Ronde.ro

Horoscop Capricorn 2019

Horoscop Capricorn 2019
Joi, 27.dec..2018 12:54 Horoscop Anual, Horoscop anual Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Anul 2019 se anunta unul excelent pentru nativii Capricorn care se vor bucura de transformari pozitive atat in viata personala si cat si in cea profesionala.

Cel de-al zecelea semn zodiacal, Capricornul, reprezinta persoanele ambitioase, determinate, de incredere, practice si foarte muncitoare. Incearca sa faci planuri realiste si sa ramai concentrat pe ceea ce este important.

Exista sanse sa castigi la loto, sa ai parte de o promovare la locul de munca sau sa culegi roadele unei investii. Toate acestea lucreaza in favoarea ta de a-ti indeplini dorinta de a-ti cumpara o locuinta sau de a schimba sediul afacerii tale.

Acorda atentie sanatatii si in special perioadelor de odihna deoarece suprasolicitarea iti poate cauza probleme reale de sanatate.

In ceea ce proveste partea finainciara, mai bine alegi calea sigura decat sa regreti mai tarziu. Se pare ca norocul este de partea ta pe tot parcursul anului.

Daca ai in asteptare planuri pe termen lung sau te gandesti sa incepi o afacere noua, recomandare este sa mai astepti deoarece Saturn si Uranus se vor alinia armoios in a doua parte a anului, ceea ce iti va oferi rezultate pozitive in perioada August – Septembrie.

Horoscop Capricorn 2019: Dragoste si relatii

Casa a 12-a guverneaza toate aspetecle emotionale care legata dragostea si sexul. Viata ta personala se va bucura de o dezvoltare importanta anul acesta, insa posesivitatea ta poate pune presiune pe relatie.

Pot aparea situatii dificile si este recomanda sa te bazezi pe increderea partenerului si pe comunicare pentru ad epasi orice obstacol.

Nu lasa dubiile si neintelegerile sa afecteze dragostea dintre tine si partener. Daca esti deranjat de orice aspet al relatiei tale, este recoamndat sa discuti deschis cu partenerul pentru a evita conflictele.

Nativii care nu sunt implicati intr-o relatie au sanse foarte mari sa isi gaseasca jumatatea in acest an.

Horoscop Capricorn 2019: Bani si cariera

Anul 2019 se anunta unul foarte bun din punct de vedere financiar pentru nativii Capricon. La inceoutul anului vei primi dividente din investitiile facute in trecut. Banii vor veni din mai multe surse.

Se anunta cheltuieli neprevazute pe parcursul anului astfel ca este recomandat sa ai grija la cheltuielile care nu sunt necesare.

Panala finalul anului vei descoperi o modalitate noua de a castiga bani pe termen lung si vei depunde eforturi in aceasta directie.

In ceea cepriveste cariera, anul acesta vei acumula foarte multa experienta si te vei bucura de promovare sau de schimbarea locului de munca.

De asemenea, Rahu se va schimba in Gemeni pe 6 Martie 2019 si Ketu va fi in Sagetator. Cand planetele isi schimba directia catre alte semne zodiacale, este un semn pentru tine pentru a munci mai mult si a castiga mai mult.

Jupier va intra in Sagetator pe 30 Martie si pe 25 aprilie va intra in Scoroion, pentru ca apoi pe 5 Noiembrie sa intre din nou in Sagetator. Va fi retrograd pe 10 Aprilie si va fi direct pe 11 August. Saturn va fi retrodrag pe 30 Aprilie si va fi direct pe 18 Septembrie. Toate aceste date vor fi perioada foarte pozitive pentru tine si este important sa tii cont de ele pentru a te putea bucura la maxim de toate beneficiile.

Incepand cu luna Aprilie, cariera ta va lua o turnura pozitiva si de vei bucura de mai mult decat te astepti cu un efort minim depus. Eforturile iti vor fi recunoscute si vei primi o promovare.

Horoscop Capricorn 2019: Sanatate

Pentru nativii Capricorn, Mercur reprezinta planeta sanatatii. Este o planeta care se misca cu viteza si pe parcurusul anului 2019 va trece prin toate semnele zodiacale.

Starea de sanatate va fi variabila de la o luna la alta, insa daca ai grija de santatea ta, poti depasi acest an fara sa intampini probleme grave de sanatate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!