arleto.ro

Dacă ai RH-ul negativ clar nu ești de pe Pământ

Joi, 01.Iun.2017 00:00 Teorii conspirative Lasă un răspuns 1 vizualizari

Medicina modernă a clasificat sângele uman  în 4 grupe: A, B, AB și 0.

Diferența majoră în tipologia sângelui este legată de prezența proteinei în fiecare tip de sânge. Cu toate acestea, sângele cu RH negativ face excepție deoarece nu conține proteine.

în cultura media pe internet, există câteva teorii legate de acest aspect, adică lipsa proteinei în sânge, ba chiar una din ele sugerează  origini din altă lume.

Cu alte cuvinte, 15% din populație umană are această deficiență, ceea ce presupune că aceștia ar putea veni de pe altă panetă.

Evident că astfel de teorii încearcă să explice în fel și chip acest lucru, dar un singur aspect este sigur: oamenii cu acest tip de sânge au niște caracteristici unice.

În primul rând, când vine vorba de a dona sânge acest tip de sânge poate fi donator pentru orice alt tip. Sunt compatibili cu oricine, indiferent de grupa de sânge. Cu toate acestea, din păcate pentru ei, nu pot decât dona, deoarece ei nu pot primi decât tipul lor de sânge.

Din punct de vedere geografic, deși reprezintă 15 % din populația umană, se situează doar în nordul Europei.

Caracteristicile oamenilor cu RH negativ

Astfel că, întrebarea legată de origini, din păcate, rămâne fără răspuns. Cercetători din domeniul biologiei, geneticii și arheologiei, au inspectat istoria începând cu 35 ooo de ani în urmă, iar oamenii cu acest tip de sânge par să aparțină doar anumitor triburi și teritorii din Europa.

Trebuie să luăm în considerare faptul că au anumite caracteristici fizice, cum ar fi:

  • O temperatură a corpului mai scăzută decât ceilalți
  • Păr roșcat
  • Sensibilitate la temperaturi ridicate
  • Ochii verzi sau albaștri.

De asemenea, s-a observat că aceștia posedă  o conștientizare fizică și emoțională mai mare decât restul. Evident așa apar teoriile conspirative despre extratereștrii, mai ales când vine vorba de sarcina unei femei cu RH negativ.

Astfel, aceste femei  au în general sarcini toxice, travaliul durează foarte mult, iar copilul se naște cu RH pozitiv, dar de fapt corpul lor încearcă să ucidă copilul. Doar prin simplul fapt că medicina a avansat foarte mult în ultimele decenii, se poate asigura o naștere sigură pentru mamă cât și pentru copil.

Această situație este foarte ciudată, din punct de vedere medical, deoarece natura a creat toate condițiile necesare pentru dezvoltarea parțială și nașterea unui copil.

Asta presupune că există o excepție de la regulă prin faptul că un corp poate încerca să ia viața pe care a fost construit să o creeze.

Problema este că, din punct de vedere științific, încă nu cunoaștem adevărul. Ceea ce lasă loc pentru toate  teoriile conspirative despre extratereștrii, apărute în mediul online: discuțiile pe forumuri sau bloguri.

Tot ceea ce putem face este să punem în continuare întrebări, pentru că doar în acest fel vom putea căpăta vreodată un răspuns.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *