azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Misterul Piramidei de la Gizeh

Joi, 17.Sep.2015 14:01 Teorii conspirative Lasă un răspuns 1 vizualizari

Una dintre cele mai mari enigme ale lumii, Marea Piramidă de la Gizeh constituie şi azi un punct de atracţie şi fascinaţie prin însăşi măreţia sa impresionantă.

Misterul piramidei de la Gizeh 2

Să facem o scurtă incursiune în semnificaţia Marii Piramide, pentru a vedea de ce a fost ea construită? La ce servesc atâtea mii şi mii de blocuri de piatră imense, fiecare având câteva tone greutate? În Egipt există peste 60 de piramide, mai mici şi mai mari, dar cele trei de la Gizeh reprezintă un fel de „perla coroanei” cum se spune într-un limbaj mai erudit.

Toate teoriile cercetătorilor, care susţin că piramidele au fost construite folosindu-se doar oameni, scripeţi şi alte elemente de mecanică rudimentară din acele timpuri, sunt lipsite de o bază concretă. Este de presupus că în epoca construirii piramidelor populaţia din Egipt nu depăşea 2-3 milioane de indivizi, asta luând în calcul copiii, femeile şi bărbaţii. Poate chiar mai puţin, şi atunci devine logic faptul că dintre toţi aceştia doar o mică parte ar fi fost capabili de muncă, ceea ce duce la uimitoarea şi simpla concluzie că piramidele nu au fost construite folosindu-se munca brută, scripeţii, sforile şi alte ustensile. Pentru că dacă ar fi fost aşa, numai una din piramide ar fi trebuit să dureze ca asamblare cel puţin 15 ani, cu toate operaţiunile necesare. Ori faraonii de obicei nici nu trăiau aşa de mult şi nici nu aveau răbdare să aştepte atâta.

În ce scop a fost construită Marea Piramidă?

Aici apare certitudinea faptului că piramidele egiptene, cel puţin Marea Piramidă, a fost proiectată, asamblată şi finalizată de către sau cu ajutorul unor fiinţe din afara Pământului şi a tehnologiei lor. Una dintre cele mai recente incursiuni efectuate la Marea Piramidă, mai exact cu puţin timp înainte de plecarea lui Hosni Mubarak din funcţia de preşedinte al Egiptului, incursiune denumită „Proiectul Djedi”, şi care a fost condusă de o echipă din oraşul britanic Leeds, a scos la iveală anumite elemente neştiute până acum, cu ajutorul unor camere miniaturale trimise de-a lungul unor culoare înguste în interiorul piramidei. Astfel au fost identificate printre alte „ciudăţenii” două armături din cupru, aflate la capătul unui tunel recent cartografiat, şi se consideră că aceste armături sunt nişte capete ale unor „chestii” care au legătură, undeva în interior, cu anumite elemente de tehnologie extraterestră. Ori sunt cunoscute din mesajele mediumilor din lumea întreagă faptul că anumite civilizaţii extraterestre explorează lumea noastră în căutare de cupru, element esenţial pentru tehnica aero-spaţială  şi pentru dispozitive de tip electromagnetic.

Asemenea informaţii ne îndreptăţesc să considerăm că cel puţin Marea Piramidă de la Gizeh, dacă nu cumva şi toate celelalte, a fost construită pentru un cu totul alt scop decât cel arhitectural şi ritualic. Există cu certitudine zone interioare în piramidă care nu au fost descoperite până acum, şi care conţin multe lucruri legate de misterul construcţiei. Descoperirea acestor zone interioare nu a fost posibilă până în prezent deoarece căile de acces către respectivele încăperi sunt foarte bine camuflate, încât pot fi confundate cu simple muchii ale pereţilor. Scopul pentru care a fost construită această Mare Piramidă este unul pe care abia în anii din urmă îl înţelegem, când am luat în considerare prin intermediul persoanelor care fac channeling o realitate – şi anume că există şi alte lumi în afară de a noastră, populate de sute de miliarde de fiinţe. Unele dintre acestea cu siguranţă ar putea fi urmaşii celor ce au fost zeii Egiptului.

Marea Piramidă joacă rolul unui portal interdimensional

Era de la sine înţeles că oricât de grandomani ar fi fost faraonii Egiptului, niciunuia dintre ei nu i-ar fi servit o asemenea construcţie imensă.

Rolul Marii Piramide, ca de altfel al tuturor celorlalte piramide egiptene, era şi este acela de portal cosmic interdimensional. Mitul legat de punerea faraonului în sarcofag are conexiuni cu un adevăr care atinge azi latura ştiinţifică. Putem considera că faraonii de atunci primeau de la zeii lor sau de la sacerdoţii aflaţi în contact cu zeii, informaţii ştiinţifice despre modalitatea în care se poate construi un edificiu ce serveşte la mecanismul teleportării pe distanţe cosmice.

Misterul piramidei de la Gizeh 3Astfel efectul de piramidă, cunoscut în prezent de către cercetători, este doar o parte a mecanismului de teleportare din interiorul piramidei. Nefiind de origine pământeană, spiritele întrupate în faraonii Egiptului trebuiau să se întoarcă acasă în Orion, mai ales că o asemenea conexiune este redată de poziţia piramidelor de la Gizeh ce copiază poziţia stelelor din Orion. Nedispunând de nave cosmice, spiritul şi probabil şi corpul urma să fie transferat, prin intermediul mecanicii şi fizicii subcuantice şi a structurii piramidei, în Orion. Poate de aceea era necesară şi dimensiunea aceasta colosală a Marii Piramide, probabil prin însăşi mărimea ei constituia acumulatorul sau generatorul de energie care punea teleportarea în funcţiune.

Cert este că Marea Piramidă nu a fost construită doar aşa ca un moft al vreunui faraon, ci a avut rostul ei cândva pentru a asigura teleportarea. Şi se spune că va veni iar o vreme când Marea Piramidă se va trezi din nou…

Meer Lyn


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *