Ce înseamnă când visezi o rochie? Interpretarea visului în care apare o roc...

Joi, 10.Mar.2016 17:19 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă rochia în vis?

Rochia este un element vestimentar specific femeilor şi de aceea în visele noastre poate avea explicaţii semnificative atât la nivel psihologic cât şi ezoteric. O rochie este simbolul feminităţii şi totodată un obiect de vestimentaţie puternic, cu o încărcătură simbolică demnă de luat în seamă. De regulă, femeile sunt cele care visează rochii dat fiind că acest element face parte din garderoba lor, însă nici bărbaţii nu sunt excluşi din această ecuaţie.

Atunci când visezi o rochie este semn că simţi nevoia să îţi etalezi frumuseţea, să îţi afişezi personalitea şi chiar să le arăţi tuturor că ai încredere în forţele proprii. De asemenea, rochia scoate în evidenţă trăsăturile tale fine şi transmite ideea că în ciuda faptului că ai un caracter puternic, în interior ai un suflet sensibil şi iubeşti tot ce te înconjoară asemeni unei mame: necondiţionat. Foarte importantă este şi culoarea şi chiar tipul de rochie care îţi apare în vise.

Ce inseamna cand visezi o rochie Interpretarea visului in care apare o rochie 2

Ce înseamnă când visezi o rochie elegantă, de ocazie?

O rochie elegantă în visul tău reprezintă nevoia ta de a fi apreciat şi de a-ţi construi o imagine bună în faţa celor din jur.  Este semn că vei avea parte de nişte evenimente în care vei avea ocazia să-ţi etalezi atât cunoştinţele cât şi bunele maniere. O rochie elegantă reprezintă faptul că îţi doreşti să cunoşti persoane influente care te pot ajuta să-ţi îmbunătăţeşti statutul social şi să evoluezi în carieră. Pui accentul pe imagine, pe modul în care te văd ceilalţi şi ţii foarte mult la părerea pe care cei din anturajul tău şi-o formează despre tine.

Semnificaţiile visului în care apare o rochie elegantă:

  • Pui preţ pe imaginea ta în societate
  • Îţi doreşti să fii bine văzut/ă în anturaj
  • Vrei să îţi etalezi personalitatea, cunoştinţele şi manierele în societate

Ce înseamnă când visezi o rochie de mireasă?

O rochie de mireasă este simbolul angajamentul pe care îl iei faţă de cineva şi a promisiunilor pe care îţi doreşti să leîndeplineşti alături de acea persoană. Nu înseamnă neapărat că te vei căsători însă este posibil să apară o ocazie în care tu va trebui să faci un angajament serios faţă de o persoană, fie din familie, fie din mediul profesional. În familie îţi iei promisiunea că vei avea grijă de o persoană mai mică de vârstă şi vei fi ca un părinte pentru el/ea, iar în carieră este posibil să devii mentor pentru cineva.

În popor există o interpretare conform căreia dacă eşti femeie şi Ce  inseamna cand visezi o rochie de mireasa 3te visezi în rochie de mireasă  vei avea parte de un eveniment nefericit, de o boală sau chiar de propria moarte. Contrar superstiţiilor, atunci când te visezi în rochie de mireasă ai toate şansele să ţi se ivească o ocazie importantă în carieră şi tu să fii omul de bază al instituţiei în care lucrezi. Eşti personajul principal în anturajul tău şi chiar în domeniul profesional. Rochia de mireasă reprezintă şi aici seriozitatea şi angajamentul tău faţă de ceilalţi şi faţă de sarcinile pe care le ai tu de îndeplinit.

Semnificaţiile visului în care apare o rochie de mireasă:

  • Angajament şi seriozitate în domeniul în care lucrezi
  • Ocazii importante în carieră şi în familie

Dacă visezi o rochie neagră  reprezintă temerea ta faţă de propria sănătate sau faţă de destinul tău. Eşti îngrijorat/ă pentru modul în care merg lucrurile pentru tine şi din această cauză confuzia îşi face loc în sufletul tău. Nu ştii ce cale este mai bine să adopţi, te simţi agitat/ă iar rochia neagră este simbolul unei atitudini negative atât faţă de tine cât şi faţă de cei din jur.

Dacă visezi o rochie ruptă este semn că vei avea parte de evenimente nefericite în familie sau la locul de muncă. Superiorii îţi vor reproşa că nu îţi faci bine treaba şi este posibil ca din această cauză să aibă loc certuri şi discuţii în contradictoriu. În familie vei avea parte de dezamăgiri şi vorbe aruncate la mânie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *