azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Modalităţi terapeutice de folosire a cristalelor – II

Joi, 16.Iul.2015 11:24 Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Continuăm să redăm aspecte ale tehnicilor de utilizare a cristalelor, ca forme de terapie pentru ameliorarea anumitor simtpome ce pot apare în organismul nostru sau în aura personală.

Prezentăm câteva metode de utilizare a unor cristale pentru îmbunătăţirea anumitor performanţe. Pentru aceasta este necesar să vă procuraţi un set de cristale mici de mai multe culori, cu aspecte rotunde, gata prelucrate.

Pentru a înţelege cum se lucrează cu ele trebuie spus că sunt trei nivele pe care se aplică tehnicile: fizic, mental şi spiritual. Partea fizică include şi meridianele de acupunctură, partea mentală include şi ochii, iar pe partea spirituală se lucrează doar cu Ideea.

Cum putem trata bolile fizice cu ajutorul cristalelor?

Modalitati terapeutice de folosire a cristalelor - II 2Depunerile de toxine în organism rezultate în urma procesului alimentar, precum şi factorii patogeni externi pot cauza dereglări ale corpului. Ca urmare, pentru reechilibrare energetică şi biochimică trebuie să folosiţi iniţial cristale verzi, pentru introducerea Energiei de Curăţare. Plasaţi cristale de jad verde pe următoarele zone: tiroidă, încheieturile dintre antebraţ şi palme, sub genunchi şi pe porţiunea dintre degetul mare şi arătător, precum şi pe partea interioară a cotului. Acest tip de amplasare atrage energii de vindecare din planuri subtile şi încarcă partea superioară a meridianelor de energie ale corpului, transportând apoi această încărcătură energetică spre periferia organismului. Este de preferat ca aceste cristale de jad să fie de mărimea unui ou de bibilică, deci aproximativ 2 centimentri în diametru. În cazul inflamării unei porţiuni, aplicaţi ametist pe zona respectivă, însă în aşa fel încât să fie plasat pe sau lângă un meridian energetic, pentru ca energia de inflamare să fie scoasă prin meridian şi eliminată în exterior. Dacă este vorba de o perioadă de convalescenţă după o operaţie sau o boală, folosiţi citrin sau rubin pentru refacere si revitalizarea locului afectat. De exemplu dacă este vorba de un ulcer stomacal operat, puneţi pe centrul plexului solar un citrin sau un topaz rotund. Desigur, înainte de a folosi cristalele amintiţi-vă să le încărcaţi cu un program corespunzător necesar tratamentului.

Cum putem trata bolile legate de mental cu ajutorul cristaleModalitati terapeutice de folosire a cristalelor - II 3lor?

Este evident că în societatea modernă există foarte mulţi factori care solicită mentalul nostru. De cele mai multe ori majoritatea oamenilor ajung să fie stresaţi de către aceşti factori, deoarece fie nu-şi educă suficient mintea, fie nu sunt suficient pregătiţi pentru a face faţă atâtor sarcini. Consecinţa este că apar disfuncţii la nivel mental care sunt însoţite uneori de dereglări temporare ale sistemului nervos. Pentru a reuşi restabilirea calmului mental şi liniştirea fondului intelectual personal, putem lucra cu cristale din gama albastru şi galben. Tehnica este bazată pe impactul privirii cu culoarea şi energia cristalului respectiv. Se ţine cristalul cu primele trei degete ale mâinii drepte, doar cu vîrfurile degetelor, la nivelul ochilor. Important este ca fundalul să fie doar de o singură culoare, pentru a nu interfera cu culoarea cristalului folosit. Şedinţa respectivă se derulează pe parcursul a 15 minute, timp în care cristalul se ţine la o distanţă de o lungime de palmă înaintea ochilor. De obicei cristalele de culoare albastră calmează fondul mental şi sistemul nervos, inducând o stare de linişte profundă. Trebuie să fie un albastru de culoarea cerului pentru a focaliza bine emisia de energie care este captată de către irisul ochiului. Trebuie să ştiţi că irisul de culoare căprui absoarbe şi împământează, dacă putem spune aşa, cel mai bine energiile dintr-un cristal, într-o astfel de terapie. Irisul verde rezonează la lungimea de undă corespunzătoare capacităţii de vindecare, precum şi de refacere a sistemului nervos în urma unui stres foarte mare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *