dehaine.ro

Ce înseamnă când în vis apare o măsea sau un dinte?

Joi, 18.Feb.2016 14:25 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

În visele noastre apar tot felul de simboluri care ne fac să reţinem acel vis în funcţie de cât de tare ne marchează simbolul din vis sau contextul în care acesta apare.

Ce prevesteşte dintele sau măseaua din vis?

Dintele este asociat cu schimbarea, cu înnoirea şi cu evenimentele care aduc o nouă direcţie în viaţa noastră. La nivel spiritual dinţii sunt responsabili cu mestecarea mâncării, respectiv a alimentelor care aduc un aport de energie, vitalitate şi ne hrănesc trupul. Astfel, dacă în vis ne apare un dinte sau mai mulţi dinţi căzuţi este semn că avem de-a face cu o slăbiciune, o pierdere a puterii sau a controlui asupra ceea ce ni se întâmplă. Dinţii albi semnifică de regulă starea noastră de sănătate si dacă în vis ne apare un dinte alb căzut acesta reprezintă faptul că ne simţim slăbiţi, fără vlagă şi lipsiţi de energie sau motivaţie.

Ce inseamna cand in vis apare o masea sau un dinte? 2

Dacă visezi un dinte sau mai mulţi dinţi albi, frumoşi şi strălucitori este semn că vei avea parte de un eveniment fericit, în cadrul căruia vei fi sufletul petrecerii, vei avea parte de multe laude, onoare şi complimente.

Dacă visezi că îţi cade un dinte şi apoi creşte la loc este posibil să aveţi parte de o veste bună pe plan financiar şi anumiţi bani pe care i-aţi pierdut în trecut se întorc acum înzecit la dumneavoastră. De asemenea, dacă visaţi că vă creşte un dinte nou, alb şi frumos este semn că veţi avea parte de un membru nou în familie, se poate chiar soţia dumneavoastră sau o rudă apropiată să nască un copil sănătos şi frumos.

Dacă visezi că-ţi cade o măsea este semn vei avea parte de pierderi financiare, vei investi în anumite afaceri care se vor dovedi a fi păguboase şi care-ţi vor aduce numai necazuri. De asemenea o măsea mai poate reprezenta şi necazuri în familie şi certuri între soţi. Dacă în visul tău te roade o măsea şi îţi cade, asta poate anunţa un divorţ sau pierderea unui membru al familiei.

Dacă visezi o măsea cariată este semn că te eşti amestecat în nişte afaceri nu tocmai în regulă şi că imaginea ta ar putea avea de pierdut de pe urma lor. Este posibil să ai nişte supărări sau nişte pierderi financiare care îţi înnegresc sufletul de supărare.

Ce înseamnă atunci când visezi dinţi scoşi?

Dinţii scoşi reprezintă durere, sunt asociaţi cu disconfortul nostru fizic şi prin urmare dacă în vis îţi scoţi un dinte sau mai mulţi şi te doare este semn că cei din jurul tău te rănesc într-un fel sau altul, fie prin vorbele lor, fie prin modul în care se comportă faţă de tine. De asemenea, dacă dintele este scos de tine, este posibil cat tu însuţi să-ţi provoci această durere sau să-ţi cauzezi o neplăcere cu mâna ta. Este posibil ca în perioada următoare să fii ceva mai neîndemânatic, să te accidentezi la tot pasul sau să te răneşti fără să vrei.

Semnificaţiile visului în care apar dinţi scoşi:

 • Disconfort
 • Durere fizică
 • Accidentări minore
 • Neplăceri
 • Neîndemânare

Ce înseamnă când visezi dinţi puşi?

Atunci când visezi dinţi puşi este semn că iubirea partenerului tău Ce inseamna cand in vis apare o masea sau un dinte 3poate fi superficială. Te simţi angrenat într-o relaţie de faţadă şi că ai de-a face cu persoane care poartă măşti şi nu le poţi vedea adevărata faţă. Simţi că eşti păcălit, dispreţuit, nu eşti apreciat la adevărata valoare, eşti luat drept păcălici şi nimeni nu ţine cont de sentimentele tale. Dinţii puşi sunt un simbol al aparenţelor şi este posibil să-ţi apară în vis datorită faptului că în viaţa reală te confrunţi cu o situaţie în care tu însuţi trebuie să porţi o mască şi să păstrezi anumite aparenţe. Ai o slujbă unde trebuie să te îmbraci mereu la costum deşi tu te simţi mult mai lejer în jeans şi tricou. Trebuie să te porţi cu mănuşi cu cineva şi să îi faci complimente constant deşi nu ai o părere prea bună despre acea persoană, şamd.

Semnificaţiile visului în care apar dinţi scoşi:

 • Aparenţe
 • Ai de-a face cu oameni superficiali
 • Minciună
 • Superficialitate
 • Îţi ascunzi adevărata personalitate
 • Disimulare


6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *