esteto.ro

Horoscopul anului Rac 2016

Luni, 21.Dec.2015 15:12 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste

Racii încep anul 2016 ridicându-și tot felul de semne de întrebare cu privire la relația în care se află. S-au adunat multe situații sau probleme ce nu au fost rezolvate sau discutate la timpul lor, iar acum pare că a venit momentul să o facă! Astfel, vor dori să ia decizii, să înțeleagă exact ce și cum simte partenerul de viață, să cântărească, să vorbească și să se lămurească. Totuși, chiar dacă se vor lua niște hotărâri în luna ianuarie, Racii vor avea timp pe toată durată anului să analizeze și să pună în balanța ceea ce au hotărât. De abia în luna decembrie vor putea să fie pe deplin convinși de pasul pe care urmează să îl facă – acela de a merge mai departe împreună sau separați! 

Recomandarea care li se face este aceea de a fi mai atenți cu cine se întâlnesc, cui se destăinuie și ce secrete țin deoarece este probabil ca amănunte sau situații neștiute legate de partener sau ceea ce ei au ascuns față de acesta să iasă la iveală și să se afle! Astfel, pot apărea răsturnări de situație, scandaluri, despărțiri și tensiuni în viața de cuplu. 

Totodată, este posibil ca Racii să aibă parte și de reveniri la relații mai vechi, în special în acele cazuri în care lucrurile s-au terminat brusc, nu s-au consumat definitiv sau au rămas nelămurite. Este foarte important modul în care ei încep anul din punct de vedere sentimental deoarece se prea poate ca așa să îl și continue! 

Acolo unde este cazul, relația pierdută cu frații sau cu rudele îndepărtate va fi reluată sau îmbunătățită. Aceștia din urmă vor intra mai mult în viața nativilor Raci, care se vor simți susținuți, iubiți și sprijiniți în deciziile pe care le iau! 

 

Carieră

Horoscopul anului Rac 2016 2

Pe toată durata anului 2016 Jupiter, planeta norocului, și Nodul Nord, linia destinului favorabil, se afla în casa a treia astrologică a Racilor, activând domeniul comunicării, al informației primite și date, al rațiunii și al deplasărilor scurte. 

Cursuri, seminarii, workshopuri, cărți, conversații, oameni și socializare sunt primele cuvinte cheie ce caracterizează următorul an. Racii își doresc să afle mai multe, să devină profesioniști, să învețe și să obțină atestări. Este important să se îndrepte către ceea ce le face cu adevărat plăcere și să renunțe la studiile greoaie și anoste pe care le fac din obligație sau necesitate. Ei au nevoie să se deschidă către cunoaștere, să se exprime, să spună și altora ceea ce gândesc sau să împărtășească din informațiile ce le-au acumulat!

Astfel, își vor dori să scrie, să povestească, să vorbească sau să predea, iar dacă vor face asta vor avea parte și de multă satisfacție, apreciere sau recompense. Pe această cale ei pot cunoaște mulți oameni noi cu care să împărtășească aceleași opinii sau pasiuni, pot participa la tot felul de evenimente mondene și pot socializa mai mult decât până acum!

Anul 2016 este unul benefic pentru calatorii, plimbări și deplasări de tot felul, un an al expansiunii și al lărgirii orizontului! Prin prisma carierei, a noilor hobby-uri sau a oamenilor întâlniți ei pot ajunge să viziteze țări îndepărtate, să înțeleagă și să cunoască noi filosofii de viață, tradiții și religii și să fie mereu în mișcare. Pentru Racii care în prezent sunt departe de casă, perioada următoare le-ar putea aduce o reîntoarcere la locul natal, la rădăcini!

Atenționarea anului vizează relația pe care Racii o au cu colegii de la locul de muncă sau cu angajații. Sunt posibile schimbări, repoziționări și discuții care să dea o altă nuanță situației din prezent.Este indicat ca ei să își mențină profesionalismul, să fie atenți la toate sarcinile pe care le au de desfășurat, să își asume responsabilități cu maturitate și să nu se grăbească! Chiar dacă simt că bat pasul pe loc, cu cât vor fi mai perseverenți, mai disciplinați și mai organizați, cu atât vor ieși mai repede și mai bine din situațiile limită în care se pot regăsi! 

 

Horoscopul anului Rac 2016 3

Sănătate

Anul 2016 nu îi mai lasă pe Raci să amâne nimic, mai ales posibilele dezechilibre ce țin de corpul, sănătatea și starea lor de bine! Li se cere să pună mult mai mult preț pe calitatea vieții pe care o duc, să se respecte, să se iubească, să se pună pe primul loc și să se îndrepte către ceea ce le face cu adevărat plăcere!

Mici probleme din trecut pot deveni mari, afecțiuni neglijate sau netratate încep să devină supărătoare, situații de viață se blochează pentru a le semnala lipsa de grijă pe care și-o poartă! Cât timp a trecut de când nu și-au mai făcut o bucurie propriului suflet? Când este ultima dată când au simțit că trăiesc cu adevărat? Când a fost ultima vacanță și cum s-au simțit … ? Este important ca ei să răspundă sincer la aceste întrebări, să mediteze la sensul și viața lor și să facă schimbări. Dacă li se pare că totul merge din inerție, că ei nu mai au timp pentru ei și dorințele lor și că au obosit, este timpul să acționeze, să se elibereze și să se însănătoșească.

Multe din problemele de sănătate cu care se confruntă pot fi rezolvate dacă își schimbă stilul de viață, dacă își corectează felul în care se implică și se dedică, dacă taie de pe listă  din responsabilitățile pe care  le-au asumat pentru alte persoane  şi  se concentrează pe ei  emoțiile lor!

Barbara Băcăuanu


Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *