Ronde.ro

Horoscopul floral. Care este planta zodiei tale și ce spune despre tine

horoscopul floral
Miercuri, 29.nov..2017 09:25 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Fiecare zodie are propriile particularități și elemente specifice, cum sunt cifrele norocoase, pietrele prețioase, culorile caracteristice și nu numai. Printre aceste elemente se numără inclusiv florile, care spun multe despre personalitatea noastră.

De fapt, spun atât de multe, încât, atribuind câte o plantă fiecărui semn zodiacal, specialiștii în astrologie au compus horoscopul floral.

Iată care sunt florile celor 12 zodii și ce semnificații au ele:

Caprifoiul (21 martie – 20 aprilie) – în horoscopul clasic, Berbec

Gingașa floare a caprifoiului, cunoscută și sub denumirea de Mâna Maicii Domnului, semnifică puterea de a face față oricăror provocări.

Astfel, nativii acestei zodii reușesc, precum caprifoiul care se cațără cu ușurință, să aibă putere de luptă și să-și atingă orice țel propus.

De asemenea, mireasma puternică a florii de caprifoi spune persoanele născute sub acest semn zodiacal că sunt carismatice și că se fac plăcute cu ușurință.

Macul (21 aprilie – 21 mai) – în horoscopul clasic, Taur

Frumos și elegant, Macul semnifică, pentru nativii acestei zodii, firi sensibile și delicate.

Persoanele care sunt reprezentate de această floare au înclinații artistice, îndeosebi înspre muzică, și sunt iubitoare de tot ceea ce încântă simțurile.

Culoarea roșie a macului are, și ea, o semnificație; aceasta indică pasiunea și patima cu care nativii zodiei își trăiesc viețile.

Lavanda (22 mai – 21 iunie) – în horoscopul clasic, Gemeni

Cel mai mare impact pe care lavanda îl are asupra noastră este dat de parfumul intens al acesteia, un parfum puternic, greu de confundat, care se răspândește cu ușurință. Asemeni lui, și ideile persoanelor născute sub semnul zodiacal al Lavandei au un impact puternic asupra celor din jur, aducându-le, numaidecât, admirația și respectul acestora.

O altă caracteristică a lor este creativitatea, pe care, odată descoperită, știu să o fructifice la maximum.

Iris (22 iunie – 22 iulie) – în horoscopul clasic, Rac

Nativii acestei zodii pot înflori exact la fel ca floarea care îi reprezintă – extraordinar de frumos și captând toată atenția celorlalți. Iar asta pentru că se pot mândri cu o intuiție demnă de invidiat, care îi călăuzește pe cele mai bune drumuri în viață.

Partea și mai frumoasă este că persoanele din această zodie se bucură de tot ce au mai bun împreună cu ceilalți, fiind extrem de familiste și având grijă să-i păstreze aproape pe toți cei dragi.

Floarea Soarelui (22 iulie – 22 august) – în horoscopul clasic, Leu

Nativii acestei zodii sunt persoane cuceritoare, care impun respect și admirație, și au puterea de a capta atenția tuturor celor din jur, doar prin simplul fapt că debordează de încredere în sine.

La fel ca Floarea Soarelui, care stă semeață pe câmp, și persoanele născute sub acest semn zodiacal au, adesea, atât atitudini, cât și aptitudini, de lideri.

Zorele (23 august – 22 septembrie) – în horoscopul clasic, Fecioară

Vesele și carismatice, pesoanele născute sub acest semn zodiacal sunt asemeni zorelelor: simpatizate de toată lumea, ies în evidență cu ușurință și sunt foarte gingașe.

Nativii zodiei sunt caracterizați, de asemenea, de un simț practic dezvoltat și de o mare dorință de a atinge perfecțiunea.

Trandafir (23 septembrie – 22 octombrie) – în horoscopul clasic, Balanță

Evident, eleganța este principala caracteristică a nativilor acestei zodii, urmată fiind de simțul estetic bine dezvoltat și de plăcerea de a fi în centrul atenției.

De altfel, persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt luptătoare și iubitoare de dreptate, astfel că vor face orice le stă în putință pentru adevăr și corectitudine.

Crizantemă (23 octombrie – 21 noiembrie) – în horoscopul clasic, Scorpion

Cu personalități complexe, cei născuți în această zodie, dau mereu dovadă de un potențial enorm de cunoaștere, implicare și găsire a drumului spre succes. Iar asta deoarece au înclinații mari către studiu și aprofundare, iar sârguința este una dintre cele mai puternice caracteristici ale lor.

Așadar, nu se lasă niciodată, pun osul la treabă oricând e nevoie și oricât ar dura, și sunt mulțumite doar după ce reușesc să-și atingă scopurile.

Narcisa (22 noiembrie – 21 decembrie) – în horoscopul clasic, Săgetător

Oameni calzi, veseli și optimiști, nativii reprezentați de aceste flori sunt plini de energie și îndrăgostiți mereu de viață.

Norocul este de partea lor mai tot timpul și au o putere inimaginabilă de a duce la capăt orice își propun.

Extrem de altruiști, își dedică mare parte din timp ascultându-i și ajutându-i pe alții.

Garoafa (22 decembrie – 19 ianuarie) – în horoscopul clasic, Capricorn

Responsabilitate, determinare și statornicie – acestea sunt cele mai importante trăsături care îi definesc pe nativii zodiei reprezentate de Garoafă.

Voința lor este de neclintit, astfel că sunt dispuși să facă orice și nu se dau în lături de la nimic, pentru a fi siguri că reușesc să-și atingă scopurile.

De asemenea, sunt persoane serioase, pe care te poți baza oricând, însă nu apreciază nesinceritatea, fiind chiar neiertătoare în asemenea situații.

Orhideea (20 ianuarie – 18 februarie) – în horoscopul clasic, Vărsător

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de sociabile și foarte plăcute în societate. Sunt caracterizate de curiozitate și originalitate, creându-și propriul stil prin care, mai apoi, se fac remarcate și apreciate.

Nativii acestei zodii sunt, de asemenea, miloși, astfel că deseori fac lucruri prin care să-i ajute pe cei mai puțin norocoși.

Nufăr (19 februarie – 20 martie) – în horoscopul clasic, Pești

Probabil că cea mai mare trăsătură a nativilor acestei zodii este stabilitatea. Ascund talente artistice, înclinații spirituale și dragoste de natură, însă au, deseori, sentimente schimbătoare, care alternează dintr-o extremă în alta.

Totuși, când vine vorba despre relațiile lor apropiate, sunt persoane dedicate 100% celor dragi, având sentimente de neclintit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!