Ronde.ro

Horoscop Rac 2019

Horoscop Rac 2019
Vineri, 21.dec..2018 14:54 Horoscop Anual, Horoscop anual Rac Lasă un răspuns 1 vizualizari

Nativii Raci, sunt sentimentali, foarte sensibili si intutitivi din fire, iar in 2019, viata lor se poate dovedi a fi foarte productiva deoarece in ceea ce priveste finantele, cariera si locul de munca pot lua o turnura pozitiva. Astfel ca, cei care au deja un loc de munca vor fi apreciati si promovati pentru munca depunsa. Nativii Rac care au afaceri, acestia vor avea multe oportunitati de a castiga clientinoi sau de a implementa ceva nou ce va fi favorabil afecerii.

In ceea ce priveste viata personala, perioadele optime pentru a intra intr-o relatie sunt din Ianuarie – Martie si Octombrie – Decembrie. Nativii care sunt deja intr-o relatie stabila, pot face pasul spre casatorie anul acesta. Este foarte posibil ca in anul 2019 sa apara in nou membru in familiile nativilor Rac.

Ideea principala a anului 2019 pentru Raci este ca trebuie sa munceasca mult si ca toate eforturile si munca depusa le vor fi rasplatite.

Horoscop Rac 2019: Dragoste si relatii

Anul 2019 va fi unul memorabil pentru nativii Rac in ceea ce piveste viata personala. Pentru ca este nativ o personala emotionala, anul acesta va aduce o schimbare in atitudinea ta emotionala si vei deveni foarte pozitiv in tot ce este legat de partenerul tau si vei invata sa intelelegi sentimentele partenerului tau.

Pe tot parcursul anului, vei beneficia de foarte mult suport din partea partenerului atat in plan personal cat si in plan profesional. Pentru cei care nu se afla intr-o relatie, este posibil sa inceapa o poveste de dragoste cu cineva de la locul de munca.

Horoscop Rac 2019: Bani si cariera

Pentru nativii Rac, anul 2019 se anunta a fi unul plin, din punct de vedere financiar, atat cu aspecte pozitive cat si cu aspecte negative. Recomandarea este sa fii prudent atat cu investitiile cat si schimbarile de cariera, planurile de afaceri si tot ce tine de zona financiara, pe tot parcursul anului 2019.

Trebuie evitate investitiile de orice natura incepand din prima sapyamana a lunii Aprilie si pana in cea de-a doua saptamana a lunii August, deoarece orice investitie facuta in aceasta perioada, va atrage dupa sine dificultati financiare.

Abia la finalul anului, este posibil sa apara castiguri financiare. Va fi nevoie de multa munca pentru a mentine un echilibru finainciar pe tot parcursul anului 2019.

Horoscop Rac 2019: Sanatate

Nativii Rac trebuie sa fie foarte atenti cu starea de sanatate inca de la inceputul anului. Programul incarcat si suprasolicitarea vor avea efecte negative asupra sanatatii in 2019. Este posibil sa fii nevoit sa faci multe calatorii lungi in interes de serviciu, lucru care va pune o presiune in plus asupra stari ide sanatate.

Din cauza nivelului crescut de stres, este posibil sa apara mancatul compulsiv care va duce la probleme cu greutatea si chiar obezitate.

In perioada Iulie – Septembrie, este foarte posibil sa te confrunti cu febra si migrene care nu trebuie ignorate pentru ca pot duce la afectiuni grave daca nu sunt tratate corespunzator. In sezonul ploios, este posibil sa apara probleme cu stomacul ce poate atrage dupa sine aparitia altor afectiuni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!