dehaine.ro

Zodiac chinezesc – Câinele

Marți, 23.Feb.2016 14:44 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Câinele este zodia cu numărul de ordine 11 în cercul zodiac chinezesc şi îi corespunde anotimpul toamnei.
Element: Metal
Anotimp: Toamna, Luna Octombrie

Copilul născut în zodia Câinelui are un caracter liniştit, o bună dispoziţie constantă şi o caracteristică sociabilă care denotă o educaţie aleasă. Adesea, este un copil care priveşte partea bună a lucrurilor, dacă va fi certat nu poate sta supărat mult timp, îşi va găsi în scurt timp o distracţie care să-i aducă zâmbetul pe buze. Are un comportament maleabil şi îi face plăcere să se înţeleagă bine atât cu profesorii cât şi cu cei de vârsta lui. Este elevul preferat al profesorilor, nu pentru că ar avea o inteligenţă ieşită din comu,  ci pentru că poate fi docil, drăguţ şi ascultător. Nu îi stă în fire să se revolte, de regulă, însă nici nu îi place să simtă că îi este îngrădită libertatea. Îi place să-şi facă prieteni mulţi şi de vârste diferite, dar mai ales îi place să se joace în natură, liber de orice constrângeri.

Ajunşi la vârsta maturităţii cei născuţi în zodia Câinelui vor avea toate calităţile unei persoane care poate lucra în domeniul justiţiar, al instituţiilor care se ocupă cu îngrijirea mediului sau a cauzelor umanitare. Este o fire directă, deschisă, onestă şi fidelă principiilor dobândite în copilărie. Are o judecată sănătoasă şi o coloană vertebrală caracteristică persoanelor care ţin la cuvântul lor. Cei din jurul lor se pot baza mereu pe ei, sunt nişte prieteni de încredere, afectuoşi şi adesea sensibili la orice tip de răutate gratuită. Sunt optimişti dar şi precauţi, uneori chiar susceptibili şi din cauza acestei susceptibilităţi poate rata multe ocazii importante în viaţă. Tind să cântărească mult un lucru înainte de a-l pune în practică şi datorită faptului că se gândesc prea mult ratează şansa de a pune în aplicare ceea ce-şi doresc să obţină. Sunt selectivi şi nu obişnuiesc să se arunce cu capul înainte deşi le place viaţa şi sunt adepţii zicalei carpe diem.Zodiac chinezesc - Cainele 2

În dragoste sunt la fel de pretenţioşi şi au nişte standarde bine stabilite în alegerea partenerului de la care nu fac nici o excepţie. Le plac persoanele rafinate, cu un comportament elegant şi care sunt dispuse să le accepte capriciile şi stările schimbătoare ale firii. Sunt dedicaţi şi ataşati de cei care îi iubesc, iar într-o relaţie stabilă se va asigura că partenerul se simte iubit şi ocrotit. Consideră că respectul reciproc şi sinceritatea sunt punctele cheie ale unei relaţii. Sunt fideli şi se aşteaptă la acelaşi lucru de la partenerul său. Aceasta este una din marile lui frici într-o relaţie – să nu fie înşelat, deoarece o dată ce îşi pierde încrederea în partener nu mai există cale de întoarcere. Atunci când nu iubeşte şi îşi doreşte doar o aventură, de asemenea, se va asigura că persoana în cauză îşi doreşte acelaşi lucru ca şi el şi nu induce pe nimeni în eroare în privinţa sentimentelor sale.

Relaţia cu banii este una cât se poate de stabilă. Chiar dacă nu este cel mai raţional cumpărător şi rămâne adesea fără bani, cei născuţi în zodia Câinelui au adesea nişte economii puse deoparte de grija zilelor negre.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *