Ronde.ro

Zodiac chinezesc – zodia Şobolanului

Luni, 15.feb..2016 12:17 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Principiile după care poporul chinezesc a alcătuit caracteristicile acestor zodii sunt în strânsă legătură cu natura. De fapt, calendarul zodiilor chinezeşti a fost conceput initial ca un îndrumar pentru agricultură. Fiecare perioadă a anului îi revine un animal, cu elementul natural aferent şi caracteristicile specifice de care cei care munceau pământul erau nevoiţi să ţină cont, pentru a avea roade cât mai spornice.

Zodia Şobolanului în zodiacul chinezesc

  • Element: apa
  • Anotimp: Iarna

Cu zodia şobolanului începe practic zodiacul chinezesc şi este cea care deschide cercul zodiacal.

Caracteristicile zodiei Şobolan

Copilul  născut în zodia Şobolanului va avea caracteristicile unui copil foarte perspicace, inteligent de mic, sociabil, vorbeşte liber în public, deşi pare timid si retras. Ambiţia şi determinarea îi sunt familiare de la o vârstă fradegă, fiind într-o permanenţă competiţie, atât la grădiniţă cât şi la şcoală. Este un copil cu un aspect plăcut, iubitor şi ascultător.  În ciuda faptului că este un copil întelegător şi deloc dificil pentru părinţi, trebuie ţinut cont că există în caracteristicile acestei zodii,  doză de egoism şi posesivitate acerbă atunci când vine vorba despre lucrurile proprii. Poate avea jucării pe care le păstrează toată viaţa încă din fragedă pruncie.

La vârsta maturităţii cei născuţi în zodia Şobolanului îşi fructifică abilităţile sociale cât şi talentele pe care le dobândeşte de mic. Adesea, din această zodie fac parte persoanele care îşi aleg o meserie şi o urmează toată viaţa, dar este cel mai important este faptul că aceştia îşi găsesc vocaţia într-un hobby pe care îl transformă apoi într-o carieră de succes. Este un om care se adaptează uşor, este pasionat de ceea ce face şi este foarte activ în domeniul său profesional. Nu suportă să nu aibă o activitate constantă şi în acelaşi timp urăşte să i se îngrădească libertatea. Îi vine dificil să asculte de un şef toată viaţa, aşa că îşi va deschide propria afacere şi va căuta să câştie cât mai mult pe cont propriu. Este un om care are mulţi prieteni, dar în acelaşi timp este înconjurat şi de foarte mulţi oameni care îi invidiază capacitatea de a face un succes din orice întreprinde.

Zodiac chinezesc - SobolanulÎn dragoste cei din zodia Şobolanului sunt pasionali, mereu în căutare de ceva nou şi nu neapărat în afara relaţiei. Caută mereu noi moduri de a menţine flacăra pasiunii aprinsă şi încearcă să-şi surprindă partenerul prin gesturi frumoase, cadouri şi aventuri inedite. În acelaşi timp, îi place să fie el cel suprins, să îi fie acordată atenţie exlusivă şi să vadă că partenerul este interesat în a-i menţine dragostea aprinsă cât mai mult timp. Într-o relaţie Şobolanul oferă tot, este atât iubit cât şi prieten, îi place să protejeze şi să se simtă confortabil, dar şi să iasă din cotidian şi să experimenteze tot ce se poate în materie de iubire.

În relaţia cu banii  cei din zodia Şobolanului sunt destul de cheltuitori, le place să câştige sume mari de bani, însă pe atât de mult le place să le cheltuie. În ciuda neglijenţei sale, ştie mereu să se adapteze şi nu ajunge în situaţii de criză, fie că se împrumută, fie că găseşte mijloace noi de a ieşi din încurcătură, banii îi vor mereu la îndemână.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!