azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Portalurile interdimensionale pe care le poate accesa omul

Miercuri, 09.Sep.2015 10:53 Meditatie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Omul este o fiinţă complexă, dotată cu 7 chakre principale şi cu 7 corpuri subtile care alcătuiesc aura sa. Desigur în Univers există şi alte fiinţe asemănătoare nouă, dar noi vorbim aici de omul Pămîntului.

Portalurile interdimensionale pe care le poate accesa omul 2

Structura energetică a omului dispune de un aranjament geometric spaţial astfel încât să permită conectarea cu planuri din ce în ce mai înalte de energii în acest vast Univers. De aceea dacă cineva îşi propune să evolueze spiritual şi să se elibereze de condiţionările acestei lumi, poate să-şi folosească propria structură energetică pentru a accesa anumite vibraţii ce au legătură cu portalurile interdimensionale.

Ce sunt portalurile interdimensionale?

Portalurile interdimensionale pe care le poate accesa omul 3S-a scris mereu în ultimele două decenii în literatura esoterică şi spirituală despre portaluri, însă nu s-a explicat mai deloc ce  sunt ele în realitate. Rolul lor a fost definit ca fiind uşi de acces către şi dinspre alte realităţi, paralele sau din alte lumi aflate la mari distanţe atît în timp, cît şi în spaţiu. Însă niciun autor nu ştie cum se formează sau cum apar asemenea portaluri. Şi asta deoarece cel puţin în cercurile esoterice nu a existat aparatura necesară studierii acestor portaluri. Însă în mod cert cercurile militare din Occident dispun de asemenea tehnologie prin intermediul căreia studiază şi uneori chiar folosesc aceste portaluri. Unele civilizaţii care călătoresc pe distanţe enorme în Univers folosesc portalurile pentru a ajunge foarte repede la o destinaţie îndepărtată.

De exemplu noţiunea de hiperspaţiu presupune o călătorie a unei nave prin dimensiunile superioare ale spaţiului, cu stabilirea precisă a coordonatelor de intrare şi ieşire din hiperspaţiu. Se spune că dacă aparatura de bord nu calculează exact aceste coordonate, nava poate ieşi într-un punct din spaţiu aflat în interiorul unei stele sau al unei planete, astfel ajungerea la destinaţie fiind o catastrofă. Altfel stau lucrurile cu portalurile interdimensionale. Acestea au nevoie doar de coordonatele locului de destinaţie, în cazul în care este generat artificial cu ajutorul unor dispozitive. Apoi dacă este accesat pentru a trece prin el, călătoria se desfăşoară practic instantaneu, fiind necesare doar câteva secunde sau zeci de secunde în cazul distanţelor galactice, pentru a ajunge la destinaţia propusă. Desigur că pentru a menţine asemenea portaluri deschise este necesar un consum mare de energie. Acestea  sunt portalurile existente în Universul fizic, iar cele care  sunt naturale  sunt provocate de către anumite conjuncturi stelare sau chiar galactice, cum ar fi de exemplu energia a două stele care, într-o anumită împrejurare şi datorită legilor cuantice, produc efecte de distorsiune a spaţiului şi timpului, determinând apariţia portalului de energie. Dar aşa ceva nu se întâmplă în mod ciclic şi regulat. Din contră, astfel de posibilităţi  sunt cu totul aleatorii, iar atunci cînd apar portalurile pot rămâne deschise de la cîteva minute pînă la săptămîni sau chiar luni de zile în echivalentul timpului nostru.

Atunci cînd folosim propria energie spirituală putem deschide un portal către o dimensiune superioară celei fizice

Acest aspect presupune un nivel suficient de dezvoltare a energiilor mentale şi psihice – ale sufletului adică, pentru a menţine deschis respectivul portal pentru un anume timp. În această privinţă vorbim despre capacitatea aurei personale de a genera un cîmp electromagnetic suficient de intens pentru a determina conectarea cu alte dimensiuni.

Portalurile interdimensionale pe care le poate accesa omul 4Aşa cum avem cele 7 corpuri subtile ale aurei, la fel există cele 7 planuri de conştiinţă pe care le putem accesa. Fiecare plan din cele 7 reprezintă portaluri ce pot fi accesate în mod individual, altfel spus dacă vom contempla Universul într-o stare de completă linişte interioară, aceste planuri de conştiinţă se trezesc din nou, redevin active şi energia conştiinţei noastre, a corpului cauzal, poate urca pe planurile spirituale mai înalte, către dimensiunile 5, 6 şi chiar 7, amintindu-ne astfel de vieţi anterioare sau având chiar posibilitatea de a citi din Akasha Universală viitorul propriu sau colectiv, ca stare potenţială. Fiecare dintre cele 7 chakre ale noastre sunt miniportaluri ce pot fi puse în legătură cu cele 7 planuri de conştiinţă, prin portalurile accesate de către conştiinţa proprie.Un asemenea rezultat poate fi atins într-un interval de timp între 1-3 ani, în funcţie de cît de serioşi  suntem în propria evoluţie spirituală, şi bineînţeles în funcţie de deschiderea chakrelor una după alta către Energiile Cosmice.

Contele Incappucciato


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *