Ronde.ro

Horoscop Balanta 2019

Horoscop Balanta 2019
Vineri, 21.dec..2018 17:30 Horoscop Anual, Horoscop anual Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Pentru Balante, anul 2019 va fi unul presarat atat cu suisuri cat si cu coborasuri. Vei observa o crestere a reputatiei in socitate dattorita efetului pe care il are Jupiter, insa vor fi si obstacole pe care va trebui sa le depasesti in incercarea de a obtine venituri, din cauza efectului pe care il are Saturn.

Te vei confrunta si cu stres si o serie de probleme in relatia de cuplu, astfel ca este recomandat sa iti pastrezi calmul si sa nu rispostezi.

Pe parcursul anului vei reusit sa gasesti un echilibru si astfel sa te bucuri de ce are de oferit anul 2019. Miscarea lui Venus cu Rahu si Jupiter de anul acesta reprezinta uns emn bun pentru tine insa in aceeasi masura, poti resimti anxietate din cauza faptului ca se afla in tranzit Saturn si Ketu.

Balantele sunt cunoscute pentru capacitatea de a obtine stabilitate si a mentine echilibrul, sa fie impartiali si sa vada lucrurile exact asa cum sunt, ceea ce le da puterea de a trece cu bine anul 2019.

Horoscop Balanta 2019: Dragoste si relatii

Anul 2019 va fi unul bun pentru Balante la capitolul dragoste si relatii. Aceasta perioada se va demonstra a fi favorabila indragostitilor. Relatiile vor deveni mai intime iar cele cu probleme isi vor gasi linistea si stabilitatea.

Tranzitul lui Marte in Venus din 4/10 va oferi un teren favorabil pentru declararea iubirii. Atentie sporita in perioada 31 Iulie – 2 August derece pot aparea obstacole in relatie.

Cuplurile care se afla deja intr-o relatie, pot face pasul catre casatorie anul acesta iar alegerile facute anul acesta in privinta relatiilor vor fi cele mai bune pe termen lung.

Horoscop Balanta 2019: Bani si cariera

Balantele sunt persoane foarte echilibrate din punct de vedere mental ceea ce se reflecta si in partea financiara a vietii lor. Anul 2019 va fi unul stabil din punct de vedere finaciar, fara fluctuatii mari, ceea ce le va oferi Balantelor securitate si stabilitate financiara si emotionala.

Daca va continua precautia cu care obisnuiesti sa faci investitii si sa cheltuiesti banii, anul 2019 va fi unul satisfacator si linistit care iti va aduce fericire.

In ceea ce priveste cariera, pentru eforturile depuse acum, rezultatele se vor vedea in viitor. Va trebui sa accepti toate provocarile pe care le vei intampina pe drum in anul 2019 pentru a te bucura de succes.

Horoscop Balanta 2019: Sanatate

Va trebui sa ramai atent la starea de sanatate pe tot parcursul anului, in caz contrar, este posibil sa te confrunti cu probleme grave de sanatate. Afectiuni digestive, diabet sau afectiuni ale picioarelor pot sa apara anul acesta. Starea de sanatate poate incepe sa se deterioreze chiar de la inceputul lunii Ianuarie si este posibil sa te confrunti cu o spitalizare in luna Martie.

Din pacate si luna August se anunta nefavorabila pentru sanatatea ta si trebuie sa fii foarte atent la toate semnele pe care corpul el transmite, in special daca ai fost deja diagnosticat cu o afectiune.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!