azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Energiile cristalului generator – II

Luni, 07.Sep.2015 14:22 Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Structura cristalului generator

Putem să ne gândim la cristalul generator ca la un pom. Structura lui este simplă: rădăcinile sale pătrund în pământ, iar din tot ceea ce există acolo, preia numai ceea ce trebuie: apa şi mineralele. Absorbindu-le, le trece prin structura sa vie, le transformă în sevă şi le generează în exterior, fie ca apă, fie ca oxigen, fie ca substanţe trebuincioase oamenilor: coajă parfumată, frunze tămăditoare sau fructe hrănitoare. Cristalul face acelaşi lucru, dar cu energia, ia ceea ce există deja într-o stare latentă şi activează. Cristalul face acest lucru pentru că aceasta este funcţia lui şi menirea lui, nu contează dacă omul profită de pe urma lui sau nu. Şi pomii generau oxigen şi făceau fructe cu mult înainte ca omul să fi beneficiat de ele. Însă omul poate să se bucure de natura şi de scopul firesc ale acestora, fie că este vorba de fructele pomului sau de energia cristalului generator. De fiecare dată când folosiţi un astfel de cristal, gândiţi-vă la el ca la un pom care vă hrăneşte cu roadele lui, care vă oferă oxigenul fiecărei respiraţii sau ca la un izvor care vă astâmpără setea, scoţând apă proaspătă şi clară de acolo de unde nici nu aţi putea ajunge vreodată.

Generatorul este un cristal indispensabil din setul de lucru cristalin

Energiile cristalului generator - II 2Indiferent că este mai mare sau mai mic, mai scurt sau mai lung, mai clar sau mai opac, generatorul este deosebit de benefic în orice situaţie. Cristalele mai mari se folosesc în lucrări energetice care necesită cantităţi mari de energie, iar cele mai mici pot fi folosite pentru curăţarea chakrelor, pentru dinamizarea câmpurilor energetice şi pentru protecţie psihică. Cele scurte şi masive, care au o înălţime de la bază la vârf mai mică decât grosimea, au abilitatea de a genera energie multă, pe timp îndelungat, în cantităţi impresionante, dar energiile vor fi brute, uneori copleşitoare sau prea grele. Cele lunguieţe sau mai subţiri, a căror înălţime este vizibil mai mare decât grosimea, pot genera energie destul de multă, dar mult mai rafinată şi mai subtilă. De obicei cele scurte crează câmpuri puternice în jurul lor, pe orizontală mai mult, iar cele lungi pe verticală.

La ce putem folosi cristalele generator?

Energiile cristalului generator - II 3Cristalele generator scurte se pretează mai bine la reţele (grile) de cristale, la activări, curăţări, purificări şi energizări, în timp ce generatoarele lungi se folosesc pentru direcţionarea energiei sau proiecţia ei. Puterea de proiecţie depinde şi de dimensiuni, şi de claritate. Cele scurte proiectează multă energie, însă pe distanţe scurte, iar energia tinde să se disperseze pe arii mai mari. Într-un tratament cristalin, un vindecător va folosi un generator mai mare şi scurt pentru a energiza şi a dinamiza întreaga aură a unui pacient, deodată. Cele lungi direcţionează energia pe distanţe mai mari, şi într-o manieră concentrată. Energia se deplasează mai rapid, mai clar şi mai concentrat, asemenea unui laser. Acest tip de generator se poate folosi la activări precise, precum deschiderea unor meridiane, activarea unor chakre, chirurgie eterică sau activarea altor pietre. Energia proiectată de cristalele clare este şi ea clară, precisă şi concentrată, în timp ce energia proiectată de un cuarţ opac sau tulbure va fi mai mult dispersată şi modulată. Ca un bun cristal Mamă-Tată, generatorul poate lucra cu alte cristale pentru a le activa sau a le amplifica structurile. Generatoarele opace sunt folosite mai mult la curăţarea altor pietre sau în grile de cristale menite să transmită energie brută, iar cele clare drept instrumente de proiectare a energiei, cum ar fi în vârfurile baghetelor magice sau de tratament, sau în grile menite să transmită informaţie. Cristalele de tip generator curăţă foarte bine, astfel că pietrele nou-cumpărate plasate în vecinătatea unui generator mai mare (sau mai bine, între mai multe generatoare) vor fi curăţate în mod natural. Acestea pot curăţa apa, hrana, locul de dormit sau de meditaţie şi pot funcţiona ca gardieni ai unei încăperi. Indiferent cum lucraţi cu un generator, nu uitaţi să îi mulţumiţi lui pentru cooperare şi lui Dumnezeu pentru această creaţie minunată…

Asterion


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *