dehaine.ro

Zodiac chinezesc – Maimuţa

Luni, 22.Feb.2016 15:08 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Maimuţa este a 9-a zodie pe cercul zodiacal chinezesc şi îi aparţine anotimpul verii.

Element: Metal

Anotimp: Vara

Copilul născut în zodia Maimuţei este un copil plin de viaţă, energic şi mereu în căutare de jocuri care să-i mențină atenţia trează. Îi place să se joace în grup, însă nu-şi va împărţi jucăriile cu inima uşoară. Este un pic egoist de felul lui, însă are o fire foarte atractivă şi cuceritoare care îi face pe ceilalţi să vrea să fie în preajma lui. Nu te poţi supăra pe el prea uşor, mai ales când vezi că pentru el totul este o joacă şi te poate face să râzi din nimic. Pe cât de tare te-a supărat, pe atât de uşor te poate face să uiţi de ce te-ai supărat pe el/ea. Este mereu pus pe şotii, cu o minte ageră şi iscusită şi încearcă să găsească întotdeauna moduri noi de a se distra. Este inteligent, uneori îi depăşeşte la nivel intelectual pe mulţi de seama lui, însă poate fi o pacoste pentru profesori, care-l vor aprecia pentru ambiţia lui de a învăţa şi de a fi cel mai bun, însă se vor feri de el deoarece le va multe bătăi de cap.

La maturitate nativii zodiei Maimuţă sunt nişte persoane descurcăreţe, cu o minte ascuţită, şi cu un caracter extrem de volatil. Sunt foarte adaptabili, se descurcă în orice situaţie şi acceptă orice provocare la nivel intelectual. Sunt extrem de activi şi energici, adesea au tendinţa de a face lucrurile repede, dar cu foarte multă atenţie. Au o capacitate de concentrare înnăscută şi sunt capabili de a ieşi mereu pe locul 1 la diverse întreceri. Pot fi nişte prieteni buni atunci când găsesc un interes în asta, însă pot fi şi răi şi egoişti dacă persoana respectivă îi calcă pe coadă. Le stă în fire gelozia şi sunt capabili de tot felul de scheme pentru a reuşi tot ceea ce îşi propun. Au o imaginaţie bogată pe care şi-o pun la contribuţie ori de câte ori este nevoie să întreprindă ceva creativ. Avantajul lor este că sunt şi organizaţi deopotrivă şi atunci când îşi propun ceva, se folosesc de toate mijloacele pe care le au pentru a-şi atinge scopul.

În dragoste sunt plini de fantezie şi te atrag extrem de repede în Zodiac chinezesc - Maimuta 2jocul lor. Sunt cuceritori şi capabili de a frânge multe inimi datorită firii lor pline de viaţă. Pot fi un partener loial dacă le este menţinut interesul, însă nu trebuie niciodată să aibă senzaţia că este ţinută în frâu, altfel Maimuţa poate deveni cât se poate de sălbatică şi urâcioasă. Caracterul ei ales şi eleganţa de care poate da dovadă în anumite situaţii, îi poate face pe mulţi parteneri să o perceapă drept o persoană sobră, însă de îndată ce îi aud glasul şi îi văd zâmbetul plin de viaţă, îşi dau seama că de fapt au de-a face cu o persoană cu comportament cât se poate de colorat.

Relaţia cu banii este una destul de instabilă, ţinând cont de faptul că nativii zodiei Maimuţă nu sunt foarte raţionali atunci când vine vorba de finanţe. Cheltuie mult pe ceea ce le place şi nu se opresc până nu termină toţi banii. Cu toate astea, au mereu o strategie bine pusă deoparte care să le umple buzunarele la loc, la fel de repede cum le-au golit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *