azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Teatru sub lună 1-16 iulie – Teatru, carte, muzică, expoziții

Joi, 08.Iun.2017 00:00 Locuri si oameni din Romania Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce este teatru sub lună?

Teatru sub lună este un festival care se află la a-3-a ediție  anul acesta și reunește sub cerul liber și arzător de iulie – aerul răcoros al unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn.

Conceptul acestui festival a luat naștere din dorința aceluiași om care a fondat proiectul InDArt, un proiect de asemenea multicultural, care s-a dezvoltat în mai multe direcții (teatru, editură, tipografie, formația de rock Adenium) și susținut în mod evident de munca a numeroși oameni pasionați de cultură, care au răspuns pozitiv acum mult timp la inițiativa lui Bogdan Gagu.

Când și unde  are loc teatru sub lună?

Festivalul Teatru Sub Lună are loc între 1-16 iulie în  Grădina Quantic din parcul Grozăvești, situată la 3 minute de metrou,  iar pe durata a 3 weekend-uri  vor fi puse în scenă 4 spectacole de teatru independent și 2 de improvizație teatrală. Pe lângă acestea, festivalul mai aduce și concerte din genuri de muzică precum jazz, acoustic, underground și alternative. Totul decorat frumos, așa cum menționam mai sus cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn.

Vă invităm așadar să aflați mai multe despre acest eveniment din site-ul dedicat festivalului teatrusublună.ro.

De asemenea, pentru a fi la curent cu programul festivalului vă puteți abona din pagina lor de contact. Biletele sunt deja puse la vânzare pe mystage.ro.

Vă ținem la curent cu detalii importante despre desfășurarea festivalului, pregătim concursuri în cadrul cărora vom oferi bilete pentru o intrare de o zi  în timp ce organizatorii evenimentului pun la cale pentru voi cele mai frumoase seri  cu teatru, muzică, pictură, sculptură și multe altele. Festivalul se adresează tuturor iubitorilor de artă și nu numai – iubitorilor de frumos și de… suflet. Arta pentru artă se arată a fi motto-ul lor așa că nu trebuie să ratați acest eveniment multicultural, unic în România, de altfel!

Pentru mai multe detalii legate de rezervarea biletelor și programul festivalului vă invităm să scrieți la email: contact@indart.ro sau să sunați la 0724.304.593.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *