azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Care este ritualul de programare a cristalelor – II?

Joi, 08.Oct.2015 14:36 Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Am văzut în articolul anterioare una dintre metodele cele mai eficiente de încărcare a unui cristal cu un program.

Cristalele absorb toate energiile din jurul lor

Care este ritualul de programare al unui cristal? - II 2

În cele ce urmează vom detalia imprimarea cristalului cu ceva echivalent unui program. Dacă programul este verbal şi concret, ceea ce putem pune în cristal care poate rezona şi mai puternic decât un construct mental este doar o senzaţie puternică.

Ştim deja că totul se imprimă în cristal: informaţie, cuvânt, gând, senzaţie, sentiment şi aşa mai departe. Odată stabilit scopul pentru care vom folosi un anumit cristal, va trebui să purificăm cristalul şi să îl încărcăm prin imprimare. Gândiţi-vă la cristal ca la un pahar pe care l-aţi avea în faţă. Atins de o persoană sau mai multe, pe suprafaţa lui ar apărea urme de mâini, amprente, deloc plăcute, iar pentru că noi dorim să îl folosim în mod personal, va trebui să ştergem aceste urme. Îl vom spăla cu grijă şi îl vom pune din nou în faţa noastră. Odată ce vom fi băut din el, ne vom da seama că noi înşine ne-am lăsat asupra lui amprenta… la propriu. Odată atins, amprenta noastră a devenit vizibilă pe pahar. Acelaşi lucru facem şi cu cristalele.

Energiile şi trăirile noastre interioare le putem transfera unui cristal

Dacă dorim să implementăm un program sau o intenţie într-un cristal, este destul să îl atingem. Dacă un om are o senzaţie anume care predomină în interiorul său, acesta o poate transfera unui cristal sau unei pietre. Când se întâmplă fără intenţia lui, acest proces se poate numi contaminare. Când se întâmplă cu voia lui, îl putem numi imprimare. Dacă cineva este prost dispus, certăreţ, supărat sau nervos şi atinge un cristal, acesta va prelua aceste programe afective. Dacă cineva este fericit, calm şi sănătos, va face acelaşi lucru. Fie că ştie, fie că nu ştie, transferul are loc. Toate bune şi frumoase până când ne dăm seama că acest cristal nu este un depozit de senzaţii şi informaţii, ci doar un releu. Senzaţiile vor trece la următoarele persoane care vor atinge cristalul. Odată purificat subiectul lucrului nostru cristalin, după metodele despre care deja am discutat, îl vom lăsa neatins. Apoi ne vom gândi cu ce anume vrem să imprimăm cristalul.

 

Care este  ritualul de programare a unui cristal - II? 2Cu sănătate, cu prosperitate, cu iubire, cu armonie, cu protecţie? Orice am alege, vom medita puţin asupra sa. Să spunem că aleg să îmi încarc cristalul cu protecţie. Mă voi gândi la ideea de protecţie. Mă voi imagina într-un câmp liniştit, plin de soare, singur. Voi chema lumina Tatălui Ceresc să mă înconjoare, iar lumina Soarelui va  coborâ spre mine şi mă va înveli ca într-o sferă sau ca într-un ou, perfect şi imaculat. Nimic nu va putea trece de acea lumină, decât ceea ce voi dori eu să treacă. Pot imagina că prin sferă trece aerul de care am nevoie, dar nu trec microbii, sau că prin ea pătrund firele verzi ale ierbii de dedesubt, dar nu trec insectele care îmi pot face rău. Pot imagina o furtună care mătură câmpul pe care mă aflu, fără a mă atinge. Este foarte important să trăim aceste lucruri, să trăim cât mai viu senzaţia de siguranţă, de protecţie şi de mulţumire. Putem păstra în noi această senzaţie până când simţim că a ajuns la maxim. Apoi vom atinge cristalul. Odată atins, sistemele noastre informaţionale vor transmite în cristal ceea ce simţim, starea în care ne aflăm. Vom pune cristalul între palme şi vom mai păstra câteva clipe senzaţia, pentru a se imprima în mod eficient.

Apoi vom folosi Legea Corespondenţei. Cum? Ceea ce este sus este la fel cu ceea ce este jos? Da. Suntem doar noi doi, eu şi cristalul. Programul imprimat este unul de protecţie. Legătura cu Tatăl deja existând, starea de protecţie deja existând, trebuie să existe un mecanism prin care cristalul să acţioneze asupra mea ca scut atunci când am nevoie. Cum? Voi acţiona eu mai întâi ca scut, asupra lui. În starea aceea de mulţumire şi protecţie, intenţia fiind transferată, vom considera că noi protejăm cristalul. Îl vom ţine între palme protectori, ocrotindu-l cu multă iubire şi seninătate. Este atât de simplu: fă altora ceea ce vrei să ţi se facă ţie, o altă faţetă a Legii Corespondenţei. Putem folosi acest exerciţiu de încărcare odată pe săptămână, şi dacă se doreşte un efect şi mai puternic, odată pe zi, timp de patru săptămâni (un ciclu lunar complet). Repetarea încărcării face parte atât din implementarea programului verbal mental, cât şi din cel afectiv. O altă metodă de încărcare a cristalului este chiar Repetiţia.

Mihai Vârtejaru


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *