esteto.ro

Zodiac chinezesc – Şarpele

Miercuri, 17.Feb.2016 16:00 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Şarpele este o zodie aparte în cercul zodiacal chinezesc. Îi aparţine numărul de ordine 6 şi anotimpul primăverii.

Element: Foc

Anotimpul: Primăvara, Luna Mai

Şarpele este un animal extrem de respectat şi venerat în Asia. Un copil născut în zodia Şarpelui va avea întotdeauna un loc special în familie. Este una dintre cele mai norocoase zodii, dau dovadă de o răbdare caracteristică animalului care îi reprezintă, dar sunt şi foarte inteligenţi. Nu sunt nişte copii năzdrăvani, dar asta nu înseamnă că nu le plac jocurile şi mai ales cele de gândire şi de perspectivă. Îşi dezvoltă o inteligenţă agilă încă de când sunt mici şi sunt nişte fini observatori ai firii umane. Vor ştii tot timpul când părinţii sunt supăraţi, când să îi mângâie şi când să le ofere bătăi de cap. Sunt cuminţi, dau senzaţia ca sunt calmi şi absenţi, dar în sinea lor observă tot şi iau în calcul tot ce mişcă în jurul lor. Niciun copil nu este mai iscusit la jocuri şi scheme şirete decât cel născut în zodia Şarpelui. Poate face o grămadă de năzdrăvanii, dar va fi prins de foarte puţine ori, deoarece se pricepe să-şi ascundă intenţiile foarte bine şi nu se dă de gol niciodată.

Ajunşi la vârsta maturităţii cei născuţi în zodia Şarpelui vor avea un caracter elegant, plăcut şi ademenitor. Sunt cuceritori, ştiu să-i îmbrobodească pe ceilalţi cu vorbe dulci, dar şi să îi înţepe atunci când este cazul. Au o apariţie aparte, sunt misterioşi şi cu greu le poţi oberva intenţiile. Nu ştii niciodată ce gândeşte un nativ zodia Şarpelui sau care este următoarea lui mişcare. Mulţi jucători buni de şah sunt născuţi în zodia Şarpelui şi sunt avantajaţi atât de faptul că îi pot citi foarte uşor pe partenerii lor cât şi de faptul că au o strategie imbatabilă. Nu sunt indiferenţi, dar adesea afişează o răceală şi par implacabili pentru persoanele care sunt mai uşor de impresionat. Au puţini prieteni, dar buni şi adesea cei care se împrietenesc cu ei sunt nişte fani împătimiţi ai lor şi le stau prin preajmă pentru că au ce învăţa de la ei. Înţelepciunea lor aproape filozofică le conferă un capital de imagine greu de egalat în domeniul în care lucrează.Year of the Snake 4

În dragoste Şarpele este foarte calculat şi raţional, însă asta nu înseamnă că nu este capabil de iubire. Nu-şi arată însă aşa de uşor sentimentele. Este un amant rafinat, iubitor dar şi foarte selectiv. Analizează foarte bine o persoană înainte de a intra în relaţie cu aceasta şi nu-şi coboară niciodată standardele. Însă, odată îndrăgostiţi nativii zodiei Şarpe sunt fideli şi îşi copleşesc partenerii cu dovezi de afecţiune şi tandreţe. Sunt posesivi, însă au o capacitate de a-şi controla partenerul atât de fin astfel încât acesta nici nu s-ar putea prinde vreodată că este manipulat. Este o formă dulce de posesivitate, aproape îmbietoare, cea pe care o exercită nativul zodiei Şarpe.

Relaţia cu banii este una prolifică a Şarpelui. Printre nativii acestei zodii se află cei mai bogaţi oameni ai lumii. Sunt foarte inteligenţi atunci când vine vorba de a face bani şi atunci când intră într-un domeniu, în special în afaceri ajunge să domine piaţa. Sunt şi norocoşi, drept vorbind, dar şi raţionali – cu greu pot avea vreodată pierderi financiare care să îi ia prin suprindere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *