De unde știi ce fel de energie tămăduitoare ți se potrivește

Vineri, 18.Aug.2017 00:00 Ezoterism, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

În toată lumea există diferite tipuri de tămăduitori pe nenumărate discipline. Care sunt tipurile de energii tămăduitoare și care este cea mai potrivită pentru tine?

Vindecarea prin energie  are ca scop vindecarea cauzei bolii, ceea ce nu face și medicina modernă. Indiferent că este fizică, emoțională, mentală sau spirituală, cauza bolii poate fi vindecată prin energie dar nu și prin medicina modernă ( care de obicei tratează simptomele și nu cauza).

Mai mult decât atât, vindecarea prin energie poate fi aplicată oricărei zone din viața ta: de la sănătate până la finanțe, de la relații până la emoții, orice problemă din viața ta poate fi clarificată.

Modalitatea pe care o alegi nu ține decât, de cât de confortabil te vei simți tu. Practicienii buni te vor ajuta indiferent de ceea ce practică, singura diferență va fi că vor fi experți mai mult într-un domeniu decât în celălalt.

Și, cum ”toate drumurile duc la Roma” ar fi de preferat să încerci tot ce există pe această lume, pentru a ajunge la o stare de serenitate și bucurie interioară.

Tipuri de energii vindecătoare

 1. Curățarea și îndepărtarea energiilor negative – shamanii, de exemplu te vor ajuta să rezolvi anumite suferințe fizice, mentale, emoționale sau spirituale, destul de rapid. Shamanismul se bazează pe conceptul că te ajută pe tine să îți reîntregești sufletul, după ce ai avut parte de experiențe traumatizante, lucrând ”fizic” pe corpul tău energetic. Dacă ai muncit mult să înfăptuiești ceva și nu reușești, s-ar putea să existe o entitate negativă atașată de tine.

 Simptome care indică atașamentul unei entități negative față de tine:

 • Pierderea bruscă a energiei, boală sau durere
 • Ești într-un cerc vicios
 • Boli inexplicabile
 • Depresie cronică și dorința persistentă de a te sinucide
 • Sentimente de negativitate față de propria persoană
 • Durere localizată pe o anumită zona, dar care din când în când își schimbă locația.

De cele mai multe ori ne alegem cu astfel de entități când mergem prin cluburi, baruri, restaurante, pentru că alcoolul ne distruge barierele de protecție.

 1. Boli cronice – acestea răspund foarte bine la acupunctură, reflexoterapie, medicină chineză și Reiki. Recuperarea prin rezonanță se poate folosi pentru a schimba sistemul de valori, modelele generale, amintirile active și alte influențe din trecut care te pot impacta negativ.
 2. Schimbarea stării emoționale – se poate face prin orice modalitate menționată mai sus, inclusiv life-coaching.

Cum să îți schimbi sistemul de valori și să îți schimbi viața?

Orice tip de vindecare prin energie se referă la schimbarea sistemului de valori, astfel că Universul îți va răspunde diferit și vei atrage un alt tip de realitate.  Vindecarea va începe întâi în corpul fizic și apoi în interiorul tău.  Atunci când realizezi o schimbare vei experimenta o schimbare fizică și mentală. Ca atunci când ai o revelație și atunci este momentul în care totul se schimbă. Important este să cauți ajutorul specializat de care ai nevoie și să profiți de el la maxim.


4 comentarii

 • VALERIA says:

  Cum gasesc un adevărat vindecator(saman) pt. ca ma învârt printre muuulti medici,dar fara sa gasesc vreo rezolvare…Va multumesc mult,sa aveti parte numai de zile senine!

 • Daniela says:

  Eu inca nu am reusit sa aflu de la ce mi e asa de rau de 2 ani….cu doctorii m am lamurit…..ma puteti ajuta cu vre o metoda? Am ameteli ca si cum m as roti…nu pot dormi noaptea, vad violet….😯

  • Zenivers says:

   Bună ziua,
   Ar fi bine să încercați și metode alternative de vindecare ( Reiki, Theta-Healing).

   • alex says:

    pt says mergi la preoti cu har sati faca g deslegare de farmece de mai multe ori pune acatiste la 7 biserici pe 7 saptamini fa milosteni cu bine alex……!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *