bucuros să te ocupi de toate. Este semn că ai parte de o perioadă plină în care ajutorul pe care îl oferi celorlalţi te defineşte şi eşti văzut ca un om de nădejde.

Semnificaţiile visului în care conduci un autobuz în vis:

  • Eşti un om cu multe responsabilităţi
  • Ai în grijă soarta multor oameni
  • Eşti văzut ca un om de încredere şi pe care ceilalţi se pot baza

Dacă în vis conduci pe un drum drept  este semn că ştii ce vrei de la Ce inseamna cand in vis conduci un automobil Interepretarea visului in care conduci un automobil 3viaţa ta şi în ciuda obstacolelor, nu te abaţi niciodată de la drumul tău.

Dacă visezi că mergi cu viteză este semn că eşti dispus să rişti oricât pentru a duce la bun sfârşit ceea ce îţi doreşti şi că vrei ca totul să se întâmple în ritmul tău: adică repede. Nu ai prea multă răbdare în viaţă şi asta ţi-ar putea strica planurile uneori, însă chiar şi aşa eşti dispus să mergi până în pânzele albe pentru ceea ce îţi doreşti.

Dacă nu ai vizibilitate bună în timp ce conduci  este semn că nu-ţi dai seama exact care sunt probleme sau blocajele din viaţa ta dar în mod cert ţi se pare că înaintezi greu. Eşti preocupat/ă de evoluţie, dar nu reuşeşti să avansezi aşa cum ţi-ai dori.

Dacă în vis conduci pe o şosea aglomerată este semn că în viaţa reală te străduieşti mult ca să obţii ceea ce îţi doreşti şi în ciuda obstacolelor pe care le întâmpini, nu te dai niciodată înfrânt/ă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *