dehaine.ro

Forţa energiei sexuale

Marți, 11.Aug.2015 15:19 Sexualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Forţa Kundalini

Energia sexuală (Kundalini sau Șarpele cum i se mai spune) este poate cea mai puternică Forţă ce i-a fost dăruită Omului de Creatorul Său în lumile materiale.

Forta energiei sexuale 2

Dar cum a folosit el, Omul, care este Cununa Creaţiei, această energie este lesne de văzut. De când ne naştem şi până murim, utilizăm această energie în diferite activităţi, mai mult sau mai puţin importante. Cert este că am abuzat de ea. Bogăţia acestei energii este ascunsă vulgului, aceştia nu trebuie decât să trudească ca să-şi poată satisface pofta de mâncare, băutură, femei etc.   Însă aceasta mai poate avea o utilizare extrem de importantă – realizarea spirituală.

Cei care au trecut prin multe întrupări şi care acum sunt spirite bătrâne aflate în trup de carne ştiu acest lucru, însă au ajuns la o concluzie cât se poate de evidentă – prea mult sex strică şi ucide natura frumoasă şi pură a fiinţei. Sufletul omului este ţintuit la pământ de dorinţa sa nemăsurată pentru un lucru sau altul. Ca orice energie care este folosită în exces, duce la multe dezechilibre fiziologice ale corpului fizic, precum şi a corpurilor subtile de natură energetică.

Propagarea sexualităţii

Forta energiei sexuale 3

Mass-media se face responsabilă de apariţia şi proliferarea de reviste şi filme cu conotaţie sexuală aberantă, care pot produce multe afecţiuni ale scoarţei cerebrale prin impresionarea acesteia într-un mod abuziv şi distructiv. Energia sexuală este instrumentul pe care îl are fiecare dintre noi la îndemână, în transformarea propriei fiinţe şi vieţi. Ea este cel mai preţios dar pe care Dumnezeu l-a pus la dispoziţia noastră. Puterea creatoare a omului are ca sursă energia sexuală. Închipuiţi-vă că forţa sexuală este ca o ,,bancă plină de lingouri din aur”, ce aţi face cu acestea? Cum aţi investi, în aşa fel încât să deveniţi cel mai bogat om? Sunteţi exact ca un om de afaceri care ştie cum să investească şi unde, în aşa fel încât existenţa voastră să fie asigurată pentru a fi fericiţi. Dacă există prea multă nefericire pe Pământ, fiţi convinşi că am folosit prost averea încredinţată. Este necesar să utilizăm la modul echilibrat şi armonios această energie, dacă vrem să ieşim cu adevărat din lanţul întrupărilor, pentru a ne bucura fiinţa de frumuseţile Creaţiei.

Cât de mare este potenţialul ascuns în forţa sexuală?

Forta energiei sexuale 4

Marii Iniţiaţi cunoşteau foarte bine această energie, folosind-o în călătoriile lor de natură spirituală pentru cunoaştere, evoluţie şi desăvârşire. Una din probele  discipolului care aspira să devină Iniţiat era tocmai cea sexuală, căci la capătul examenului se afla o femeie ireal de frumoasă, care îl aştepta. Dacă nu reuşea să-şi controleze impulsiunile sexuale, era căzut, iar posibilitatea de a fi alături de maeştri nu mai exista. Accesul la lumile spirituale înceta şi era dat afară din şcoală fără posibilitatea revenirii (poate doar într-o altă viaţă).

Posibilitatea de a trăi mai mult depinde de această opţiune de a folosi cu chibzuinţă energia sexuală. Alegeţi-vă cu mare grijă partenerii, căci de evoluţia lor spirituală depinde ascensiunea voastră în lumile de puritate şi frumuseţe ale Universului. Sunt pentru cei ce se iubesc cu adevărat, cei care ştiu să se preţuiască şi să se împărtăşească din propria lor divinitate. Multe căsătorii sunt bazate la ora actuală pe interes şi pe prea mult sex. Cred că aţi observat cu toţii că femeile de moravuri uşoare sunt trecute din punct de vedere fizic, chiar dacă vârsta este de 30-40 de ani.

Vă invit să cumpăniţi, căci anii care vin nu sunt nici drăguţi şi nici toleranţi, ci dau doar şansa celor care vor să se ajute la o nouă viaţă trăită în lumină. Corpul vostru fizic este energie, lumină şi iubire! Ca atare se cuvine să-l iubiţi, să-l respectaţi, să aveţi mai multă grijă de el (mai mult decât aţi făcut-o până în prezent), să-l cinstiţi şi… EL ESTE TEMPLUL VIU ŞI SFÂNT AL LUI DUMNEZEU – SPIRITUL VOSTRU! Merită să vă gândiţi la acest nou concept, vechi de când există lume pe Pământ! Energia sexuală, dacă vreţi, este ca un Far Călăuzitor prin noaptea care se apropie de sfârşit, iar noii zori ce se arată, promit atât de mult, încât ar fi păcat să nu ne bucurăm cu toţii de potenţialul viitorului!

Virgil Marcu


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *