dehaine.ro

Ce înseamnă când visezi că te cerți? Interpretarea visului în care apare c...

Vineri, 08.Apr.2016 14:19 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce reprezintă cearta în vis?

Tuturor ni se întâmplă să ne certăm cu cineva din când în când sau măcar să avem opinii diferite și discuții aprinse pe temele pe care le dezbatem. Dat fiind că cearta este un amalgam de emoții și eliberarea tensiunilor dintre două ființe, este normal ca la nivelul subconștientului să se reflecte și în visele noastre. Adesea, cercetătorii de vise sunt părere că din contră, visăm că ne certăm cu cineva atunci când ne înțelegem mai bine cu persoana respectivă, dar  la nivel psihologic lucrurile pot sta altfel.

Ce inseamna cand visezi ca te certi cu cineva Interpreatarea visului in care apare cearta 2

 

Ce înseamnă când visezi că te cerți cu mama?

Atunci când visezi că te cerți cu mama asta nu anunță neapărat evenimente tensionante între tine și cea care ți-a dat viață, ci mai degrabă faptului că la nivel sufletesc te simți neglijat, nu te simți iubit și nici apreciat. Sunt șanse ca aceste sentimente să se manifeste față de persoanele de sex opus. Este posibil să ai o reticență față de acestea și să reușești cu greu să stabilești un contact fie la nivel vizual sau comunicațional. Ai nevoie de afecțiune și înțelegere din partea lor, însă acestea sunt niște aspecte pe care le găsești cu greu.

Ce înseamnă când visezi că te cerți cu soacra?

Dacă în visul tău te cerți cu soacra atunci este un semn că în viața reală relațiile cu propria ta mamă sunt destul de dificile și aveți anumite probleme pe care trebuie să le rezolvați pe calea comunicării. Îți este destul de greu să o abordezi acum pe mama ta și să îi spui ce simți sau ce te deranjează, însă dacă visul în care te cerți cu soacra se repetă este semn că la un moment dat va trebui să faci acest pas.

De asemenea, cercetătorii de vise sunt de părere că atunci când visezi că te cerți cu soacra este semn că vei avea o perioadă dificilă în viața de cuplu, iar tu și partenerul veți fi cu greu pe aceeași lungime de undă.

Ce înseamnă când visezi că te cerți cu fostul/fosta prieten/ă?

Atunci când visezi că te cerți cu un fost partener este semn că nu ai trecut încă peste despărțirea voastră și că mai sunt lucruri de spus, aspecte de lămurit și tensiuni de eliberat în relația voastră. Este posibil să te simți dezamăgit/ă de modul în care s-au terminat lucrurile între voi și simți nevoia să revii de fiecare dată asupra situației pentru a face pace cu tine. De asemenea, se mai spune că dacă visezi că te cerți cu fostul sau fosta este semn că el/ea încă te caută deși tu i-ai dat de înțeles foarte clar că nu mai aveți nimic în comun. În orice caz, acest vis reflectă o serie de emoții și tensiuni care trebuie înlăturate din relația voastră și că amândoi aveți nevoie să găsiți un consens și o cale să faceți pace.Ce inseamna cand visezi ca te certi cu cineva Interpreatarea visului in care apare cearta 2

Dacă visezi că te cerți cu șeful este semn că urmează o perioadă dificilă la locul de muncă și de asemenea este posibil ca tu și colegii sau chiar cei din conducere să nu fiți pe aceeași lungime de undă în ceea privește metoda de lucru standard. Încearcă să te adaptezi și este posibil ca aceste vise să dispară de la sine.

Dacă visezi că te cerți cu părinții este semn că simți nevoia să devii independent atât la nivel moral cât și financiar. Tensiunile care apar în vis între tine și părinții tăi semnifică de fapt detașarea care se realizează în viața reală la nivel emoțional.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *