arleto.ro

Semnificația Numărului Angelic cvadruplu 1148

Marți, 30.Mai.2017 00:00 Numerologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

De-a lungul timpului am observat influențele numerologiei în viața cotidiană. Ca atare, am ajuns la concluzia că numerele care apar în viața mea apar cu un scop anume, nimic nu e întâmplător. Numerele Angelice reprezintă  mesaje  sau dacă vreți sugestii.

Matematica este o limbă universală, astfel că numerele au o anumită vibrație, care rezonează diferit pentru fiecare dintre noi.

Numărul 1148 cuprinde un mix de atribute ale cifrei 1, plus vibrațiile cifrei 4 și 8. Numărul 1 ne reamintește că noi suntem cei care ne creăm propriile realități prin gânduri, credințe și acțiuni. 2 cifre 1 formează numărul Maestru 11.

Numărul Maestru 11 este un număr karmic, care are legătură cu principiile ”trezirii spirituale”, ale înălțării spirituale, iluminării, idealismului creativ, inspirației și intuiției, exprimării și sensibilității, și al misticismului.

Numărul  Maestru 11 ne spune să ne conectăm la ”spiritul” nostru, să  ne trăim scopul Divin și să ne îndeplinim misiunea sufletului.

Numărul Angelic 1148

Numărul 4 are legătură cu pasiunea, scopul și dorința noastră de a întreprinde o acțiune. Numărul  8 aduce energie personală și autoritate, manifestă libertate și abundență materială, încredere în sine și responsabilitate.

Numărul 8 este numărul Karmei și al Legii Karmei ( cauză și efect).

Numărul Angelic 1148 reprezintă un mesaj din partea îngerilor tăi că ești ajutat și ghidat în privința carierei tale și a sectorului financiar. Îngerii sunt cei care îți oferă ajutorul, ceea ce o să te facă să te simți mai relaxat și mai încrezător în privința surselor tale de venit.

Dacă simți un imbold în privința carierei sau spiritualității, Numărul Angelic 1148 îți arată că poți începe acest drum, deoarece vei avea succes pe termen lung și te vei simți împlinit din momentul în care îi vei ajuta pe ceilalți, îndeplinindu-ți astfel misiunea sufletului.

Numărul Angelic 1148 reprezintă un mesaj de susținere din partea Îngerilor tăi, în ceea ce privește  proiecte noi și  investiții financiare. Ai încredere că urmând oportunitățile apărute îți vei putea îndeplini țelul, și vei avea succes pe toate planurile.

Scopul vieții trebuie să fie prioritatea ta în acest moment, astfel încât Universul și Îngerii tăi îți vor fi alături ajutându-te să ai parte de abundența binemeritată. Rămâi conectat spiritual la Îngerii tăi, menține o atitudine pozitivă și optimistă, astfel încât să ai un rezultat satisfăcător.

Numărul Angelic 1148 îți dezvăluie că educația, studiul și curiozitatea, te vor ajuta pe plan personal, dar și pe plan spiritual, ghidându-te spre scopul veții tale. Este ca și cum Îngerii așteaptă doar un semn de la tine.

Pe de altă parte Numărul Angelic 1148 este strâns legat și de Numărul Angelic 5: 1+1+4+8=14, 1+4= 5.

Numărul 5 se referă la lecții de viață învățate din experiența ta, la versatilitate, motivare, progres, călătorii, aventuri, sociabilitate, influență, senzualitate, promovare, fler, vivacitate, curaj, sănătate și vindecare, telepatie, vitalitate, viziune, expansiune, compasiune, imaginație, decizii pozitive.

Întotdeauna este bine să îți reamintești să fii recunoscător Îngerilor tăi, pentru oportunitățile oferite. Ai încredere în tine, Îngerii tăi și Univers! Tu ești singurul care își poate îndeplini destinul, în felul său unic!

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *