Ronde.ro

Horoscop Gemeni 2019

Vineri, 21.dec..2018 14:05 Horoscop Anual, Horoscop anual Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Horoscopul Gemeni 2019 indica un an crucial pentru toti oamenii nascuti sub acest semn zodiacal, deoarece se anunta foarte multe variatiuni si alternari pe parcursul anului.

Vor fi atat schimbari pozitive cat si negative legate de viata personala. Anul 2019 va fi ca un carusel pentru tine, atat cu experiente optimiste cat si cu experiente negative.

Jupiter tranziteaza casa 7 si din 2 Decembrie va tranzita casa 8 ceea ce marcheaza un moment foarte critic in viata ta. Este recomandat sa ai mare grija de sanatatea ta, deoarece sunt sanse sa te confrunti cu probleme de sanatate, in special cu genunchii si stomacul.

Anul 2019 este momentul ideal de a-ti dezvalui semntimentele pentru cineva sau de a consolida o relatie deja existenta. Un al element pe care trebuie sa il iei in considerare este compotamentul tau fata de ceilalti. Este nevoie sa fii politicos si bland cand comunici cu cineva.

Horoscop Gemeni 2019: Dragoste si relatii

Conform horoscopului Gemeni 2019, in ceea ce priveste dragostea si relatiile, lucrurile vor fi moderate. Modul de interctiune si legatura dintre tine si partener va determina directia in care o va lua relatia voastra.

Exista posibilitatea ca in viata ta sa apara o personana noua pe la jumatatea anului si in perioada Septembrie – Noiembrie. Acest lucru poate deveni foarte complicat pentru tine, daca este deja intr-o relatie.

Este recomandat sa eviti certurile si discutiile in contrdictoriu cu partenerul pe parcursul acestui an deoarece rezulatul poate fi unul engativ si poate duce la despartire. Fii foarte precaut in perioada 16 Martie – 20 Mai si evita disputele si conflictele.

Horoscopul Gemeni 2019 indica faptul ca trebuie sa devii mai implicat in realtie si sa oferi mai multa afectiune pentru a mentine o legatura puternica. Cei ce sunt in cautarea unui partener, au sanse mari sa iti gaseasca persoana potrivita in ultimele luni ale anului, in special in perioada 18 Septembrie – 20 Noiembrie.

Horoscop Gemeni 2019 – Bani si cariera

Din punct de vedere financiar, pentru Gemeni, anul 2019 se anunta a fi un an bun. In timpul anului, situatia econimica se va imbunatati si va deveni din ce in ce mai buna pe tot parcursul anului.

In prima parte a anului nu te vei confrunta cu probleme economice, insa in lunile Iulie si August este posibil sa intampini dificultati in ceea ce priveste castigurile, insa in aceasta perioada, poti castiga bani din investitiile pe care le-ai facut in primele 6 luni, ceea ce te va ajuta sa treci cu bine de aceasta perioada. Este posibil sa castigi bani din proprietati sau din investitii pe termen lung.

In ceea ce priveste afacerea personala, anul 2019 este unul extrem de important. Chimbari majore vor avea loc anul acesta in afacerea ta. Atentie sporita la locul de munca in perioada 22 Martie – 29 Aprilie.

Vesi bune vor veni in perioada 16 Septembrie – 22 Octombrie, perioada in care poti recupera tot ce ai pierdut in periada anterioara.

Horoscop Gemeni 2019: Santate

Trebuie sa ai foarte mare grija de sanatatea ta in 2019 deoarece poti intampina probleme de sanatate atat fizice cat si menyale, in special probleme cu genunchii si stomacul.

Atentie sporita asupra sanatatii in peroada 16 Mai – 23 Iulie cand sansele sa te imbolnavesti sunt foarte mari. Pe tot parcursul anului pot sa apara disconfort la nivel mental si perioade de strs si anxietate.

Femeile nascute sub zodia Gemeni, trebuie sa acorde o atentie sporita sanatatii deoarece pot aparea probleme ginecologice. Pentru nativii care au probleme cardiace, este recomandat sa nu consume carne rosie si alcool.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!