Ronde.ro

Horoscop Varsator 2019

Horoscop Varsator 2019
Joi, 27.dec..2018 13:43 Horoscop Anual, Horoscop anual Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Nativii Varsator au aratat o rabdare extraordinara pana acum insa a venit timpul sa analizeze cu atentie si precautie situatiile care ii afecteaza sau care ne solicita atentia si sa actioneze asupra nor intr-o maniera eficienta.

Varsatorii sunt inzestrati cu calitati analitece deosebite ceea ce ii va ajuta sa depaseasca orice obstacol le va aparea in cale anul acesta.

Nivelul de incredere in sine creste simtitor si va face ca anul 2019 sa fie unul de succes. In plus, nativii varsator se vor bucura de tot suportul de care au nevoie din partea familie si a prietenilor.

Chiar si in cuplu, anul 2019 se anunta unul excelent iar relatia si legatura cu partenerul se vor intari iar dragostea unuia pentru celalat va creste.

Horoscop Varsator 2019: Dragoste si relatii

Inceputul anului 2019 va fi unul promotator pentru nativii Varsator aflati intr-o relatie. Dragostea pe care i-o porti partenerului se va intensifica, la fel si grija pentru binele celui de langa tine.

Pot aparea neintelgeri in perioada cuprinsa intre prima saptamana din Aprilie si cea de-a doua saptamana din August si va trebui sa acorzi o atentie deosebita partenerului pentru a evita conflictele.

Pentru nativii care nu sunt intr-o relatie, anul 2019 va fi unul benefic. Acestia vor incepe sa nutreasca semntimente pentru cineva si este posibil chiar sa inceapa o noua relatie.

Horoscop Varsator 2019: Bani si cariera

Anul 2019 se anunta a fi unul dificil pentru nativii Varsator. Vei avea nevoie de bani in diferite zone ale vietii tale, vei trece prin momente dificile insa vei acumula experienta si intelepciune care iti vor fi de folos pe viitor.

Cheltuieste in mod echilibrat si evita sa faci inviestintii care nu sunt necesare. Evita de asemenea si deciziile luate impulsiv.

In ceea ce priveste cariera, anul 2019 va veni cu schimbari. Martie va fi in cea de-a treia pozitie si Jupiter va fi in favoarea ta. Saturn-Ketu sunt in pozitia 12 ceea ce poate influenta negativ cresterea si este recomandat sa nu te lasi prins in conflicte la locul de munca sau cu partenerii de afaceri.

Cea mai buna perioada pentru tine va fi in prima jumatate a anului, pana la finalul lunii Iunie.

Horoscop Varsator 2019: Santatate

Sanatatea ta poate avea de suferit inca de la inceputul anului si este recomandat sa iei masuri chiar si pentru cele mai mici probleme de sanatate care apar. Vei avea suportul planetei Jupiter.

Atentie deosebita asupra sanatatii trebuie sa ai in perioada incepand din luna Martie si pana pe 15 Mai. Lucrurile vor sta mai bine in luna Iunie insa in perioada Iulie – August starea de sanatate se poate inrautati


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!