azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Zodiacul chinezesc – Bivolul

Luni, 15.Feb.2016 17:48 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Bivolul este a doua zodie în cercul zodiacal chinezesc şi îi corespunde anotimpul iernii.

Elementul: Apa

Luna: Ianuarie

Copilul născut în zodia Bivolului este un copil excepţional de inteligent, ambiţios dar şi dificil din punct de vedere temperamental. Poate fi încăpăţânat atunci când nu îi sunt satisfăcute toate poftele şi nu se lasă până nu obţine ceea ce îşi doreşte. În acelaşi timp, în fragedă pruncie poate fi uşor nepoliticos în ciuda educaţiei pe care i-o dau părinţii însă pe măsură ce creşte va scăpa de acest cusur deoarece îi pasă foarte mult de imaginea pe care o are în faţa celorlalţi. Este un copil căruia îi face plăcere să se înconjoare de persoane mature, învaţă repede de la ele, iar din punct de vedere emoţional ajunge la o maturitate precoce încâ din adolescenţă.

La vârsta maturităţii cei născuţi în zodia Bivolului ajung nişte persoane foarte harnice, care muncesc cu plăcere şi care îşi fac un ţel în viaţă din a excela în carieră. Sunt persoane meticuloase, cu o atenţie deosebită pentru detalii şi foarte ordonate. Sunt obiectivi în majoritatea situaţiilor din viaţa lor, au o sănătate mentală care îi avantajează în conversaţii şi în capitalul de imagine pe care încearcă să şi-l construiască atât la locul de muncă, dar şi printre prieteni. În carieră reuşesc să ajungă în poziţii de top pentru că sunt foarte ambiţioşi şi pentru că au foarte multă răbdare şi chiar dacă au eşecuri, învaţă ceva din greşeli şi se ridică de fiecare dată cu capul sus. Sunt pragmatici şi au un simţ practic ce îi ajută să aibă o structură bine pusă la punct atât în viaţa personală cât şi în cea profesională.

În dragoste cei născuţi în zodia Bivolului sunt destul de rezervaţi în Zodiac chinezesc - Bivolul 2a-şi arăta sentimentele şi adesea nu întră în relaţii cu mare uşurintă. Este mai degrabă tipul de om care preferă să îţi fie amic înainte de a se angaja în relaţii amoroase. Nu este adeptul aventurii şi nici nu îi place să se joace cu sentimentele altora. Ia dragostea în serios şi cu atât mai mult intimitatea faţă de o anumită persoană, aşa că este foarte selectiv în ceea ce priveşte persoane cu care intră în contact. Nu tinde să fie expansiv, să-şi declare dragostea în public sau în moduri foarte romanţioase, însă va avea grijă tot timpul ca persoana de lângă ei să se simtă protejată şi iubită. Este un partener de cursă lungă, excelând prin stabilitate şi protecţie.

Relaţia cu banii a zodiei Bivol este una foarte cumpătată. Nu cheltuie niciodată mai mult decât are nevoie şi munceşte din greu pentru a obţine un confort financiar necesar pentru bunăstarea sa. Este foarte atent în acest sector al vieţii lui, nu suportă risipa banilor şi nici acele cheltuieli nefondate. Este foarte raţional când vine vorba despre bani, motiv pentru care nu se poate găsi niciodată în situaţia de a se împrumuta sau de a rămâne fără bani. Are întotdeauna fix atât cât îi trebuie pentru a trăi mai mult decât decent.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *