Ronde.ro

Ce talente ascunse ai în funcție de semnul zodiacal (II)

Miercuri, 04.oct..2017 00:00 Astrologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Balanță

Ești un bun diplomat și puțin eroic, ai tact și un simț dezvoltat al justiției. Nu îți place să fii constrâns să muncești la un birou și câteodată, îți place să te afli în lumina reflectoarelor. Apreciezi frumusețea, ai simț artistic și creativ. S-ar putea să îți placă să fii: pictor, broker de artă, makeup artist, arhitect, designer, diplomat, consilier, cântăreț, muzician/ compozitor, artist. Ești un pic înfumurat, așa că o să vrei să îți păstrezi frumusețea fizică. Puțin probabil să devii: gimnast/ă, atlet, instructor personal.

Scorpion

Ești intuitiv, muncitor și determinat. Îți place să descoperi mistere, sau pur și simplu să descoperi. Te vei regăsi în profesii precum: cercetător, investigator, scriitor, jurnalist,om de știință, expert judiciar sau actuarial. Pentru că ești încăpățânat și inflexibil, cel mai bine o să te regăsești în poziții de top, dar poți fi și un jucător în echipă. Puțin probabil să te regăsești ca: dirijor, ofițer în poliție, chirurg, CEO de ONG.

Săgetător

Săgetătorul este semnul călătorului, isteț, care prinde din zbor orice informație. Îți place să înveți limbi străine și să îți documentezi experiențele. Ai nevoie de un job care să îți ofere în același timp libertate, dar și experiențe noi. Îți place să fii tot timpul în mișcare  și să ai un program flexibil, așa că cel mai bine ar fi să nu răspunzi în fața nimănui, poate doar a ta. Te vei regăsi în meserii precum: afacerist, manager de hotel, speaker motivațional, importator/exportator, inventator, creator de site-uri, jurnalist/scriitor, cercetător, producător de documentare, actor. Mai puțin probabil să te faci: psiholog, asistent social, activist sau educator.

Capricorn

Este unul din cele mai ambițioase semne zodiacale, ceea ce îl ajută să atingă succesul. Ești organizat și pragmatic, răbdător și perseverent, ești responsabil. Tu ești cel ce duce proiectul la bun sfârșit indiferent de ce trebuie să facă.  Ai oameni loiali pe lângă tine, chiar dacă îți sunt inferiori din punct de vedere intelectual, pentru că preferi loialitatea și perseverența. Te poți regăsi în meserii ca: politician, medic specialist, contabil. Puțin probabil să te regăsești în meserii precum: scriitor, muzician, producător, regizor, artist, arhitect sau comediant. Dar, cine știe?

Vărsător

Vărsătorul este cunoscut ca fiind independent și unic, adoră libertatea și un loc de muncă unde se poate exprima liber. Este o idee bună să îți deschizi o afacere proprie, deoarece ești inventiv, dar poți avea și un job de birou,atâta timp cât nu este prea strict programul. Prinzi orice informație din zbor, de aceea s-ar putea să devii: profesor, cercetător, specialist tehnic, activist politic, orator public,autor/ scriitor, asistent social.îți place să inventezi, să creezi, ai o minte analitică care te-ar putea ajuta și în lumea artelor.

Pești

Peștii sunt creativi, inteligenți, talentați, plini de compasiune, empatici, dar sunt șmecheri și machiavelici dacă este cazul. Preferă o viață relaxată uneia stresante, mai ales dacă nu au un program fix. Peștii în general se regăsesc în profesii artistice. Dacă ai impresia că tu nu ești bun ca artist, tot îi vei aprecia pe cei care sunt. Ești extrem de muncitor, dedicat și responsabil, de aceea de cele mai multe ori, oamenii profită de tine. Vrei să evadezi din realitate și dacă îți dai seama că ești folosit, vei adopta personalitatea unui martir/ victime. Mai mult ca sigur vei fi: designer în orice domeniu, arhitect, muzician, artist, biolog, detectiv, dansator, actor. Toată viața ta se bazează pe intuiție, de aceea cel mai confortabil te-ai simți având un job care presupune abilități creative sau muncă de caritate.  Ești dispus să îi ajuți pe ceilalți, chiar dacă nu ești compensat material, ceea ce nu este tocmai viabil. Este posibil să devii: asistent medical, veterinar, asistent social,terapeut, consilier, preot, profesor de religie, inventator, voluntar. Deși, nu se știe niciodată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!