dehaine.ro

Horoscop Leu 2019

Horoscop Leu 2019
Vineri, 21.Dec.2018 15:26 Horoscop Anual, Horoscop anual Leu Lasă un răspuns 1 vizualizari

In 2019, Leii vor avea un an plin de optimist care va fi presarat cu incredere si entuziasm. Desi anul 2018 nu a fost un an prea bun, 2019 va inregistra schimbari pozitive dramatice.

In ciuda nivelului ridicat de munca, devotamentul si sitlul tau energic te vor ajuta sa realizezi foarte multe lucruri.

Viata personala va fi definita prin dragoste, afectiune si caldura emotionala. Norocul va fi de partea ta in 2019 si este posibil chiar sa te apuci de o renovare pe care o planuiai de ceva timp si nu va fi nevoie sa iti faci griji privind finantele deoarece in 2019 te astepata o crestere a venitului.

Pentru femeile Rac, care se gandesc la copii, 2019 este anul ideal pentru a concepe un copil.

Horoscop Leu 2019: Dragoste si relatii

Relatia cu partenerul va inflori anul acesta iar dorinta de a primi si a oferi afectiune va fi satisfacuta pe tot parcursul anului. Relatia va deveni mai intima, atat in plan mental cat si in plan fizic, la fel ca si dragostea ta care va deveni mai intensa.

Este recomandat sa incerci sa eviti conflictele si sa te concentrezi pe construirea si consolidarea relatiei. Daca relatia va functiona bine, se va intrrepta si catre casnicie in 2019.

Horoscop Leu 2019: Bani si cariera

Anul 2019 se anunta unul bun din punct de vedere finainciar pentru Lei. Situatia financiara va fi una stabilia in 2019. Vor fi insa si situatii in care nu vei putea acihizitiona lucruri importante pe care deja ai cheltuit banii pe lucruri marunte, de care nu avea cu adevarta nevoie.

Daca vei reusi sa sa faci totusi investitii mai intelepte, aspectul finainciar se poate imbunatati pe parcurusul anului. Nu te grabi si nu lua decizii finainciare impulsive. Ai rabdare si planifica in detaliu orice investitie. In prima parte a anului este nevoie de foarte multa atentie in privinta cheltuielilor neprevazute.

In ceea ce priveste cariera, Venus si Saturn se vor afla in pozitii favorale in aceasta perioada si iti vor oferi un suport suplimentar, Toate talentele, abilitatile si munca depusa se vor reflecta in performantele tale la loculd e munca si se vor traduce in bonusuri, prime si cresteri salariale.

Perioada Mai – Iulie va aduce foarte multa liniste la locul de munca iar incepand cu luna Augur vei incepe sa simti efectele pozitive ale muncii depuse si devotamentului la locul de munca.

Horoscop Leu 2019: Sanatate

Anul acesta este recomandat sa ai grija de sanatate pentru a putea evita afectiuni fizice si mentale. Nu va reprezenta o problema sanatatea in perioada Martie – Mai, insa se poate deteriora in Iulie pentru ca apoi sa se vada o imbunatatire in perioada Iulie – August.

De asemenea, in perioada Mai – Iunie trebuie sa conduci cu prudenta deosebita pentru a evita producerea unor accidente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *