Ronde.ro

De ce avem amprente?

Marți, 03.nov..2015 14:33 Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

V-aţi întrebat vreodată de ce avem amprente?

Cu certitudine aproape toată lumea a ignorat acest aspect personal şi foarte important pentru destinul fiecăruia dintre noi. Ca să înţelegem importanţa amprentelor, să facem o mică incursiune în acest capitol al existenţei.

De ce avem amprente? 2

Este binecunoscut faptul că orice cetăţean atunci când i se face buletinul i se iau amprentele, pentru a fi luat în evidenţă în baza de date. Cele 10 degete ale mâinilor alcătuiesc un set de 10 amprente unice, deci avem în prezent 7 miliarde de fiinţe umane şi fiecare are acest set de 10 amprente unice. Fiecare om are configuraţia sa irepetabilă în privinţa amprentelor, astfel că cea mai sigură metodă de a depista un individ este după amprente. Aţi văzut prin filmele artistice şi documentare că la locul unei crime sau a unei fapte echipele de investigaţie cercetează cu foarte mare atenţie să găsească urmele amprentelor făptaşilor. Ceea ce de cele mai multe ori duce la un rezultat concret.

Ce sunt amprentele în realitate?

Ele constituie pentru fiecare deget o serie de linii ce sunt dispuse într-o anumită formă exactă, redată de programul ADN din celule. Amprentele sunt grupate în trei categorii: arcuite, circulare şi spiralate, la orice om toate trei găsindu-se în diferite combinaţii, ceea ce determină şi unicitatea fiecărui model de amprente. Pentru că de exemplu putem spune că liniile amprentelor de pe arătătorul unui individ ar fi asemănătoare amprentei de pe arătătorul altui individ. Asta este doar aparent, căci în realitate vorbim despre dispunerea liniilor amprentei unele faţă de celelalte, aşa cum merg ele în zona „buricului degetului” cum obişnuim noi să spunem. Dacă s-ar analiza cu o lupă bună cele două amprente, care ar părea asemănătoare, s-ar putea observa că unele linii diferă, la o amprentă faţă de cealaltă, în sensul că linia respectivă de pe degetul primului poate fi mai sinuoasă sau face o curbură mai lină de un sfert de milimetru faţă de amprenta celui de-al doilea, în aceeaşi zonă a degetului. Cum s-ar spune este o diferenţă extrem de mică, dar care contează în modelul general al celor 10 amprente.

Care sunt semnificaţiile modelului nostru de amprente?De ce avem amprente? 3

Astfel, amprentele constituie modele cu aspect unic la fiecare individ, modele ce sunt configurate din ADN şi dacă acesta conţine programul de viaţă al individului, atunci putem spune că amprentele reprezintă în realitate un fel de hartă a potenţialului propriu în privinţa oricărui om. Trebuie descifrat de ce liniile amprentelor sunt dispuse în acest fel şi dacă sunt aşa, la ce anume se referă ele în privinţa individului, ca model geometric format din linii? Se va ajunge să se descifreze acest răspuns întocmai ca şi domeniul caracteriologiei, ce ne oferă informaţii despre modalitatea comportamentală a oamenilor. Este evident că şi modelul amprentelor reprezintă un fel de „program” ce conţine în el informaţii despre trăsăturile individului uman, pentru că toate aceste linii curbate şi ovoidale de pe amprente sunt efectul unor modele energetice interioare.

În fiecare deget este configurată o microchakră

Dincolo de aspectul nostru anatomic suntem fiinţe alcătuite din energii subtile de diferite vibraţii. Conform unor clasificări ale Ştiinţei Iniţiatice fiecărei chakre îi corespunde câte o notă muzicală. Ştiinţa modernă a reuşit cu ajutorul tehnologiei să dezvolte metoda Kirlian de investigare a nivelului energetic al corpului uman. S-a descoperit astfel că degetele sunt ca nişte antenuţe mici ce emit energie provenită din interiorul fiinţei noastre. Fiecare deget are o microchakră care se află exact pe zona unde amprenta este formată. Rezultă ca idee că amprentele sunt rezultatul în nivelul fizic al modelului energetic ce provine din interiorul aurei şi călătoreşte de-a lungul traseelor energetice aflate între corpul eteric şi ţesuturile fizice, adică meridianele de energie despre care vorbeşte medicina orientală. Astfel permanent energiile care circulă prin corp ajung şi la nivelul degetelor, şi aceste segmente de energii sunt cele care menţin amprentele de la naştere până când trecem în alte dimensiuni.

Ce spun amprentele despre nivelul nostru de inteligenţă?

De ce avem amprente? 4Ceea ce cercetătorii au descoperit cu uimire este faptul că modelul liniilor se continuă în ţesutul anatomic până în profunzimea degetului, deci nu este vorba doar că amprentele se află doar la suprafaţă. Din acest motiv amprentele nu pot fi eliminate niciodată fiind un criteriu de identificare foarte sigur. În plus cercetătorii au mai descoperit că liniile amprentelor sunt pline de terminaţii nervoase foarte fine şi foarte sensibile, care ne ajută să obţinem informaţii despre obiectul sau lucrul pe care-l atingem. Una dintre opiniile uimitoare exprimate de către cercetători este aceea că forma amprentelor vorbeşte despre circumvoluţiunile creierului şi a anumitor structuri ale ochilor. Deci există o directă legătură între modelul amprentelor şi probabil, am zice noi, gradul de inteligenţă, adaptabilitate şi capabilitate al individului uman. Şi este credibilă această opinie deoarece este foarte posibil ca modelul celor 10 amprente să conţină tiparul general al individului, cu informaţii despre toate aspectele vieţii sale desfăşurată în raport cu domeniile vieţii. Altfel spus, despre modul în care individul înţelege şi trăieşte propria existenţă.

 

Amprementele şi chiromanţia

Dacă am corela cele 10 amprente cu chiromanţia, care ne oferă informaţii despre noi înşine în funcţie de liniile din palmă şi de pe degete, am avea o imagine fascinantă despre modul în care am descifra tainele destinului. Şi asta pentru că fiecare deget este guvernat de câte o planetă, şi din punct de vedere astrologic putem realiza asemenea conexiuni pentru fiecare amprentă ce corespunde degetelor de la mâini. În acest fel vom obţine informaţii ample şi surprinzătoare, despre care nu aveam nicio idee, în legătură cu alte aspecte ale propriei persoane, pentru a găsi modalitatea cea mai bună de a evolua.  

Radu Ran


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!