Ronde.ro

Sfera de cristal este un instrument interdimensional

Miercuri, 13.ian..2016 12:06 Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ştiinţa Iniţiatică atribuie Universului Spiritual 12 planuri de existenţă fizică şi 21 de planuri subtile de manifestare. Aşa cum spectrul cromatic vibrează în 7 nuanţe principale cunoscute, plus a 8-a care este de legătură, respectiv purpuriul, la fel Universul Spiritual se manifestă precum o sferă care porneşte din ea însăşi şi, rotindu-se, în evoluţie se întoarce la ea însăşi. Precum principiul cunoscut sub denumirea de Ourobouros – Dragonul de Energie care-şi înghite coada.

Sfera de cristal este un instrument interdimensional 2 

Mulţi dintre cei care se duc la cursuri de cristaloterapie nu se aleg mai cu nimic din punct de vedere practic, deoarece nu primesc tehnici concrete de lucru cu cristalele mari. În privinţa cristalelor mici li se oferă tehnica de curăţare, încărcare şi programare, binecunoscută acum şi din cărţi. Dar dacă avem o sferă de cristal, cum putem lucra cu ea în situaţia în care nici un cristaloterapeut nu transmite mai departe tehnicile de lucru adecvate?

Care sunt proprietăţile sferei de cristal?

Deoarece are forma perfectă dintre toate corpurile elaborate de către Creator, sfera de cristal dispune de caracteristici care la prima vedere pot părea de necrezut. Trebuie ştiut că Universul – Cosmosul are formă sferică, deşi la nivel energetic spiritual acest concept este cam greu de imaginat pentru mentalul obişnuit cu lungimea, lăţimea şi inălţimea. De reţinut sunt următoarele noţiuni foarte importante:

  • Universul în care trăim are 12 dimensiuni, prima fiind cea din Centru unde se află Creatorul. Cu cât trecemSfera de cristal este un instrument interdimensional 3 către dimensiunile inferioare, respectiv 11,10,9……..2,1 cu atât energia scade în vibraţia ei. Astfel, se poate înţelege că în Centrul său Universul pulsează la cea mai înaltă vibraţie posibilă. Conform uneia dintre cele 7 Legi Universale – ceea ce este Sus sau la Centru este ca şi ceea ce este Jos sau la Periferie. În raport cu sfera de cristal înţelegem că aceasta, în centrul ei, concentrează cea mai mare energie posibilă.
  • Sfera de cristal este un Concentrator de Energie, ea emiţând dinspre centru către exterior, pe o anumită lungime de undă insesizabilă în starea normală a practicantului.
  • Sfera de cristal dispune de o anumită energie a sa, proprie, datorită felului în care ea este structurată. Această energie se află în stare latentă în interiorul sferei, în stare pulsatorie şi este activată odată ce practicantul atinge suprafaţa sferei.
  • Sfera de cristal va funcţiona astfel pe nivelul energetic corespunzător corpului subtil al practicantului care este cel mai dezvoltat la acel moment. Dacă este sufletul, practicantul va simţi energia declanşată a sferei cu sufletul, respectiv cu chakra Anahata, dacă este mentalul, va simţi energia cu chakra Ajna, dacă este corpul astral – emoţional o va simţi cu chakra Manipura. Iar dacă este corpul spiritual o va simţi cu chakra Sahasrara, respectiv va percepe în această chakră o concentrare de energie.
  • Sfera – ca formă perfectă – conţine paternuri ale Creatorului şi de aceea în lucrul cu sfera de cristal practicantul, în funcţie de corpul subtil care rezonează mai mult, va percepe simboluri, imagini sau mesaje conform corpului subtil care e cel mai dezvoltat. Acestea cuplează direct cu aura practicantului determinandu-l în astfel de momente să devină un adevărat Rezonator care lucrează sincron cu Concentratorul de Energie – sfera. Astfel practicantul recepţionează unda emisă de Concentrator – sfera şi o preia aplicând-o scopului său.


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!