Zodiac chinezesc – Calul

Joi, 18.Feb.2016 17:53 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Calul este zodia cu numărul de ordine 7 în zodiacul chinezesc şi îi corespunde anotimpul verii.

Element: Foc

Anotimpul: Vara, luna Iunie

Copilul născut în zodia Calului este o mândrie pentru orice familie. Năbădăios, poznaş, aventurier şi mereu în căutare de o activitate nouă, cei mici născuţi în zodia Calului tind să dea ceva bătăi de cap părinţilor. Cu toate că îşi iubeşte familia şi este ataşat de valorile care îi sunt insuflate de mic, acest copil poate deveni foarte rebel şi se va opune vehement oricui încearcă să îi impună anumite reguli. Este foarte jucăuş, perspicace şi inteligent. Va avea activităţi diverse şi care mai de care mai evaluate încă de la vârste fragede.

Este foarte atent la tot ce mişcă în jurul lui, însă se implică numai în ceea ce îi face plăcere sau îi stârneşte creativitatea. Nu îi place să fie ţinut în frâu, motiv pentru care va avea probleme la şcoală cu acei profesori care încearcă să îi disciplineze într-un mod prea dur. Atunci când se simt contrâns, devine ursuz, obraznic şi îi sfidează pe cei care au pretenția că îi pot controla.

Ajunşi la vârsta maturităţii cei născuţi în zodia Calului devin nişte persoane populare, plăcute, cu o minte sprintenă şi greu de citit. Nu mulţi pot ţine pasul cu nativul din zodia Calului. Sunt mai mereu pe fugă, iau decizii rapide şi spontane şi sunt genul de persoane care pot face mai multe lucruri în acelaşi timp. Cu o atitudine mereu veselă şi colorată, cei din zodia Calului au foarte mulţi prieteni şi se fac uşor plăcuţi de toată lumea. Adoră activităţile fizice, sunt sportivi şi le place să consume energie fizică pe sporturi în grup.

Comunicarea este foarte importantă pentru ei, lucrează foarte bine în echipă şi ajung uşor în poziţii de top în domeniul în care activează. În carieră sunt apreciaţi pentru adaptabilitatea de care dau dovadă şi pentru ingeniozitatea cu care găsesc soluţii la cele mai grele probleme.Zodiac chinezesc - Calul 2

În dragoste cei născuţi în zodia Calului pot fi destul de nestatornici. Se îndrăgostesc repede şi frumos, dar le trece la fel de repede. Pentru nativul din zodia Calului dragostea are farmec numai cu o persoană care împărtăşeşte aceleaşi valori despre viaţă ca şi el. Atunci când iubeşte totul i pare magic, vede numai fericire peste tot şi e aproape molipsitor prin atitudinea sa pozitivă. Nu-şi poate ţine ascunse sentimentele prea mult. Adesea renunţă dacă prada sa se lasă greu sau dacă vânătoarea devine plictisitoare. Nu este adeptul preludiului, îl consideră o pierdere de vreme şi preferă să treacă furtunos la acţiune.

Relaţia sa cu banii este una benefică, îi câştigă uşor datorită ingeniozităţii sale şi a faptului că mintea sa este neobosită şi plină de resurse, însă, cu toate acestea, nu se pot lăuda cu o stabilitate financiară de invidiat. Adesea, cei născuţi în zodia Calului, dacă nu au noroc de bani ei înşişi, preferă să se orienteze către persoane care îi pot susţine din punct de vedere financiar şi de pe urma cărora pot avea mereu nişte avantaje atât relaţionale cât şi financiare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *