Ronde.ro

Horoscop Fecioara 2019

Horoscop Fecioara 2019
Vineri, 21.dec..2018 16:49 Horoscop Anual, Horoscop anual Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Pentru Fecioare, anul 2019 va fi unul presarat atat cu experiente pozitive cat si cu experiente negative, insa este importnat sa te concentrezi pe cele pozitive.

De la inceputul anului 2019 si pana in Aprilie, vei vedea rezultate pozitive in cariera care pot fi insotite de cresteri salariale pentru cei anhajati si de cresteri finainciare pentru cei care au afacere proprie.

Esti sensibil si analitic in ceea ce priveste modul de abordare al vietii ceea ce te va ajuta sa depasesti foarte multe provocari si sa ai succes. Trebuie sa stai in alerta din punct de vdere profesional in perioada 10 Aprilie – 11 August.

Anul acesta este recomandat sa eviti sa sa iti asumi orice fel de risc financiar. In perioada cuprinsa intre a doua saptamana din August si pana la finalul anului, vei vedea o dezvoltare graduala atat pe plan profesionat cat si pe plan personal.

Pana in lupa Aprilie, relatiile cu cei din jur vor fi echilibrate insa vei simti ceva constrangeri in perioada Mai – Septembrie.

Din Septembrie si pana in Decembrie, vei avea multe oportunitati de a invata si a creste insa in aceeasi masuta vor aparea situatii care te vor trage in jos.

Horoscop Fecioara 2019: Dragoste si relatii

In general preferi sa oferi mai mult decat sa primesti. Esti foarte dedicat, iubitor si grijuliu cand te afli intr-o relatie. Traiesti mai mult pentru altii decat pentru tine. In 2019, in lunile Ianuarie – Aprilie, si dupa ce-a de-a doua sapamana din Septembrie va fi o perioada pozitiva din in ceea ce priveste dragostea si relatiile din viata ta. Iti vei face multi prieteni in aceasta perioada si sa nu fii surprins daca relatia de prietenie se va transforma intr-o relatie de iubire.

Este de stiut ca nu totul poate fi roz si perfect astfel ca in perioada Mai – Septembrie, pot aparea si aspetcte negative in ceea ce priveste relatiile, pot aparea neintelegeri cu prietenii si chiar tradare in unele cazuri.

In Ianuarie si pana in cea de-a treia saptamana din Martie, este posibil sa te apropii emotional, foarte mult de o persona de sex opus, insa trebuie sa ramai precaut pe tot parcursul anului deoarece este posobil ca in 2019 sa fii inselat de partener.

Horoscop Fecioara 2019: Bani si cariera

Din punct de vedere al cresterii financiare, anul 2019 se va dovedi a fi un an bun pentru Fecioare. Vei avea un venit bun si constant ceea ce iti va oferi stabilitate financiara si te va ajuta sa te relaxezi si sa reduci stresul. Daca vor aparea probleme fincinciare vor fi cauzate de modul in care iti gestionezi cheltuielile.

Evita sa fii implulsiv cu investiile si cheltuielile si sa te gandesti foarte bine inainte de a face achizitii, in special achizitii mari. Evista sa faci investitii in prima si in ultima parte a anului deoarece sunt sanse mari ca deciziile luate sa nu fie productive si sa iti cauzeze probleme finainciare.

Mecurc guverneaza acest semn zodiacal si este responsabil de afaceri, tranzactii, memorie, inteligenta si discurs. Oamenii nascuti sub influenta acestei planete lucreaza mai mult cu mintea decat cu forta fizica.

Acest an va fi unul benefic in nenumarate moduri in prima prima parte a anului, iar in ultima parte a anului va fi complet nefavorabil. Din Ianuarie si pana in prima saptamana din Martie, va fi o perioada foarte avantajoasa pentru cei care lucreaza in companii mici si mari insa perioada din a doua saptamana din Martie pana in cea de-a treia saptamana din Martie va fi plina de provocari, cu grad mare de stres.

Din cea de-a treia saptamana din Martie si pana la finalul lunii Iunie si din cea de-a treia saptamana din Noiembrie si pana la finalul lunii Decembrie, va fi o perioada favorabila pentru angajati. Vor exista cresteri salariale si bonusuri pentru perfromanta.

Horoscop Fecioara 2019: Sanatate

Nativii Fecioara isi vor mentine sanatatea pe tot parcursul anului 2019. Nativii cu probleme cardiovasculare trebuie sa aiba mare grija la dieta pentru a evita agravarea problemelor de sanatate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!