Cum să te vindeci în funcție de semnul zodiacal

Joi, 24.Aug.2017 00:00 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Fiecare parte sau zonă a corpului tău este guvernată de o anumită energie zodiacală. La începuturile medicinei, doctorii obișnuiau să studieze visele și planetele pentru a descoperi cea mai bună metodă de a trata un pacient. Deși această tehnică a dispărut de mult, există un pic de adevăr în faptul că astrologia te poate ajuta să te vindeci.

În astrologie, atunci când ai o suferință, trebuie să canalizezi energia  semnului  zodiacal specific, pentru a trata acea suferință.

Cum ajută astrologia vindecarea corpului

Berbec

Berbecul guvernează capul, părul și fața. Energia berbecului se transpune în leadership, atingerea scopului dorit și apărarea propriilor convingeri. De asemenea, guvernează mânia, încrederea în sine și curajul. Când energia berbecului nu este în echilibru, se poate manifesta prin dureri de cap, migrene, pierderea încrederii în sine, probleme cu sinusurile, rinite alergice, acnee, probleme cu pielea, pierderea părului. Dacă ai asemenea probleme, este bine să acorzi mai multă atenție propriei persoane, să ai mai multă încredere în tine și să îți alegi cu atenție drumul în viață.

Taurul

Taurul guvernează gâtul, ceafa, tiroida, amigdalele și omoplații. Energia taurului se concentrează pe stabilitate și consistență. De asemenea, taurul guvernează bunurile fizice sau materiale, sentimentele de siguranță și auto-asigurare. Atunci când energia taului nu este echilibrată, apar dureri de gât, răcești mai repede, răgușești. Pe de altă parte, poate cauza blocaje și sentimentul de frică în fața schimbării. Aici este cazul să aplici metode practice și metodice pentru a te simți în siguranță. Poți folosi cristale albastre, poți cânta și poți face anumite schimbări în viața ta, dar și în mediul înconjurător.

Gemeni

Acest semn guvernează mintea, abilitatea de exprimare, brațele și mâinile. Energia lor se referă la libera exprimare pentru că gemenii sunt foarte buni oratori, scriitori și comunicatori. Când energia nu este echilibrată se manifestă prin gânduri dezordonate, confuzie, dureri de mâini sau brațe.  Poți încerca meditația sau să scrii ceea ce gândești ca remediu, astfel poți relaxa mintea.

Rac

Racul guvernează pieptul, sânii și zona inimii. Aici putem vorbi de exprimarea emoțiilor și sentimentelor, de grija față de alții. Când nu este în echilibru, te simți secat de sentimente, supra sensibil și vrei să stai singur. Simptomele mai pot include și : tuse, dureri în piept și tendința de a mânca pe fond nervos. Poți aplica exerciții de respirație, să petreci mai mult timp în aer liber și să faci exerciții fizice.

Leu

Leul guvernează inima cât și partea superioară a spatelui. În mod normal energia leului se referă la a fi fidel propriei persoane. Energia leului se manifestă în mândrie, încredere și curajul de a obține ceea ce îți dorești. Dacă nu ești atent pot apărea probleme cu inima, dificultăți în exprimarea emoțiilor și sentimentul că nu poți iubi. Pe de altă parte, poți să nu mai ai încredere în tine, să devii timid și să fii condus de frică. Dacă vrei să îți echilibrezi energia încearcă arta, dansul, poezia, actoria, yoga.

Fecioara

Fecioara guvernează stomacul și organele digestive. Energia fecioarei se referă la pământ, la înrădăcinare, la motivare. Când ai probleme de digestie, raționalizezi mult prea mult, devii încăpățânat și ai comportamente obsesive, atunci energia fecioarei este întreruptă. Poți încerca meditația, exercițiu fizic, crearea de noi proiecte, adoptarea unei alimentații bogate în fructe și legume.

Balanța

Balanța guvernează rinichii, vezica urinară și mijlocul. Energia acestui semn zodiacal se referă la crearea de noi relații. Când nu ești echilibrat ori devii prea independent ori co-dependent, poți avea infecții urinare, sau dureri de mijloc. Este bine să găsești o cale de compromis în viața ta și în relațiile cu ceilalți.

Scorpion

Scorpionul guvernează zona genitală. Energia acestuia se referă la transformare, la maturizare. Lipsa unui echilibru se poat manifesta prin depresie, lipsa libidoului sau un libidou prea activ. Pentru a rezolva aceste probleme poți încerca meditația și practicarea tantrei, sau te poți relaxa în preajma apei pentru a-ți reîncărca bateriile.

Săgetător

Acesta guvernează șoldurile,coapsele și ficatul. Săgetătorul se referă la învățare, explorare și instruire. Când ești nerăbdător, ai tendința de a-ți face orice poftă, nu poți sta într-un singur loc prea mult timp, sau stagnezi, nu vrei să mai înveți, atunci clar ai probleme de echilibru cu această energie. Pentru a te vindeca este bine să călătorești, să înveți lucruri noi, să faci exerciții care să te ajute cu flexibilitatea șoldurilor.

Capricorn

Acesta guvernează oasele, genunchii și dinții. Capricornul este un semn practic, ambițios și extrem de motivat să creeze. Dezechilibrele pot duce la tendințe de suprasolicitare, probleme cu genunchii, dinții, evitarea emoțiilor. Pentru a reveni la normal, încearcă meditația, yoga și scrisul.

Vărsătorul

Acesta guvernează gleznele și sistemul nervos. Energia vărsătorului se referă la umanitate, la inovație și revoluționarea naturii. Dezechilibrele pot cauza pierderea conexiunii cu realitatea, pot apărea probleme cu gleznele, anxietate și atacuri de panică. Pentru a rezolva aceste probleme trebuie să te lași inspirat de mediul înconjurător, și de oamenii din jurul tău.

Pești

Acest semn guvernează picioarele și glanda pineală. Energia peștilor se referă la armonie, la alinierea cu spiritualitatea, la creativitate prin artă, muzică sau dans. Dezechilibrele pot cauza egocentrism, sau predispoziția către a-ți face griji, sau să devii ipohondru. Pentru a rezolva aceste probleme trebuie să intri în contact cu adevărata ta esență, cu spiritualitatea. Încearcă meditația, canalizează-ți energia către ceva productiv, du-te la masaj sau reflexo-terapie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *