Luna Nouă în Fecioară 20 septembrie 2017 ora 8:30

Miercuri, 20.Sep.2017 11:26 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Miercuri 20 septembrie 2017 la ora 8:30 are loc aspectul de LUNĂ NOUĂ în gradul 27 şi 27 minute Fecioară. Soarele, Luna, Mercur, Marte, Venus – toate se află în semnul Fecioarei, Neptun retrograd în Peşti, Jupiter în Balanţă în opoziţie cu Uranus retrograd din Berbec, iar Pluton retrograd în Capricorn pe Fundul Cerului. Ascendentul în Balanţă.

Simbolul sabian al gradului Lunii Noi este:

Bătrâne doamne aristocrate bând ceaiul de după-amiază într-o casă bogată.

Înfruntă situaţia cu o înfăţişare elegantă, asta îţi va aduce respectul celorlalţi. Nu este necesar să te pripeşti. Petrecerea timpului cu oameni care ştiu şi înţeleg în tăcere îţi va aduce pacea minţii. Privilegii speciale. Atmosfera de cunoaştere tăcută.

Începe o perioadă de curățare

Se pare că inconștientul colectiv este manevrat de mecanisme subtile şi extrem de fine, imperceptibile, departe de Dumnezeu, iar celor mai mulți dintre noi ne va fi foarte greu dacă nu imposibil să putem controla situația. Suntem luați prin învăluire de forțe obscure, greu de sesizat şi suntem determinați să-i servim pe ceilalți fără ca noi să știm şi fără să ne dăm seama.

Modelul mamei şi tatălui par depășite de către modelul colectiv, aparent liber să facă ce vrea, dar manevrat din culise spre o amestecare totală, într-un tot unitar, dar greu de văzut. Se pune problema ruperii de relații nefuncționale şi refacerea lor într-o rețea ce este bine ținută la nivel global, de către fiecare nod al rețelei.

 

Cei conștienți, care au început de mult curățenia în sufletul lor dar şi în jurul lor, au acum un sentiment de tristețe profundă realizând faptul că tot ce au făcut până acum pare în zadar, pentru că degeaba te cureți pe tine, dacă ceilalți rămân murdari, te împroșcă imediat ce intri în contact cu ei.

 

Ei, bine, este un moment al realizării faptului că cei treziți nu sunt şi nu pot fi cu mult mai departe de ceilalți, până nu se trezesc cu toții să ajute la curățenie. Bogăția materială pierde tot mai mult teren în fața bogăției sufletești.

Este o perioadă de poză în care fiecare trăiește şi arată ce a acumulat material dar încă nu poate într-adevăr arăta cine este el cu adevărat. Nici măcar nu se mai regăsește. Pentru că până acum am crezut că suntem ceea ce vedem, că haina face pe om, cum s-ar spune. De aici în colo haina este doar o mască stângace care nici măcar de cald nu mai poate ține unui suflet murdar. Murdăria începe să se vadă prin haină, oricât de scumpă ar fi aceasta !

 

Începe un moment de analiză şi sortare a ce e bun de ce e rău, astfel încât fiecare  va putea alege pentru el: mediul, felul şi gradul de curățenie în care vrea să trăiască.

Astrolog Adina Binder


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *