arleto.ro

Semnificația Numărului Angelic 1919

Vineri, 16.Iun.2017 00:00 Numerologie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Numărul 1919 este un mix al energiilor și atributelor numărului 1 și 9, deoarece amândouă apar de 2 ori influența lor este amplificată.

Așa cum știți deja, numărul 1 eliberează creativitate și inițiativă, noi începuturi, responsabilitate și tenacitate, perseverență, independență, unicitate, organizare și fericire. În același timp, numărul 1 ne reamintește că ne creăm propria realitate prin gândurile pe care le avem și prin acțiunile pe care le facem.

Numărul 9 rezonează  cu filantropia, cu serviciul în slujba altora, cu a-i conduce pe alții prin exemple pozitive, altruism și bunăvoință, auto-sacrificiu, generozitate, sfârșit și concluzii. Numărul 9, de asemenea, rezonează cu destinul, cu dharma, cu conceptul de karmă.

Numărul 9 sugerează că aspecte din viața ta se apropie de sfârșit sau se încheie o anumită fază din viața ta. Acum trebuie să ai încredere că aceste lucruri se întâmplă karmic, din anumite motive care vor deveni evidente în viitorul apropiat.

Numărul Angelic 1919

Astfel, vei fi pregătit să începi o nouă  fază în viața, totul se va așeza așa cum este menit. Sfârșitul acestui ciclu din viața ta, nu face decât să îți elibereze drumul pentru a-ți urma scopul și dorințele sufletului. Ai încredere, că tot ajutorul de care ai nevoie va fi furnizat de îngeri și energiile Universului.

Numărul Angelic 1919 este un mesaj de la îngerii tăi, că o ușă se va închide și alta ușă se va deschide. Nu te gândi că pierzi ceva, ba din contră, gândește-te că  vei începe un nou capitol în viața ta, plin de oportunități și poate surprize plăcute.

Odată ce o ușă se va închide în spatele tău, altă ușă se va deschide în fața ta, iar îngerii îți spun să rămâi pozitiv și concentrat, în timp ce Universul așează totul în calea ta.

Nu este ușor să comunici și să faci conexiunea cu îngerii tăi, dar având în vedere mesajele pe care ni le dau în fiecare zi, lasă-te ghidat de  ei!  Deschide-ți inima și mintea!

Privește lucrurile cu înțelepciune și precauție, caută modalități de a servi umanitatea și de a o ridica pe alte culmi spirituale.

Dacă ți s-a ivit ocazia să practici o profesie care ți-a fost dragă toată viața, dar nu ai avut ocazia să o practici, acum este momentul să riști. Dacă vrei să alegi calea spiritualității acum este momentul propice.

Orice ai încerca să faci în acest moment al vieții tale, îngerii îți trimit acest mesaj tocmai pentru a-ți arăta că momentul este propice să îți urmezi pasiunea și să acționezi în concordanță cu dorința ta.

Numărul Angelic 1919 este un semn  adresat, în special celor care deja profesează  în domeniul spiritualității, să lumineze calea celor care au nevoie și să îi ghideze.

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *