azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Modalităţi terapeutice de folosire a cristalelor – I

Joi, 16.Iul.2015 10:23 Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Aşa cum am văzut în articolul anterior există boli ce pot fi tratate cu ajutorul cristalelor, utilizând anumite cristale din categorii cromatice adecvate. Iată în continuare o prezentare a dezechilibrelor ce pot apǎrea pe partea subtilă a fiinţei noastre, precum şi modalitatea de a le trata.

Modalitatea în care ne desfăşurăm viaţa poate determina, la un moment dat, nu doar boli ce se instalează în corpul fizic, ci şi afecţiuni care survin în partea subtilă ca un dezechilibru fie între corpurile aurei, fie cauzat de energii de agresiune provenite din exterior.  

Tehnici de folosire a cristalelor pentru vindecare

Modalitati terapeutice de folosire a cristalelor - I 2La ora actuală constat că sunt foarte mulţi oameni care îşi fac tot felul de idei despre cum să le fie viaţa. Iar la un moment dat, chiar dacă întâmpină dificultăţi în concretizarea planurilor lor, încep să viseze la modul riscant pentru sănătatea lor mental-spirituală, la tot felul de himere în care ajung să creadă cu toată convingerea. De aceea este necesar să se folosească o categorie de cristale care se raportează la conştiinţă, căci ea este sălaşul ideilor. Cristalele albastru închis sau albastru marin şi cele mov indigo sunt foarte bune pentru curăţarea conştiinţei de toate ideile eronate care pot afecta desfăşurarea destinului personal. Cum se procedează şi unde sunt aplicate cristalele în situaţia unor astfel de boli? Un cristal albastru marin se ţine pe chakra Anahata, iar palma dreaptă se ţine peste chakră cu cristalul sub palmă, iar cel de-al doilea cristal de culoare mov – indigo închis se ţine în palma stângă pe partea anterioară a capului, unde se află cortexul prefrontal – sediul ideilor. Bineînţeles tehnica prezentată se execută stând întins pe spate, confortabil, iar procedeul descris pentru bolile fizice de asemenea se execută stând la orizontală pe un pat. Procedeul are rolul de a aduce în echilibru cuplul idee-sentiment sau gând-sentiment, ori gând-emoţie, atunci când ideea, gândul, sentimentul sau emoţia sentimentală nu sunt în concordanţă. Acestea sunt cazurile, de exemplu, a acelor situaţii când cineva, o persoană la care ţinem mult, ne afectează emoţional-sentimental, însă în gândul nostru ne gândim că trebuie să iertăm persoana respectivă. Sau invers, ne jigneşte pentru că e foarte stresată, şi gândul nostru e tulburat, am vrea să nu-l mai vedem pe acel om, dar sufletul nostru îl iubeşte şi ne dorim să se termine starea neplăcută cât mai repede. Acesta a fost doar un exemplu.

Dereglările karmice ale Sinelui şi cum pot fi ele rezolvate cu ajutorul cristalelor

Modalitati terapeutice de folosire a cristalelor - I 3Deşi nu s-a scris deloc despre aşa ceva până acum, nici la noi nici în străinătate, deoarece nimeni nu s-a gândit la aşa ceva, prezentăm o categorie aparte de afecţiuni care pot apǎrea, ce-i drept rare, însă care pot să se manifeste. Cum ar putea să există o karmă a Sinelui? Să ne gândim puţin la următorul aspect. Admitem că un Sine, un spirit, care trăieşte undeva prin Vega, să zicem, a făcut o greşeală care pentru cei de acolo, cu alte legi spirituale, e de neiertat. Şi atunci acel Sine este pedepsit şi trimis într-un sistem mai neevoluat, la întrupare, pentru a-şi ispăşi pedeapsa. Este direcţionat totuşi către un sistem stelar care se află în rezonanţă cu specificul legilor spirituale din Vega. În funcţie de gravitatea faptei decise la nivelul Sinelui său, spiritul respectiv va petrece o serie de vieţi pământene, să zicem, suportând orice restricţie. Însă lecţia fiind dură, i se poate da să se întrupeze într-una din existenţe ca om de conducere important.

Cum se realizează vindecarea la nivelul Sinelui?

Puţină lume ştie că în trupurile umane se dezvoltă o a doua chakră a inimii, care fiind situată în spatele Anahatei actuale, va asigura legătura cu Sinele. Acest model respectă chiar şi un Sine venit din alt sistem stelar pentru pedeapsă aici pe Pământ. Se pune un cristal de cuarţ cu două vârfuri pe spate, între omoplaţi, alineat cu coloana vertebrală. Un alt cristal de cuarţ se plasează pe creştet, iar un al treilea tot de cuarţ se pune pe zona dintre ceafă şi creierul mic. O astfel de poziţionare asigură conexiunea energetică a Sinelui cu Sinele său de bază care se află altundeva, în afara lumii pământene, în Vega, după cum am luat ca exemplu. Un asemenea procedeu poate fi combinat cu o stare meditativă a persoanei, ajutată să conştientizeze natura greşelii spirituale. La nivel de Sine greşelile spirituale se plătesc cu pedepse grele, pentru că sunt considerate a fi îndreptate direct împotriva Principiului Unic Creator. O greşeală de acest fel înseamnă folosirea Liberului Arbitru contra vieţii, a sensului creator de-a lungul existenţei, presupunând uzilizarea malefică a Voinţei în scopuri luciferice. Astfel, cele trei cristale care se folosesc în vindecarea karmei Sinelui trebuie să aibă introduse programe foarte clare de tratament.

 

Contele Incappucciato


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *