Cum acționează fiecare semn zodiacal într-o relație

Joi, 21.Sep.2017 00:00 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Berbec

Berbecul este cel care ia inițiativa într-o relație. În sufletul  lui este un romantic, dar nu îți va arăta acest lucru decât dacă este interesat de tine sau vrea să te impresioneze. Odată ce ești într-o relație cu Berbecul, acesta nu va înceta să te surprindă cu lucruri și experiențe noi. Așa că dacă vrei o relație pentru toată viața cu Berbecul, așteaptă-te la aventuri!

Taur

Într-o relație, Taurul va face tot ce îi stă în putință pentru a-și face partenerul fericit. Sunt ei încăpățânați și dificili câteodată, dar trebuie să ai răbdare cu ei. Explică-le cu calm de ce au făcut ceva greșit, nu îi critica prea mult pentru că altfel vor  avea impresia că nu face nimic bine.

Gemeni

Dacă ești într-o relație cu un Geamăn, înseamnă că ești o persoană specială, deoarece nu acceptă pe oricine lângă el. Vei râde și vei avea conversații stimulante, dar nu îl copleși cu prea multe noutăți pentru că s-ar putea să fie prea mult.

Rac

Racul este destul de ușor de mulțumit. Atâta timp cât iubește și se simte iubit, este perfect. În schimb, dacă profiți de pe urma sa te va părăsi fără să stea prea mult pe gânduri.

Leu

Deoarece Leii simt nevoia să fie în centrul atenției, vor gravita către persoane care sunt mai flexibile, mai maleabile, mai liniștite. Asta nu înseamnă că Leii sunt egoiști.  Leul te va copleși cu daruri și aventuri.

Fecioară

Fecioara simte nevoia să se simtă dorită, că partenerul său beneficiază din relația cu ea. Dacă se află acolo doar pe post de trofeu, atunci nu va sta.cu toate acestea, în relația cu ea va fi cel mai bun aliat al tău.

Balanța

Balanța este în căutarea persoanei ideale. Are perioade destul de lungi de singurătate, tocmai pentru că nu găsește persoana potrivită. Odată ce a găsit persoana potrivită, va face tot posibilul să aibă o relație de durată, în care nici unul din parteneri să nu se plictisească.

Scorpion

Deși sunt semne de apă, Scoprionii sunt numai foc șipasiune într-o relație. Nu vei găsi un partener care să fie mai intim decât Scorpionul, dar este nevoie de persoana potrivită, care să îi poate face față în orice situație. Dacă ești tu, atunci vei avea cel mai loial partener în Scorpion, chiar și atunci când pasiunea nu va străluci atât de tare.

Săgetător

Acesta este în continuă mișcare așa că nu vei avea timp să te plictisești. Nu este genul să judece, dar nu îi place să fie constrâns cu nimic. Pentru a putea iubi liber trebuie să se simtă liber.

Capricorn

Pentru Capricorn contează faptele cu vorbele, ceea ce este un lucru bun. Dar, este genul care nu se grăbește, mai ales dacă nu este sigur de sentimentele tale. Îți va arăta că te iubește prin fapte, iar atunci când îți va spune că „te iubește” va fi mai mult decât special.

Vărsător

Vărsătorul alege un partener de la care are ce învăța, pentru că el însuși este un om care are ceva de spus. Are nevoie de sinceritate și spațiu să se exprime liber, de aceea comunicarea este cea mai importantă în relația cu el.

Pești

Peștele este un romantic în sufletul său, de aceea relația cu el va fi cea mai bună pe care ai avut-o vreodată. Va face tot posibilul să te facă fericit, doar dacă simte că ești dispus să mergi până în pânzele albe pentru el. Dacă însă, te-a prins cu minciuna, Peștele este cel mai diabolic și mai răzbunător din tot zodiacul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *