Ronde.ro

Zodiac chinezesc – Iepurele

Marți, 16.feb..2016 18:24 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Zodia Iepurelui  în calendarul chinezesc îi corespunde numărul 4 şi anotimpul Primăverii.

Element: Lemnul

Anotimp: Primăvara, Martie

Copilul născut în zodia Iepurelui are o fire blândă, plăcută şi sensibil cu toţi cei din jur. Pare o fire delicată, dar are o minte foarte ascuţită şi se remarcă prin modul sănătos în care gândeşte. Este foarte apreciat de părinţi pentru cuminţenia lui, iar la şcoală este adesea preferatul profesorilor. Este un exemplu de bună creştere şi o educaţie frumoasă. Are tendinţe de exprimare artistică, îi place să-şi folosească mintea în activităţi care îi solicită atât nivelul intelectual cât şi cel spiritual. Este adesea calm şi împăciutor, chiar dacă uneori pare că  vorbeşte răspicat şi nu-şi alege cuvintele cu grijă. Datorită firii sale candide, nu va intra prea des în probleme, nu este un copil dificil şi îşi va croi drum cu grijă alăturându-se doar persoanelor pe care el le consideră benefice pentru destinul lui.

Ajunşi la maturitate, cei din zodia Iepurelui va dezvolta o atitudine lejeră şi plăcută asemeni parfumului de primăvară. Datorită calmului care nu îl părăseşte nici în la vârsta maturităţii atunci când capătă anumite responsabilităţi, cei născuţi în zodia Iepurelui sunt faimoşi pentru longevitatea lor şi pentru modul în care se îngrijesc de sănătatea lor. Printre nativii acestei zodii sunt persoane care adoptă un stil de viaţă vegetarian, nu prea apelează la medicamente şi preferă mai mult tratamentele naturiste. Sunt persoane binevoitoare, Zodiac chinezesc - Iepurele 2cu un caracter drăguţ şi care ajung să aibă succes datorită faptului că sunt extrem de bine temperaţi. Ştiu când trebuie să muncească şi când e cazul să se odihnească, dar ce este cel mai important – fac totul cu multă plăcere şi o stare de spirit excelentă atunci când lucrurile ies aşa cum le-au planificat ei. Legenda spune că Iepurele în tradiţia chineză se trage din Lună şi astfel caracteristicile animalului sunt cele ale unui om lunatic – nu în sensul psihologic  al cuvântului ci în cel spiritual. Este un om care are ştiinţă despre natura umană şi care îşi exercită aerul unui înţelept veritabil.

În dragoste cei născuţi în zodia Iepurelui sunt foarte dedicaţi, n-ai zice că sunt cei mai pasionali, nu le place să se dea în spectacol şi nici nu fac declaraţii în van. Iubesc însă cu atenţie şi devotament. Sunt nişte parteneri benefici, iubesc cu multă grijă şi delicateţe, dar pentru ei uneori poate deveni auto-distructiv faptul că se implică atât de mult în relaţii şi sunt empatici la nevoile partenerului.  Trebuie să fie foarte atenţi la persoanele de care sunt atraşi pentru a fi nu dezamăgiţi ulterior când vor observa că doar ei se implică în relaţie.

Relaţia cu banii este una benefică pentru cei din zodia Iepurelui. Ştie să-şi gestioneze foarte bine resursele, singurul lor defect fiind acela că uneori face acte caritabile care-i pot duce în gaură financiară.  Dacă devine mână largă în aceste cazuri, este posibil ca cei mai puţin bine-intenţionaţi decât ei să profite de generozitatea lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!