Ronde.ro

Horoscop Scorpion 2019

Horoscop Scorpion 2019
Joi, 27.dec..2018 12:02 Horoscop Anual, Horoscop anual Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Pentru Scorpioni, anul 2019 va avea atat avantaje cat si dezavantaje. Cariera ta va inflori si iti va aduce foarte multe beneficii datorita impactului pozitiv pe care Jupiter il are asupra ta. Desi, la inceputul anului, regimul favorabil te va ajuta sa ai succes, datorita conjucnturii Soare-Mercurs si Venus-Jupiter, este recomandat sa ai mare grija de santatea ta.

Un alt aspect important este ca in perioada 21 Iunie – 1 Iulie, nu vei putea sa iei decizii clare si nici sa tragi concluzii finale, ceea ce te va impedica sa face rationamente concrete. Toate sunt cauzate de miscari nefavorabile ale planetelor, care te vor face de asemenea sa fii nelinistit, sa iti faci griji si sa fii tulburat.

Anul aceste de vei bucura de rezultatele muncii depuse iar eforturile tale vor fi luate in considerare. Vei fi admirat, laudat si respectat la locul de munca ceea ce te va motiva sa obtii si mai multe rezultate pozitive.

Horoscop Scorpion 2019: Dragoste si relatii

Horospocopul Scropion 2019 atrage atentia asupra unei posibile despartiri in 2019, de aceea trebuie sa fii foarte atent la relatia in care esti implicat. Fa-ti un scop din a discuta si a comunica cu partenerul si de a rezolva orice problema care apare, cu calm si intelegere.

Cei care nu se afla deja intr-o relatie, au sanse mari sa isi gaseasca un partener cu care sa inceapa o realtie.

Este recomanda ca in perioada Martie – Septembrie sa fii foarte atente la relatia cu partenerul, fiind o perioada incarcata din punct de vedere emotional, in care pot apararea despartiri temporare sau chiar divortul.

In perioada Februarie – Martie, relatia poate deveni mai intensa. Daca ai o relatie extraconjugala, in perioada Iunie – Iulie, aceasta poate fi descoperita.

Horoscop Scorpion 2019: Bani si cariera

Anul 2019 se anunta unul bun pentru Scorpioni, in ceea ce proveste finantele si banii. Vei reusi sa achiti un imprumut vechi sau sa achiti un credit. PLanificarea riguroasa a banilor te va ajuta foarte mult pe parcursul acestui an.

Datorita stabilitatii finainciare pe care o vei resimti dupa achitarea datoriilor, vei simti impulsul de a face investitii, insa este reocmandat sa faci doar investitii sigure pe termen lung.

In ceea ce priveste cariera, anul 2019 ti-a pregatit multe schimbari. Cresteri salariale, bonusuri sau schimbarea locului de munca, toate sunt cuprinse in horoscopul pentru Scorpion in anul 2019.

Horoscop Scorpion 2019: Santatate

Starea de sanatate va fi in general buna in 2019. Cei care resimt agitatie, anxietate, sunt sfatuiti sa aiba grija suplimentara de sanatatea lor anul aceasta.

Nativii intre 45 si 55 ani sunt sfatuiti sa fie foarte atenti asupra sanatatii in perioade le Iunie – Iulie si Octombrie – Noiembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!