arleto.ro

Care sunt proprietăţile spirituale ale cristalelor?

Luni, 11.Ian.2016 15:12 Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Natura a creat multe forme prin care omul se poate ajuta pe el însuşi, atunci când starea de sănătate se alterează. Pe lângă plante, cristalele au un rol important, deoarece reprezintă adevărate acumulatoare de energie subtilă. Chiar dacă ele sunt cristale dense, au capacitatea de a intra în rezonanţă cu Cristalul Viu care este omul. De mii de ani se cunosc minunatele proprietăţi ale pietrelor preţioase şi semipreţioase. Înţelepţii din vechime le foloseau în amuletele lor considerate magice. Şi pe bună dreptate, deoarece făceau adevărate mici miracole când ajutau vreun semen bolnav de ceva.

Care sunt proprietatile spirituale ale cristalelor 2

Frecvenţa cristalelor a crescut

Adevărate produse ale activităţii subsolului Terrei, cristalele au primit în ultimii ani o frecvenţă nouă, datorită intrării sistemului solar în Centura Fotonică – brâul de radiaţie ce provine dinspre centrul Căii Lactee. Este firesc să constatăm că lucrul cu cristalele nu numai că nu mai este la fel ca în urmă cu 10-15 ani, dar a căpătat alte valori. De exemplu ametistul, în urmă cu doar 4-5 ani era de folos în curăţarea mentalului şi oferea posibilitatea trezirii celui de-al treilea ochi. Acum acelaşi ametist acţionează mai în profunzime şi de aceea trebuie să fiţi atenţi atunci când lucraţi cu el. Acest aspect este valabil pentru oricare dintre cristale, din orice gamă cromatică. Este evident că şi microchakrele lor au suferit modificări de amplitudine de emisie, pentru că ele ca regn trebuie să se conformeze cu radiaţia Schuman, care a crescut de la 7,83 la 12. Cine nu a realizat paşi adevăraţi în propria evoluţie spirituală ar face bine să lucreze cu multă prudenţă atunci când utilizează cristalele.

Care sunt etapele activării chakrelor cosmice?

La ora actuală în structura energetică a omului se petrec mari schimbări. Se formează un nou sistem de chakre şi asta se întâmplă cu rapiditate, dovadă sunt stările ciudate şi ample prin care trecem cu toţii. De aceea trebuie spus că poate fi folosit acum orice tip de cristal, pentru activarea noilor chakre, printre care se numără şi cele numite Bărbatul Galactic şi Femeia Galactică, aflate deasupra capului de o parte şi de alta. Practic avem de-a face cu trezirea şi apariţia Sinelui aşa cum a fost proiectat încă de la începuturi. Mulţi dintre voi simţiţi la nivelul sufletului că, oricât de bine trăiţi, nu vă mai convine nimic. Este semnul trezirii Sufletului vostru Cosmic, acea parte din fiinţa voastră aflată mereu în afara corpului, care a aşteptat mii de ani.

  • Pentru a vă echilibra vechiul sistem de chakre cu cel nou, trebuie să folosiţi cristale din gama verde, turcoaz şi îndeosebi jad verde. Această etapă durează 33 de zile, din momentul în care începeţi.Care sunt proprietatile spirituale ale cristalelor 3 Apoi folosiţi cristale din gama portocaliu – galben, citrin, topaz, carneol sau chihlimbar pentru a încărca treptat sistemul integral de chakre, astfel încât toate organele să funcţioneze sănătos şi sistemul energetic să fie capabil de joncţiunea cu marile energii cosmice divine.
  • Etapa de încărcare durează 66 de zile, timp în care este indicat să nu vă certaţi cu nimeni şi să menţineţi relaţii armonioase cu cei din jur.
  • Urmează cea de-a treia fază de 99 de zile care desemnează intervalul de emisie a noului sistem integral de chakre, aşa cum s-a format el. Pentru această etapă folosiţi cristale albastre şi indigo, lapis lazuli, ametist, fluorit sau oricare din respectiva gamă cromatică. Deci timp de 99 de zile emiteţi în fiecare seară prin propriul suflet către Divinitate, pentru a realiza conexiunea Sufletului vostru Cosmic cu Tatăl Ceresc. Pentru fiecare dintre cele trei etape este necesar să respectaţi următoarea procedură.

În cazul primei etape, cristalele verde închis le ţineţi în palma stângă, cele verde deschis le ţineţi în palma dreaptă, forma lor este de preferat să fie rotundă sau ovală.

La etapa a doua, cristalele portocalii le ţineţi în palma stângă, cele galbene în cea dreaptă, de preferat forma lor să fie piramidală (chiar piramide mici de tot).

La etapa a treia cristalele albastre se ţin în palma stângă, iar cele indigo în palma dreaptă, forma lor de preferat să fie cu un vârf sau chiar două.

În fiecare etapă se realizează lucrul cu cristalele zilnic, în fiecare seară, la ora 21, pentru 15 minute, iar între etape se face o pauză de 7 zile.

Contele Incappucciato


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *