Ronde.ro

Horoscop Sagetator 2019

Horoscop Sagetator 2019
Joi, 27.dec..2018 12:29 Horoscop Anual, Horoscop anual Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

In 2019, Sanagetorii vor fii martorii unui flux si reflux de oportunitati si circumstante. Vor fi multe momente in care vei avea posibilitatea sa cresti, sa te dezvolti si sa inveti.

Datorita trazitului lui Jupiter, exista posibilitatea de a merge intr-un pelerinaj intr-un loc sacru. Vei simti de asemenea si o inclinare catre psihologie sau catre activitati religioase. Este recoandat sa fii foarte precaut in perioada curprinsa intre a doua saptamana din Aprilie si a doua saptamana din August.

In ceea ce priveste partea financiara. Anul acesta se anunta a fi unul foarte profitabil, ceea ce iti va oferi o stabilitatea finainciara pe care ti-o doresti de mult.

Norocul va fi de partea ta pe parcursul intregului an ceea ce va face ca toate actiunile tale sa fie facute usor si fara complicatii.

In plus, privind lucrurile cu seriozitate, este posibil sa nu te simti bine in cauza instrainarii fata de familie, a certurilor si disputelor cu cei dragi. Toate acestea insa se vor dezolva cu bine pana la finalul anului.

Anul acesta trebuie sa fii foarte atent cand iei decizii in special cand vine vorba despre investii imobiliare.

Horoscop Sagetator 2019: Dragoste si relatii

Din perspectiva astrologica si al semnului zodiacal, Sagetatorii sunt interesati in mod special in aventuri si viata sexuala. Datorita tranzitiei lui Jupiter din acest an, vei incerca sa iti face partenerul fericit in toate aspectele relatiei si vei acorda aceeasi importanta si bucuriei proprii.

Este impulsiv din fire insa este recomandat sa incerci sa iti temperezi impulsurile in acest an deoarece este in interesaul tau.

Cei care nu sunt implicati intr-o relatie, isi pot gasi un partener pe masura anul acesta si pot incepe o relatie benefica pentru ei. Trebuie sa ai insa foarte mare grija sa nu iti sufoci si sa nu iti coplesesti partenerul.

Horoscop Sagetator 2019: Bani si cariera

Nativii Sagetator se vor bucura de stabilitate financiara, deoarece sansele unei fluctuatii mari financiare sunt foarte mici pe parcursul anului 2019.

Veniturile vor fi constante si va fi un echilibru intre castig si cheltuieli. Cea mai mare putere finainciara o vei avea la jumatatea anului cand este posibil sa incasezi bani in urma unei investitii financiare mai mari.

Sagetatorii se vor bucura de mutle beneficii in ceea ce priveste cariera sau afacerea anul acesta. Cei care au afaceri proprii vor putea sa isi extinda afacerea iar cei care sunt angajati se vor bucura de bonusuri, cresteri salariale si promovari.

Vei face destul de multe calatorii in interes de serviciu si vei invata foarte multe lucruri noi care te vor ajuta in cariera pe viitor, in urma acestor deplasati.

La jumatatea anului vor veni promovari si cresteri salariale ceea ce vor creste considerabil veniturile, insa este necesar ca toate chetuielile dupa aceasta perioada sa fie facuta echilibrat si cu foarte mare atentie.

Horoscop Sagetator 2019: Sanatate

Anul 2019 vine cu perioade alternative in ceea ce proveste sanatatea nativilor Sagetator. Poti suferi afectiuni usoare sau moderate de aceea trebuie sa acorzi o atentie deosebita sanatatii in acest an.

O atentie sporita trebuie sa acorde sanatatii nativii supraponderali care pot suferi afectiuni precum diabet. Femeile nascute sub semnul Sagetator, trebuie sa acorde o atentie porita sanatatii aparatului genital si reproducator.

O imbunatatire a starii de sanatate va fi resimtita in luna August.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!