arleto.ro

Savanții americani vestesc Apocalipsa:”extratereștrii vor salva doar 144.000...

Joi, 15.Dec.2016 14:29 Teorii conspirative Lasă un răspuns 1 vizualizari

Cei patru cavaleri ai Apocalipsei au pornit deja spre Terra?

Cărțile sfinte ale creștinătății și numeroasele revelații ale misticilor și sfinților creștini vorbesc despre dezastrele care se vor abate asupra omenirii în “vremurile din urmă”, când întreaga planetă va fi afectată de bătălia finală dintre Bine și Rău. Aceste dramatice momente vor fi dominate de apariția, pe cer, a patru personaje terifiante, numite “cei patru cavaleri ai Apocalipsei” și care au fost reprezentate în fel și chip de artiștii medievali, constituind subiect de controverse pentru teologi. Desigur că știința modernă privește cu ironie și superioritate asemenea credințe, considerându-le naive și cu totul lipsite de temeinicie, deși s-ar putea ca savanții înșiși să fie cei care ne avertizează asupra sosirii călăreților apocaliptici…

 

Patru obiecte misterioase se îndreaptă spre Pământ

Oamenii de știință erau, până nu de mult, covinși că temerile privind un eventual sfîrșit al lumii nu au nici un temei. Dar descoperirea realizată întâmplător de un astrofizician din cadrul SETI i-a pus pe gânduri… După cum se știe, SETI reprezintă programul derulat sub egida guvernului american, de căutare a eventualelor civilizații extraterestre.

Din anii ’60, de când datează proiectele de cercetare în acest domeniu nu s-a înregistrat însă decât un singur semnal de natură artificială, în anul 1977, semnal care nu s-a mai repetat niciodată de atunci. Dar acest lucru nu i-a descurajat pe astronomii americani, care au continuat să “asculte” universul, sperând că vor descoperi urme de viață inteligentă în imensitatea acestuia.

Astrofizicianul Craig Kasnov lucrează în cadrul SETI din anul 1986, fiind unul dintre cei mai reputați cercetători implicați în proiect. În urmă cu două luni, el a anunțat descoperirea, pe mai multe fotografii trimise de telescopul Hubble, a unor obiecte bizare.

Inițial a fost vorba despre trei obiecte – două cilindrice și unul discoidal – dar după trei zile, la focalizarea mai precisă a telescopului, s-a dovedit că este vorba de fapt de patru obiecte, după identificarea încă unui artefact cilindric. Potrivit măsurătorilor efectuate de Kasnov, fiecare dintre cele patru obiecte pare să aibă dimensiuni uriașe, de kilometri întregi! După publicarea coordonatelor la care obiectele au fost găsite, numeroși astronomi profesioniști și amatori au certificat faptul că într-adevăr, ele nu doar că există, dar se și apropie cu viteză foarte mare de Terra!

Studierea, timp de o lună de zile, a evoluției misterioaselor obiecte i-a determinat pe specialiști să considere că, dacă ele își mențin viteza fulminantă, vor pătrunde în cursul anului viitor în Sistemul Solar, urmând să se afle în preajma Pământului în luna decembrie 2020.

 

“Extrareștrii vor salva doar 144.000 de oameni”

savantii-americani-vestesc-apocalipsa-extraterestrii-vor-salva-doar-144-000-de-oameni-2

Deși astronomii care au studiat problema sunt de părere că cele patru obiecte sunt aproape sigur de origine naturală – estimând că ar putea fi vorba despre asteroizi având forme vag circulare sau cilindrice – nu lipsesc nici cei ce susțin că obiectele ar fi artificiale. Frank Birdstone, fondatorul unei secte milenariste din California care pretinde că extratereștrii vor sosi pe Pământ înainte de calamitatea care va pune capăt vieții terestre.

 

 “În Biblie se spune clar că vor fi salvați doar 144.000 de oameni, care îl vor servi pe Dumnezeu înaintea vremurilor de cumpănă care vor precede a doua venire a lui Hristos. Noi credem că aceste patru obiecte, semnalate de specialiștii SETI nu sunt de fapt asteroizi, ci uriașe nave extraterestre, care se îndreaptă spre Pămînt tocmai spre a-i salva pe 144.000 de aleși la bordul lor. Poate părea un număr imens, dar, din declarațiile făcute de astronauți, este evident că și obiectele spațiale au dimensiuni extraordinare și ele ar putea găzdui atâtea ființe, pentru o perioadă mare de timp. Căci acești oameni salvați vor fi ținuți pe aceste nave-mamă până când vor trece dezastrele naturale ce vor aduce sfârșitul pentru restul omenirii. Va fi, așa cum se spune și în Biblie, o perioadă de grele încercări, dar după ea cei luați la bordul navelor extraterestre vor fi readuși pe Pământul reînnoit și vor trăi o mie de ani în pace, vegheați de reprezentanții acestei civilizații superioare, venite de dincolo de Sistemul Solar cu misiunea specială de a ne salva specia”, consideră Birdstone.

 

În opinia sa, cele patru obiecte venite din întinderile spațiului vor vesti Apocalipsa, dar nu vor aduce cu ei moartea și distrugerea, precum cavalerii despre care se vorbește în Biblie, ci mai curând salvarea rasei umane de la o anihilare totală.

Tudor Gabriel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *