Evoluția spirituală și sexul- cum se înțeleg cele 2 concepte

Știm foarte bine că vibrațiile joase sunt reprezentate de : supărare, disperare și ură, gelozie, răutate, adică tot ceea ce ne face să ne simțim rău, dar unde se situează plăcerea?
Plăcerea face parte din vibrațiile înalte. În drumul spre evoluția spirituală plăcerea sexului crește și apetitul sexual la fel, deoarece la un nivel inconștient intuim că sexul este dragoste. Aceasta este forma fizică de exprimare a dragostei necondiționate pe care o experimentăm în lumea fizică.
Atunci când corpurile noastre se unesc în acest dans al dragostei, nu există judecată, nu există nici o vibrație joasă, există doar corpul care exprimă dragoste în formă fizică.
Ce spune știința despre sex
S-a dovedit științific faptul că în momentul orgasmului creierul nostru funcționează la o capacitate de 100%. Nu e rău pentru cei care folosesc doar 10% din creier în marea majoritate a timpului, nu?
Și înainte să uit: știai că delfinii fac sex pentru plăcere?
Energia Kundalini reprezintă energia seuală din corpurile noastre, ceea ce înseamnă că evoluția spirituală și sexul sunt foarte buni prieteni.
Există oameni care practică abstinența atunci când intră pe drumul spiritualității. Unii dintre ei afirmă că nu mai fac sex deoarece acesta nu mai prezintă nici un interes pentru ei, alții afirmă că sunt în culmea extazului tot timpul așa că nu au nevoie de sex.
Acești oameni nu afirmă că sexul reprezintă o vibrație joasă, așa că de ce am crede acest lucru?
Sexul reprezintă o mare plăcere și dacă te va face mai fericit atunci de ce să nu îl consideri o acțiune spirituală?
Kent Berridge, un biopsiholog de la Universitatea Michigan, a comparat activitatea creierului și expresiile faciale ale animalelor cu cele ale bebelușilor, deoarece expresiile faciale ale acestora sunt mult mai evidente.
În momentul în care gustă ceva plăcut, și șobolanii și oamenii au aceleași expresii de plăcere, forma gurii aproape identică. Și în cazul creierului la animale și oameni activitatea este similară, când vine vorba de sex.
Berridge explică că diferența majoră între creierul omului și al animalelor se află în cortexul prefrontal, dar plăcerea se manifestă în alte structuri ”mai joase” ale creierului. Cortexul uman poate interpreta senzațiile de plăcere și le poate desemna o semnificație specifică. Astfel, experiența sexuală a unui om este calitativ diferită de cea a unui animal, dar nu cu mai puțin plăcută.
Mark Bekoff, biolog la Unversitatea Colorado și autorul cărții ”Viața emoțională a animalelor”, afirmă că oamenii ca și animalele se bucură de actul sexual deoarece plăcerea resimțită în urma acestuia se experimentează în părți primitive ale creierului.
” Ipoteza mea este că și animalele se bucură de sex. Dovediți că nu este așa!”, spune Bekoff.
Dumnezeu ne-a dat sexul, a conectat spiritualitatea și sexul în așa fel încât să fim mai fericiți, mai liberi și mai iubiți.