Ronde.ro

Influenţa viruşilor şi a armelor bacteriologice asupra societăţii în care ...

Joi, 03.dec..2015 14:55 Teorii conspirative Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce rol a avut evoluţia tehnologică asupra noastră?

Evoluţia tehnologică a dus la înmulţirea populaţiei planetare, dar nu a condus neapărat la un trai mai bun pentru toată lumea. Datorită acestui aspect civilizaţia umană la ora actuală a devenit un conglomerat extrem de complex din toate punctele de vedere. Chiar dacă şi la ora actuală majoritatea populaţiei Africii Centrale trăieşte în sărăcie, aceasta fiind o extremă negativă a omenirii, la cealaltă extremă se află toate acele familii bogate care beneficiază de tot ceea ce înseamnă lux sub toate formele.

Influenta virusilor si a armelor bacteriologice asupra societatii in care traim 2

Desigur că asemenea discrepanţe tot mai mari au determinat în timp atitudini din partea anumitor ţări sărace, ţări în care, şi acum când scriem aceste rânduri, există grupări de militanţi fanatici care urmăresc să se răzbune pentru faptul că cei din ţările dezvoltate condiţionează traiul celor din statele sărace ale lumii Cu alte cuvinte cei care trăiesc în lux şi bogăţie, exploatând resursele altor ţări, nu sunt interesaţi absolut deloc de semenii lor din aceste ţări sărace, pe care nu-i ajută cu nimic. Dintr-o asemenea perspectivă atât de dezechilibrată, se poate spune că există motive pentru grupările de fanatici menţionate să reacţioneze agresiv faţă de exploatatorii lor. Aceştia la rândul lor pentru a ţine în frâu mişcările fanaticilor religioşi din statele sărace, apelează la diverse metode printre care şi cele în care sunt folosite armele bacteriologice. 

Influenţa viruşilor şi efectele vaccinării în masă

Un exemplu în acest sens este cel al invaziei asupra Irakului din martie 2004, când armata americană a folosit atât substanţe chimice-bacteriologice pentru a le induce soldaţilor irakieni o stare de frică, cât şi dispozitive de tip psihotronic pentru a le induce pe subconştient ideea că oricât ar lupta pentru a-şi apăra teritoriul, vor pierde oricum războiul. Acesta este doar unul dintre multele exemple ce pot fi redate şi discutate, dar subiectul ales pentru această serie de articole este influenţa viruşilor. Având în vedere că Illuminati încă nu cedează şi nu abandonează ideea lor mârşavă de vaccinare a populaţiei sub diverse pretexte, motivând că unele dintre vechile boli cum ar fi poliomelita sau ciuma au revenit în societatea modernă. Dincolo de asemenea pretexte inventate pentru a decima în mod subtil, perfid şi diabolic populaţia lumii – şi întrebarea ar fi de ce, pentru că ideea de bază ar fi că au nevoie de miliarde de „sclavi” pentru societatea unică mondială impusă prin Noua Ordine Mondială – să vedem oare care sunt direcţiile pozitive şi negative ale folosirii virusurilor, cel puţin din punctul de vedere al cercetării ştiinţifice.

Citeşte mai mult despre acest subiectCare sunt scopurile campaniilor de vaccinare şi cine garantează siguranţa acestora?

Întotdeauna descoperirile din medicină a fost folosite în defavoarea populaţiei

Vă amintiţi de nebunia din urmă cu aproximativ 3 ani, pe postul OTV, într-o sâmbătă după-amiaza la o emisiune a lui Dan Diaconescu unde fusese invitat doctorul Adrian Streinu Cercel? În emisiunea aceea care a durat cam trei ore s-au făcut apeluri aproape disperate de către acest doctor, care ştia adevărul despre vaccinuri, ca mamele să-şi ducă fetele la vaccinat împotriva cancerului de col uterin. De ce doar fetele din categoria 13-15 ani şi nu şi prostituatele de pe centura oraşului? Acele nu au boli? Nu trebuie vaccinate? Secvenţele arătate de la acel institut medical unde se făcea vaccinul arătau oameni care stăteau la o coadă foarte lungă, aproximativ 3000 de persoane. Foarte interesant era faptul că doar fetele cu vârsta între 13- 16 ani trebuiau să facă acest vaccin, pentru a nu se îmbolnăvi chipurile mai târziu de o asemenea boală. Se urmărea de fapt sterilizarea acestei categorii de vârstă, adică viitoarele mame, pentru ca populaţia ţării să scadă în viitor.Influenta virusilor si a armelo bacteriologice asupra societatii in care traim 2

Evident că scandalul a luat amploare, şi zilele trecute pe un post de radio din Bucureşti se relata o ştire legată de faptul că Ministerul Sănătăţii este îngrijorat pe motiv că părinţii nu-şi mai lasă copiii vaccinaţi. Desigur că şi alte vaccinuri au fost insistent impuse populaţiei, prin campanii promoţionale la televizor şi radio, precum şi în presă, dar foarte mulţi părinţi au alertat opinia publică, deoarece în urma unor asemenea vaccinuri copiii lor s-au îmbolnăvit grav. Din acest motiv s-a pornit un întreg scandal în presă şi în mediile civile, foarte multe organizaţii nonguvernamentale luând atitudine împotriva acestor campanii de vaccinare al căror scop era cu totul altul decât prevenirea bolilor.

Contele Incappucciato


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!