azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Ce înseamnă când visezi că fumezi?

Joi, 24.Mar.2016 19:54 Dictionar de vise Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce înseamnă atunci când visezi că fumezi?

A fuma în vis este o acţiune care este asociată cu gândurile interioare, cu starea ta de spirit, nu neapărat cea sufletească, ci mai degrabă psihologică. Atunci când visezi că fumezi este semn că se vor ivi anumite schimbări pentru tine în viaţa de carieră, dar şi în anturaj. Se schimbă modul în care eşti privit şi implicit modul în care priveşti tu lumea. Fumatul este în strânsă legătură cu gradul de maturitate la care ai ajuns şi cât de responsabil eşti de acţiunile tale. Astfel, fumatul în vis poate avea legătură cu atitudinea ta faţă de problemele zilnice şi faţă de acele situaţii de care trebuie să te ocupi în mod responsabil.

Există mai multe interpretări legate de acest simbol şi este necesar să ţinem cont atât de contextul în care fumatul apare în vis cât şi de ceea ce fumezi: ţigări, trabuc, droguri, iarbă, etc.

Ce înseamnă când visezi că fumezi ţigări?

Atunci când visezi că fumezi ţigări este semn că încerci să te integrezi într-un nou anturaj, poate într-un nou colectiv la locul de muncă şi asta este modalitatea prin care ceilalţi vrei să te perceapă. De asemenea, a fuma ţigări reflectă şi faptul că încerci să transmiţi un mesaj puternic la nivel de atitudine. Vrei să fii perceput ca o persoană responsabilă, care nu poate fi controlată şi care este stăpână tot timpul pe propriile acţiuni. Ţigările din vis mai au legătură şi cu statutul social şi atunci când visezi că fumezi asta înseamnă că vrei să evoluezi pe scara ierarhică şi eventual să îţi îmbunătăţeşti nivelul financiar.

Semnificaţiile visului în care fumezi ţigări:

  • Vrei să transmiţi că ai o personalitate puternică
  • Vrei să te integrezi într-un nou colectiv
  • Ai dorinţa de a te ridica ierarhic şi de a evolua din punct de vedere financiar

Ce înseamnă când visezi trabuc?

Trabucul este asociat cu o personalitate influentă, cu un statut important în societate şi cu un nivel financiar ridicat.  Atunci când visezi că fumezi trabuc este semn că te afli în preajma unor persoane pe care pe cât de mult le admiri, pe atât de mult te temi de ele. Este posibil să fii amestecat în nişte afaceri nu tocmai curate, iar acest vis te anunţă că trebuie să fii precaut cu privire la persoanele din jurul tău: îţi pot întoarce spatele atunci când te aştepţi mai puţin.

Semnificaţiile visului în care fumezi trabuc:

  • Trebuie să ai grijă la persoanele din jurul tău
  • Eşti amestecat în nişte afaceri care îţi pot prejudicial

Ce înseamnă când visezi că fumezi iarbă?

Acest vis poate fi în strânsă legătură cu starea ta de sănătate şi Ce inseamna cand visezi ca fumezi 3cu cea mentală implicit. A visa că fumezi iarbă semnifică faptul ai nevoie de relaxare psihică, trebuie să iei o pauză de la ceea ce faci şi mai mult decât atât poate ar fi necesar să-ţi faci nişte controale medicale. Iarba este considerată mai mult decât un drog şi atunci când visezi acest simbol este semn că organismul tău îţi transmite un semnal: are nevoie de grijă, atenţie şi mai presus de toate…relaxare.

Visul în care fumezi are astfel puternice conotaţii la nivel psihologic şi este semn că în sinea nostră există anumite reprimări la nivel de comportament şi trebuie să le lăsăm să iasă la iveală. Chiar dacă nu ai fumat niciodată şi visezi că fumezi, nu este semn că simţi nevoia să faci asta, ci mai degrabă că simţi nevoia să faci ceva ce te relaxează şi îţi aduce pace.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *