Talismanul norocos al zodiei Capricorn

Miercuri, 09.Dec.2015 15:23 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Care sunt pietrele caracteristice zodiei Capricorn?

Capricornul este o zodie de pământ, predominant feminină, guvernată de planeta Saturn. Datorită influenţelor saturniene energiile zodiei Capricorn vor fi întotdeauna duale şi preponderent oscilante. De regulă, atitudinea lor afişează o seriozitate şi o rigiditate înnăscută, însă, adeseori se simt derutaţi şi atunci când îi macină ceva devin introspectivi şi tăcuţi. Capricornii au o apariţie interesantă, dau senzaţia de calm şi auto-stăpânire, dar mai ales dau senzaţia că deţin controlul. Latura lor raţională primează în faţa celei sentimentale, însă pe cei apropiaţi îi tratează mereu cu candoare şi căldură. Datorită energiilor saturniene, culorile lor caracteristice sunt: indigo şi roşu închis. Pietrele caracteristice acestei zodii sunt ametistul şi cristalul ochi de pisică.

Talismanul zodiei Capricorn 2

Care sunt proprietăţile ametistului?

Ametistul este un cristal cu puternice semnificaţii şi efecte benefice asupra purtătorului. Este considerat unul dintre cele mai preţioase cristale cu privire la capacităţile sale spirituale de a proteja şi de a feri de orice pericole pe cei care îl poartă. Este amuleta celor din zodia Capricorn, în principal, datorită energiilor pozitive pe care le exercită asupra nativului şi mai ales îi ajută să privească lucrurile clar şi să-şi păstreze o viziune lucidă în tot ce fac. De asemenea, prin firea lui spirituală, ametistul deschide accesul către lumile spirituale şi sporeşte capacitatea de înţelegere a tot ce înseamnă occult sau mistic. Vibraţiile culorii mov  închis îi ajută pe cei din zodia Capricorn să-şi păstreze concentrarea asupra activităţilor prioritare zilnice şi să îşi slefuiască abilităţile de lider şi conducător în proiectele pe care le desfăşoară. Aduce succes în afaceri şi prosperitate în domeniul carierei cât şi încredere în sine faţă de sexul opus. Ametistul îi ajută pe cei din zodia Capricorn să aibă încredere în forţele proprii şi să nu se lase pierduţi în vârtejul de energii negative al celor din jur.

Care sunt proprietăţile cristalului ochi de pisică?Talismanul zodiei Capricorn 3

Cristalul ochi de pisică face parte din aceaşi categorie de cristale cu ochiul de tigru şi exercită în principal aceleaşi caracteristici spirituale şi energii pozitive asupra celui care îl poartă. Ochiul de pisică este cristalul acelora care doresc să se afirme şi cărora le place să se afişeze în societate cu o atitudine plăcută şi benefică celor din jur. Ochiul de pisică îi ajută pe cei din zodia Capricorn să aibă acces la tendinţele spirituale şi mistice ale zodiei, dar în acelaşi timp le sporeşte şi capacitatea de concentrare, atragând succesul şi faima în viaţa lor. Este o piatră benefică pentru aceia care participă la jocuri de noroc şi mizează foarte mult pe flerul lor  şi pe ceea ce le aduce momentul. Capricornilor, pe cât de mult le place să raţionalizeze totul şi să structureze orice aspect din viaţa lor, pe atât de mult se bucură de orice moment în care simt că se pot elibera de constrângeri şi pot trăi clipa aşa cum vor ei. Ochiul de pisică incită la diverse aventuri şi sporeşte curiozitatea către diverse activităţi care implică paranormalul, dar mai presus de toate îi ajută pe cei din zodia Capricorn să aibă o viziune lucidă asupra domeniilor spiritualităţii şi le permite să acceseze diverse stări fără a cădea în ghearele hybrisului. Necesită purificări periodice sub un jet de apă caldă şi poziţionarea printre alte cristale precum cel de stâncă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *