arleto.ro

Cum se prepară şi cum se consumă elixirul din 7 cristale?

Miercuri, 13.Ian.2016 10:54 Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

După ce am văzut cum anume se prepară elixirul cristalin simplu din cuarţ, vom trece acum la un elixir compus, menit să revitalizeze întreg sistemul energetic. Pentru că omul se află în prezent în tranziţia de la sistemul energetic bazat pe cifra 7 la cel bazat pe numărul 12, nu vom detalia foarte mult despre ultimul, întâi de toate trebuie să avem grijă ca sistemul nostru energetic de 7 chakre şi 7 frecvenţe să fie armonizat corect înainte de a trece la cel de 12. Rasa umană are în prezent 7 corpuri subtile, 7 chakre principale, percepe 7 lungimi de undă din totalul spectrului posibil, funcţionează pe cele 7 raze divine şi multe, multe altele. Înainte de a ne îngriji de sistemul de 12, cel de 7 trebuie să fie armonizat şi îngrijit. Elixirul prescris acum este un simplu exemplu, pentru că elixire compuse se pot face pentru anumite boli sau perturbaţii energetice, cu diferite încărcături.

Cum se poate obţine elixir cristalin din 7 cristale?

Apa este mediul elixirului, baza constituind-o cristalele. Numai că de această dată nu vom folosi un singur cristal, ci 7.

Cum se prepara si cum se consuma elixirul din 7 cristale 3

Câte o piatră pentru fiecare chakră, culoare şi nivel de vibraţie. Alegând pietrele care să constituie baza acestui elixir am avut grijă să selectăm cristale benefice şi cu proprietăţi cât mai largi, având în vedere şi disponibilitatea: acest elixir nu cere nici diamante, safire sau rubine, care se găsesc, dar sunt extrem de scumpe, nici pietre semipreţioase rare, precum moldavita, luvulita sau tanzanita, care pot fi găsite cu mai mare greutate, iar câteodată confundate cu alte pietre.

Am ales pentru acest elixir:

  • hematitul (gri metalic)
  • carneolul (roşu uşor translucid)
  • calcitul (galben)
  • aventurinul (verde cu sclipiri)
  • turcoazitul sau crisocola (albastre)
  • sodalitul (albastru închis)
  • şi ametistul (violet

Cu toate că fiecare piatră are proprietăţile ei şi utilizarea fiecăreia depinde de necesitatea noastră, noi ne vom limita să spunem că fiecare dintre aceste 7 pietre este menită să ajute purificarea şi energizarea uneia din cele 7 chakre, unuia din cele 7 corpuri, acolo unde este nevoie, să aducă manifestarea uneia din cele 7 raze divine şi ridicarea vibraţională a omului în general. Deşi nu este tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a obţine vibraţia cristalină, elixirul de 7 pietre este cu siguranţă un ajutor foarte bun.

Cum funcţionează elixirul cristalin?Cum se prepara si cum se consuma elixirul din 7 cristale 4

Odată selectate aceste pietre, se vor purifica şi se vor umple cu lumină sau programa, fiecare după nivelul de cunoaştere la care se află. Orice manual de cristaloterapie detaliază aceste lucruri şi vă sfătuiesc să cumpăraţi cel puţin o astfel de lucrare înainte de a începe să lucraţi cu cristalele. Metodele sunt simple şi extrem de eficiente. Odată alese şi purificate aceste cristale, ele pot rămâne în recipientul în care faceţi elixirul pentru orice perioadă de timp, fie şi pe tot restul vieţii. Nu necesită purificări pe parcurs, deoarece nu sunt folosite în vindecare şi nu preiau vibraţia nimănui, nici măcar a dumneavoastă, ci pur şi simplu facilitează un proces de transfer vibraţional. Aşa cum antena satelit captează un semnal, îl amplifică şi îl transmite televizorului dumneavoastră pentru a vă putea bucura de el, cristalele fac acelaşi lucru cu cele 7 energii principale, le captează, le calibrează pentru a putea fi folosite şi le descarcă în structura cristalină a apei, de unde mai departe trec în fiinţa dumneavoastră. Pot fi puse într-un castron, vas, pahar, sticlă sau orice alt recipient. Nu trebuie să fie nici extrem de mari aceste cristale, dar nici milimetrice, în medie pietrele de aproximativ 2 centimetri sunt excelente, costă extrem de puţin şi sunt foarte eficiente.

Trebuie să găsim o formula benefică pentru a imprima cristalele cu vibraţie

Cum se prepara si cum se consuma elixirul din 7 cristale 4După ce le-am purificat le vom pune în recipient, punând peste ele cantitatea necesară de apă. Apoi vom imprima cu ajutorul intenţiei, fie mental fie verbal, o formulă benefică ce va ajuta cristalele să funcţioneze într-un program bine stabilit. Un exemplu poate fi „În numele lui Dumnezeu, aceste cristale sacre vor încărca această apă cu energiile necesare fiinţei mele, pentru atingerea şi menţinerea armoniei, vitalităţii şi sănătăţii, pe toate nivelurile. Amin.” Nu trebuie să o folosiţi pe aceasta neapărat, fiecare poate compune o afirmaţie conform nevoilor şi credinţelor sale. Important este să nu introducem negaţii sau cuvinte cu încărcătură negativă (de exemplu, vom spune „Eu sunt sănătos” în loc de „Eu nu voi mai avea niciodată nici un fel de boală, afecţiune sau durere”) şi întotdeauna să introducem un element sacru, indiferent că suntem creştini, sau musulmani sau orice altă religie sau, dacă avem termeni diferiţi pentru Dumnezeu, precum Creatorul Prim, Divinitatea Absolută sau Providenţa Divină, îi vom folosi pe aceştia. Nu cuvintele contează, ci încărcătura lor.

Odată încărcate cu această intenţie vom lăsa elixirul la Soare cât mai mult posibil şi îl vom consuma după 24 de ore. Nu vom consuma elixire ţinute mai mult pentru că am putea experimenta supraîncărcări, iar elixirul de 24 de ore este varianta optimă deoarece are vibraţia cea mai apropiată momentului consumării, aducând organismului exact ceea ce are nevoie în prezent. Acest lucru se face în special dimineaţa, pe stomacul gol, consumând cu înghiţituri mici un pahar de elixir şi concentrându-ne asupra efectului armonizant pe toate nivelurile. Odată terminat, paharul sau recipientul se va reumple şi va fi lăsat de la acea ora a dimineţii până ziua următoare, când va fi consumat din nou. Recomandăm să nu se folosească mai mult de un pahar, deoarece energia acumulată pe parcursul a 24 de ore în apa respectivă îşi va sincroniza efectul pe durata celor 24 de ore care urmează momentului consumării, până la următorul elixir.

Mihai Vârtejaru


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *