esteto.ro

Ce rol au mineralele şi metalele prezente în corpul uman?

Marți, 17.Noi.2015 17:21 Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Vorbim în cele ce urmează despre unele secrete ale corpului uman, secrete despre care încă nu s-a comentat până acum.

Care este diferenţa dintre mineralele organismului nostru şi cele prezente în medicamente?

Ce rol au mineralele si metalele prezente in corpul uman? 2

Aşa după cum a stabilit ştiinţa prin metodele ei moderne cu ajutorul aparaturii de mare fineţe, în organismul uman se găsesc mai multe minerale desigur în cantităţi infime. Aceste minerale, chiar aşa în cantităţi infinitezimale în care se prezintă în corpul nostru, au un rol bine determinat în echilibrul sănătăţii noastre. Avem cel puţin jumătate din mineralele cunoscute, atât din cele mai simple, cât şi din cele mai grele aşa cum sunt cunoscute ele din tabloul elementelor chimice al lui Mendeleev. Singura diferenţă dintre mineralele conţinute în vitaminele de la farmacie, de exemplu, şi aceste minerale din organismul fizic, este aceea că acestea din urmă sunt organice, adică prezintă în ele elementul specific vieţii.

Cu alte cuvinte sunt minerale vii, prezente în diferite părţi ale corpului uman sub firma unor stări de tipul cristale organice.

În funcţie de data naşterii asemenea minerale organice acţionează eficient sau nu în interiorul corpului nostru, determinând un destin bun sau capacităţi denumite paranormale.

Corpul nostru conţine germaniu, un metal localizat la nivelul creierului mare

O concentraţie mai mare de germaniu decât în mod obişnuit, prezent în corpul fizic, determină genialitate sau un coeficient de inteligenţă foarte ridicat. Aşa se explică toate acele cazuri ale savanţilor celebri pe plan mondial, cum a fost Einstein de exemplu care a reuşit în cele din urmă să pună în ecuaţii fizice teoria relativităţii. Germaniul este cunoscut în domeniul parapsihologic pentru proprietatea sa de a stimula capacităţile paranormale, şi putem să ne dăm seama că persoanele înzestrate cu clarvedere, ca să dăm doar un exemplu în acest sens, dispun în structura lor anatomică de o concentraţie mai mare de germaniu, ca să nu mai spunem şi de alte elemente despre care vom comenta imediat.

Încă de la naştere structura noastră ca fiinţe dispune de elemente care acţionează inhibitor sau în sens constructiv, înCe rol au mineralele si metalele prezente in corpul uman? 3 funcţie de karma cu care venim şi de aspectele dintre planete. De exemplu s-a descoperit de către profesorul Ettien Guille, cercetător din Paris, faptul că ADN-ul uman poate deveni mai activ dacă organismul conţine anumite metale organice, prezente în diferite zone ale corpului. Aşa cum arată harta astrală la momentul naşterii individului, unele dintre aceste metale organice sunt mai active, altele acţionează de o manieră redusă, întocmai cum indică aspectele dintre planete în harta de la naştere. O asemenea descoperire bazată pe analize minuţioase şi complexe desfăşurate în laboratoare, demonstrează foarte clar că se confirmă vechea teorie a alchimiştilor, care susţineau încă dinainte de perioada Evului Mediu că există o corespondenţă subtilă între metale şi părţile fiinţei umane. Ca urmare, avem de-a face cu o realitate teoretizată care tinde să devină concretă, apropiind medicina de astrologie prin mijlocirea ştiinţei de frontieră.

Pentru a vedea care sunt corespondenţele între astre şi mineralele organice, redăm conexiunile acestora:

  • Soarele – aur (coloidal)
  • Luna – argint (coloidal)
  • Mercur – mercur
  • Venus – cupru
  • Marte – fier
  • Jupiter – staniu (cositorul)
  • Saturn – plumb
  • Uranus – zinc
  • Neptun – mangan
  • Pluto – cobalt

Ce proprietăţi au manganul şi cobaltul în orgasnimul uman?

Ce rol au mineralele si metalele prezente in corpul uman? 4Aceste două metale au proprietăţi ce pot oferi individului uman, dacă se decide să evolueze spiritual, cheile către aducerea la lumină a unor capacităţi paranormale neobişnuite.

Manganul este un mineral cu proprietăţi paramagnetice, respectiv nu este atras de către un câmp magnetic specific, indiferent de intensitatea acestuia. În schimb şi aici e ciudăţenia, manganul mai ales cel organic produce la rândul său un câmp biomagnetic foarte intens, în funcţie de zodia şi casa în care este plasat Neptun la momentul naşterii şi îndeosebi dacă este şi într-o poziţie retrogradă care-i amplifică această proprietate.

Cobaltul la rândul său este feromagnetic, determinând emisii foarte intense de biomagnetism, dacă Pluto în harta natală este retrograd şi dacă mai ales se află în semnul său specific – Scorpionul. În cazul în care în harta unui individ cele două astre realizează aspecte armonice, respectiv conjuncţie, sextil sau trigon, atunci avem de-a face cu o persoană în organismul căreia cele două minerale emit pe o frecvenţă mai înaltă decât alte minerale organice din organism, determinând o charismă foarte intensă a individului respectiv, cu atât mai mult dacă şi Jupiter – astrul spiritualităţii, realizează şi el aspecte benefice cu Neptun şi Pluto.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *