Ronde.ro

Ce talente ascunse ai în funcție de semnul zodiacal (I)

Luni, 02.oct..2017 00:00 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dacă încă nu ți-ai descoperit talentele sau te mai întrebi ce carieră profesională ți s-ar potrivi, atunci descoperă în cele ce urmează, ce îți dezvăluie semnul zodiacal.

Talentele ascunse ale fiecărui  semn zodiacal

Berbec

Ești extrovertit, așa că îți este foarte ușor să te exprimi. Ești ambițios și ai gânduri de mărire. Ești un bun lider, iar ceilalți îți recunosc această calitate și te respectă. Orice carieră ți-ai alege sau ți-ai ales este perfectă, doar că trebuie să știi că nu te poți concentra prea mult timp. Nu ai răbdare cu pictura, fotografia sau cu florile.  Cel mai bine lucrezi singur, așa că evită munca în echipă.

Taur

Ești muncitor, dar și leneș în același timp. Cu toate acestea ești materialist și vrei să atingi succesul. Îți place stabilitatea și rutina, ai răbdare deși te enervezi rău, dar mai greu. Dacă nu ești apreciat la muncă, pleacă din acel loc. Te poți face medic, agent imobiliar, designer de exterior, afacerist, educator, bancher, manager de proiecte. Poți alege și alte cariere profesionale: proprietar de galerie de artă, fotograf, regizor, designer de interioare, makeup artist, patiser,sculptor.

Gemeni

Ești hiperactiv și ai nevoie de stimulare intelectuală continuă. Ești inteligent, spontan și ai cele mai bune replici. Nu îți place rutina, ca atare nu ești făcut pentru munca de birou. Îți place să fii conectat cu toată lumea. Dacă te plictisești de job o să ai impresia că ți se îngrădește libertatea, iar tu ai nevoie să fii  liber. Poți fi un foarte bun specialist în Relații Publice,  director de creație în marketing, jurnalist, actor, organizator de evenimente, orator. Nu poți avea o funcție în poliție, SRI sau spion pentru că… vorbești prea mult și dai totul din casă. Pe de altă parte, poți fi muzician, matematician,  dezvoltator de aplicații, inginer spațial, broker, pilot, deși…puțin probabil.

Rac

Ești intuitiv, sentimental, dar îți ții sentimentele doar pentru tine, este destul de greu pentru cineva să te cunoască. Cu toate acestea, ești loial și îți protejezi oamenii cu care lucrezi, indiferent că ești coleg cu ei sau șeful. Nu îți place conflictul, de aceea o să ai probleme dacă nu spui ce te frământă. Ai putea fi foarte bun la făcut bani, dar pe cât de mult îți place să îi faci, pe atât de mult îți place să îi cheltuiești, și pe cei care încă nu  i-ai făcut. Vei lupta pentru cauze nobile în care crezi cu tărie. Ai putea să fi inventator, judecător, super-erou, activist, dar mă îndoiesc.

Leu

Ești un lider înnăscut, idealist, bun comunicator, ai stil, simțul umorului, dar pentru povești și dramă. De asemenea, ai un Ego cât tot Pământul, așa că tot ceea ce îți propui vei duce la bun sfârșit. Ești generos, ai o inimă mare, chiar dacă ești temperamental știi să pui capăt conflictelor. Te poți regăsi în meserii ca: actor, designer vestimentar, afacerist, regizor, jurnalist. Puțin probabil să te regăsești în meserii ca: pictor, sculptor, manager de muzeu, istoric.

Fecioară

Ești minuțioasă și perfecționistă, ai o minte extrem de analitică. Deși pari cu capul  în nori, ești o persoană loială și cu picioarele pe pământ. Poți fi un foarte bun: contabil, statistician, cercetător, organizator de evenimente, consultant financiar. Mai puțin probabil să fii: producător muzical, poet, nutriționist, inventator.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!